2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....

Amanda canım çok tebrik ediyorum, Allahım hayırlısıyla bu süreci sağ salim atlatmanı nasip eder inşallah... Yazmıyorum ama takip ediyordum durumunu bende çok sevindim inan...

Hayırlı cumalar herkese...
Amanda cnm cok sevindim. Rabbim saglikla kavustursun yavruna\ yavrularina...
okadar ugrastin sabrettin hakettin cnm. Allah seni ve mucizelerini korusun.

Amanda çok tebrik ederim cnm allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin

Gözün aydın Amandacım çok ama çok sevindim değerin ikiye katlanmış.Çok uğraştın,sabrettin sonu güzel oldu:))Sağlıkla doğsun inşaallah bebeklerin

oh oh Allahım hadi rabbim kucağına almayı nasip etsin çoook sevindim çoook

Amanda canım çok tebrik ediyorum, Allahım hayırlısıyla bu süreci sağ salim atlatmanı nasip eder inşallah... Yazmıyorum ama takip ediyordum durumunu bende çok sevindim inan...

Hayırlı cumalar herkese...
Amanda cnm cok sevindim. Rabbim saglikla kavustursun yavruna\ yavrularina...
okadar ugrastin sabrettin hakettin cnm. Allah seni ve mucizelerini korusun.

Amanda çok tebrik ederim cnm allah sagsalim kucağına almayi nasip etsin

Gözün aydın Amandacım çok ama çok sevindim değerin ikiye katlanmış.Çok uğraştın,sabrettin sonu güzel oldu:))Sağlıkla doğsun inşaallah bebeklerin

oh oh Allahım hadi rabbim kucağına almayı nasip etsin çoook sevindim çoook

Çoooooooooooooookkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım... Allaha çok şükür değerim güzel katlandı,
Doktor büyük ihtimal biri tutunmuş bebeklerinin dedi. Rabbim en hayırlı şekilde kararlaştırsın inşallah...
Sizlerin duaları bana her zaman güç verdi... İyi ki varsınız iyi ki sizi tanıdım... İnşallah bundan sonrada hepimiz sağlıkla yola devam ederiz... Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallahhh..

Demek birisi tutundu olsun Rabbim yüzünü güldürdü ya çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallah canım.Biz seni iyiki tanıdık ne kadar güçlü sabırlı olduğunu öğrendik.topikte az kişi kaldı nurduaa ve şirine82 inşaallah onlar da en yakın zamanda bebeklerine kavuşur.

Kesin birşey yok ama değerin çok yüksek olmaması ve artışında 2 kattan fazla olmayışı nedeni ile böyle yorum yaptı...
Sağlıklı olsun da bir iki, kız erkek benim için hiç fark etmez :))) Şarkı gibi oldu...
Evet canım inşallah onlarda hayırlı zamanda hayırlı evlat sahip olurlar çok beklemeden...

o zaman kesin değilse ikincisi de varsa süper olur üç tane çocuğun olacak ne güzel tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması.Hamilelik takvimini yapsan iyi olur ben çok sabırsızlanmıştım onu yapmak için:))her gün yeni bir bilgi var takvimde ona bakmak bile heyecan veriyor..

Merhaba hanımlar. Ben de ikinciyi düşünüyorum ama korkuyorum. Yaşımda genç kızım da henüz iki yaşında ama çok da beklemek istemiyorum çünkü kalp problemim var ve bu ileri ki yaşlarda gebelikte beni zorlar mı bilmiyorum..
İstiyorum ama umutsuzca herkesin fikrine sarılmış durumdayım. Sizce şu an olması en ideali mi olur?

merabalar iyi akşamlar bence iki yaş ara güzel kaç yaşındasın biliyorum ama bence düşündüysen doğru düşünmüşsün ikisi birlikte büyür daha güel

Canım çok sevindim. Hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder bebişini-bebişlerini kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah hayırlısıyla

merabalar iyi akşamlar bence iki yaş ara güzel kaç yaşındasın biliyorum ama bence düşündüysen doğru düşünmüşsün ikisi birlikte büyür daha güel

24 ama belirttiğim gibi kalbimde sorun var. Kalp prolabsusu ve Mitral yetmezlik. Bunlar ileriki yaşta gebe kalmak istersem problem oluşturur mu bilmiyorum.

Canım içimde hala korku var o nedenle yapmadım takvimi... Belki Pazartesi yaparım...
3 hafta sonra kese ve kalp atımı için çağırdı doktorum... Ben garanti olsun diye Pazar günü tekrar test yaptırmayı düşünüyorum bakalım artış iki katı olacak mı diye? Tüp bebek tedavisinde endişe daha çok oluyor canım kızmayın bana...

24 ama belirttiğim gibi kalbimde sorun var. Kalp prolabsusu ve Mitral yetmezlik. Bunlar ileriki yaşta gebe kalmak istersem problem oluşturur mu bilmiyorum.
geçmiş olsun bence bu konuyu detaylı bir şekilde dokdorunla görüş ve doktorun nederse onu yap rabbim sana gönlündeki güzellikleri versin inşallah

geçmiş olsun bence bu konuyu detaylı bir şekilde dokdorunla görüş ve doktorun nederse onu yap rabbim sana gönlündeki güzellikleri versin inşallah

Çok teşekkür ederim.Amin.Size de inşallah.

Tam detaylı konuşmadım.Zaten doğumdan sonra ortaya çıktı olduğu. Doğuştan varmış bende.
Hatta doktorum gebelikte nasıl problem olmadı deyip şaşırmıştı.
Kafamı karıştırdı açıkçası.

Rabbimin mucizesi işte ol derse olur ne eylerse güzel eyler bence hiç zaman geçirme git doktoruna ve detaylı bi şekilde görüş bende çok genç anne oldum ilk oğlumu 17 yaşımda doğurdum ikinci oğlumuda 26 ama inan genç anne olmak gibisi yok arkadaş gibiyiz onunla herşeyimizi paylaşıyoruz şan oğlum 15 yaşında benim en büyük sırdaşım ve dostum rabbim isteyen herkeze versin yaşını sorun etme sağlık açısından bisorun olmayacaksa yap ama doktorunla konuş öyle karar ver

Çok teşekkür ederim gerçekten. Allahım isteyene herkese nasip etsin inşallah. Bende kızımı 22 yaşında doğurdum. Herkes erken dedi. İkinciyi daha geç yaparsın yaşın genç en azından okula başlasın zor olur diyorlar.Bakalım artık.Nasipte varsa oluyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…