2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Amandaaaa ne güzel bir haber bu çok sevindim senin adına
Allah sağlıklı sıhhatli doğumlarını da göstersin inşallah canım bundan sonra inşallah güzel kontrol haberlerini ultrason fotoğraflarını paylaşacaksın
Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah sırayla gelsin bebişlerimiz

slm kizlar bakiyorumda herkes mutlu.ama ben tam tersiyim.ikinci kez annelige hazir degilim kizim cok kucuk. offf bilmiyorum. ALLAHA isyan eder gibiyim.tovbe hasa icim bi tuaf. bilmiyorum ya.kizlar yardima ihtiyacim var.

slm kizlar bakiyorumda herkes mutlu.ama ben tam tersiyim.ikinci kez annelige hazir degilim kizim cok kucuk. offf bilmiyorum. ALLAHA isyan eder gibiyim.tovbe hasa icim bi tuaf. bilmiyorum ya.kizlar yardima ihtiyacim var.

Slm canım. Şu anda hamile misin ki. Kızın kaç yaşında?

kızın çok küçük çok normal şuan istememen bir çoğumuzun çocuğu büyük benim oğlum 8 yaşında ve 5 yaşına kadar hep tek çocuk yeter diyordum bakması zor gelicek diye ama sonra birden çok fazla değişti düşüncelerim.
zamana bırak.
yalnız hamilemisin şimdi bende onu anlamadım

Karar verdiiim. Biz de çalışmalara başlayacağız. Ama sizden öğreneceğim şeyler var. Mesela ovulasyon testleri, yumurtlama, yumurta çatlaması vs. Gerçekten ilk çocuğumuz için hiç uğraşmadık. İlk ay hemen oluverdi. İnş ikinci içinde uğraşmayız. Bu ay deneyelim bakalım.

bakma konusunda kayinvalidem var.zorlanmiyorum.ama kizima ihanet gibi geliyo.bu ayki reglim kizima hamile oldugum gibi kisa ve az oldu koyu kahvr falan.supeliyim.

canım neden kızayım ki endişelenmekte haklısın tüp bebekte kaybetme korkusu çok olur.Benim tüp bebek değil ama kaybetme korkusu yaşıyorum.Sağlıklı ilerleyecek gebeliğin Allahın izniyle..

Merhaba kızlar. Herkes iyidir inşallah. Benim 3 buçukta kontrolüm var. Çok heycanlıyım

Merhaba canım iyiyim çok şükür.Randevun var ne güzel bebişini görecen büyümüş olacak.Güzel haberlerle dönersin inşaallah

Allah iyilik versin canım. Evet ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Ben bayağı büyüdüm de İnşallah güzel haberler alırım

Kızın küçkmüş gerçekten ama Allah ikinciyi verirse kolaylığını da verir hiç dert etme
tabiki verir hersey allahtan.bu kiloyla hamile kalmak dusunemiyorum.bide ikiz olursa diyorum.daha ehliyet yapmam gerekiyo.ya arkadasim cokmu buyutuyorum.

Allah iyilik versin canım. Evet ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Ben bayağı büyüdüm de İnşallah güzel haberler alırım
Amin canım hepimize.Sen büyümüşsen o da büyümüştür annesi.Doktordan çıkmış olmalısın nasıl geçti..

tabiki verir hersey allahtan.bu kiloyla hamile kalmak dusunemiyorum.bide ikiz olursa diyorum.daha ehliyet yapmam gerekiyo.ya arkadasim cokmu buyutuyorum.
Endişelelerinin olması normal tabi ama akışına bırakmayı dene arkadaşım. Bak ben aylarca çabaladım da olmadı, en sonunda tedaviyle hamile kalabildim ki sağlıkla doğurup kucağıma alabilecek miyim endişesi var bende de. Kızım çok istedi ben de istedim ama aylarca olmadı. İsteyip hamile kalamamak mı yolsa istemeden hamile kalmak mı zor bilmiyorum ama Allah sana nir evlat daha kızına da kardeş bağışlamış. Zorluklarını kabul de ediyorum ama yine de tadını çıkar derim ben

Amin canım hepimize.Sen büyümüşsen o da büyümüştür annesi.Doktordan çıkmış olmalısın nasıl geçti..

Çok şükür her şey yolunda canım. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason yaptırmamı istedi. 2 hafta sonra onu yaptırıcam işte. Sen yaptırmış mıydın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…