Her şeyin yolunda olmasına sevindim kaç gr olmuş minik prenses.Ben 16. haftamda renkli ultrasona girdim canım dr um öyle istedi çok şükür bişey çıkmadı.Çok şükür her şey yolunda canım. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason yaptırmamı istedi. 2 hafta sonra onu yaptırıcam işte. Sen yaptırmış mıydın canım?
ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin.cok rahatlattin beni.tsk ederim.haklisin.galiba allah olmayanlarada versinEndişelelerinin olması normal tabi ama akışına bırakmayı dene arkadaşım. Bak ben aylarca çabaladım da olmadı, en sonunda tedaviyle hamile kalabildim ki sağlıkla doğurup kucağıma alabilecek miyim endişesi var bende de. Kızım çok istedi ben de istedim ama aylarca olmadı. İsteyip hamile kalamamak mı yolsa istemeden hamile kalmak mı zor bilmiyorum ama Allah sana nir evlat daha kızına da kardeş bağışlamış. Zorluklarını kabul de ediyorum ama yine de tadını çıkar derim ben
Her şeyin yolunda olmasına sevindim kaç gr olmuş minik prenses.Ben 16. haftamda renkli ultrasona girdim canım dr um öyle istedi çok şükür bişey çıkmadı.
Aaa ne güzel sende hamilesin görmemiştim yeni fark ettim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Endişelelerinin olması normal tabi ama akışına bırakmayı dene arkadaşım. Bak ben aylarca çabaladım da olmadı, en sonunda tedaviyle hamile kalabildim ki sağlıkla doğurup kucağıma alabilecek miyim endişesi var bende de. Kızım çok istedi ben de istedim ama aylarca olmadı. İsteyip hamile kalamamak mı yolsa istemeden hamile kalmak mı zor bilmiyorum ama Allah sana nir evlat daha kızına da kardeş bağışlamış. Zorluklarını kabul de ediyorum ama yine de tadını çıkar derim ben
Kuzum kızınımı gördün sen maş kilosuda iyi keyifli olsun tabi ne yapsın zaten yerleri dar.Çok şükür her şey yolunda canım. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason yaptırmamı istedi. 2 hafta sonra onu yaptırıcam işte. Sen yaptırmış mıydın canım?
Amandanın topiği var ordan takip ediyorum bende onu değeri şuan iyi katlamış sıkıntı yok sanırım.amanda29 cnmm nerelerdesin ne yaptin
Amin canım. Hepimiz sağlıkla kucağımızda görelim inşallahAaa ne güzel sende hamilesin görmemiştim yeni fark ettim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Kuzum kızınımı gördün sen maş kilosuda iyi keyifli olsun tabi ne yapsın zaten yerleri dar.
Nasılda hareklimiydi baya geçen hafta ben dr gittiğimde dr bi sabit tutmadı ult tam hareklerini göremedim 15 gün sonra gidicem bende inş soru olmaz şu rahim ağzım.
ohh maşallah küçük hanımın kilosu iyi.Yapsın keyif oyy yerim onu:)Bişey çıkmaz canım Allahın izniyle.Sağol canım. 330 gr olmuş bizim kız. Çok keyfine düşkün olacak diyor dr. Ayaklarını uzatmış keyif yapıyordu :) Benim de bişey çıkmaz inşallah hayırlısıyla.
Sen nasılsın hacercim görüşmeyeli.Bebişin iyi mi??Amandanın topiği var ordan takip ediyorum bende onu değeri şuan iyi katlamış sıkıntı yok sanırım.
Kuzum kızınımı gördün sen maş kilosuda iyi keyifli olsun tabi ne yapsın zaten yerleri dar.
Nasılda hareklimiydi baya geçen hafta ben dr gittiğimde dr bi sabit tutmadı ult tam hareklerini göremedim 15 gün sonra gidicem bende inş soru olmaz şu rahim ağzım.
ohh maşallah küçük hanımın kilosu iyi.Yapsın keyif oyy yerim onu:)Bişey çıkmaz canım Allahın izniyle.
şükür cnm daha daha iyiyim artık bi kaç gündür çok sırt ağrım oldu böbrek falan ama bu haftaya güzel başladık şükür.ohh maşallah küçük hanımın kilosu iyi.Yapsın keyif oyy yerim onu:)Bişey çıkmaz canım Allahın izniyle.
Sen nasılsın hacercim görüşmeyeli.Bebişin iyi mi??
cnm benimde rahim ağzına yakın yerleşmişti ozman baya bi araştırmıştım 32 ci haftaya kadar çıkabiliyomuş normal doğum çok riskliymiş inş. çıkar da sorun olmaz ama dinlen çok yorucu işler yapma ağır falan sakın sakın kaldırma. Allaha emanet inş.Evet canım ya çok şükür. Bizimki çok fazla hareket etmiyordu. Dediğim gibi ayakları uzatmış yatıyordu ama sırtı dönüktü. Dr renkli olarak yüzünü göstermeye çalıştı bi türlü göremedik. Benim de plasentam biraz daha yukarı çıksa iyi olurmuş. Bu şekilde olursa normal doğumda fazla kanaman olabilir dedi dr. Bakalım 26. haftaya kadar zamanımız varmış. İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız canım
Allah daha iyi etsin Hacercim.Böbrek ağrın mı oldu geçmiş olsun.Senin plasentan aşağıda.Benim de öyle lekelenme yapar demişti drum çok şükür olmadı.Bir daha ki seferki kontrolde inşaallah çıkar yukarı.Allah hakkımızda hayırlsını versin.şükür cnm daha daha iyiyim artık bi kaç gündür çok sırt ağrım oldu böbrek falan ama bu haftaya güzel başladık şükür.
cnm benimde rahim ağzına yakın yerleşmişti ozman baya bi araştırmıştım 32 ci haftaya kadar çıkabiliyomuş normal doğum çok riskliymiş inş. çıkar da sorun olmaz ama dinlen çok yorucu işler yapma ağır falan sakın sakın kaldırma. Allaha emanet inş.
amanda29 cnmm nerelerdesin ne yaptin
Amandanın topiği var ordan takip ediyorum bende onu değeri şuan iyi katlamış sıkıntı yok sanırım.
topiğine bakan benim kuzumKızlar bu aralar işler yoğun giremiyorum çok fazla... H hilaliko seni topiğimde görmek çok mutlu etti canım sağol..
Kan değerlerim
25 Şubat 85 (Memorial)
27 Şubat 190 (Memorial)
01 Mart 318 (Başka bir merkez)
Son değer tam iki katı olmadığı için biraz korku yaşadım doktora mesaj attım, Farklı bir Merkezde yaptırdığın için öyle çıkmıştır sonuçla artış gayet güzel sorun yok dedi ve 18 Mart da ultrasona çağırdı... Ben 21 Mart da gideceğim sanırım Cumartesi gitmek istiyorum çünkü izin almamak için birde eşimde yanımda olsun değil mi?
Hem belki hem kese hem kalp atışı duyarız da iki kez stres yaşamayız...
Cnmmmm hos buldum seni bulmak zor oldu ama oldu hakkinda hayirlisi insallahKızlar bu aralar işler yoğun giremiyorum çok fazla... H hilaliko seni topiğimde görmek çok mutlu etti canım sağol..
Kan değerlerim
25 Şubat 85 (Memorial)
27 Şubat 190 (Memorial)
01 Mart 318 (Başka bir merkez)
Son değer tam iki katı olmadığı için biraz korku yaşadım doktora mesaj attım, Farklı bir Merkezde yaptırdığın için öyle çıkmıştır sonuçla artış gayet güzel sorun yok dedi ve 18 Mart da ultrasona çağırdı... Ben 21 Mart da gideceğim sanırım Cumartesi gitmek istiyorum çünkü izin almamak için birde eşimde yanımda olsun değil mi?
Hem belki hem kese hem kalp atışı duyarız da iki kez stres yaşamayız...
Nurdua sen ben badka kim kaldi ins bixim kuzularimzda gelir.sen neler yapiyosun .ben bu ay clearbluenun ovu.testini aldim gulen yuz dun yskaladim dun bugun deferlendrcz ins.birde preseed aldim .Rabbim ol desin ins.kimsenin kucagi bos kalmasınCnmmmm hos buldum seni bulmak zor oldu ama oldu hakkinda hayirlisi insallah
topiğine bakan benim kuzum
evet hep aynı merkezde ölçüm yapılması gerekiyor farklı sayım oluyormuş benimde dr demişti.
kesinlikle kuzum eşinle git oda duysun 7 haftalık olduğunda duyarsın kalp atışlarını Allahın izni ile hadi bakalım stresli günler asıl şimdi başlıyor kese kalp atışı 2 li ayrıntılı usg :) olsun tatlı telaş bunlar çok ta güzel hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inş.
Cnmmm valla son uc aydir lekeleniyordum en son ocak ta adet gordum suam on bes gunum gecti 5 gun gectigindr kan test i yaptirdim negatifi gordum on gundur beklemeseyim zaten ikinci adet gunum geldi 14 gun sonra diyetisyene basladim suan kilo vermeye caliaiyorummmmm hakkimizda hayirlisiNurdua sen ben badka kim kaldi ins bixim kuzularimzda gelir.sen neler yapiyosun .ben bu ay clearbluenun ovu.testini aldim gulen yuz dun yskaladim dun bugun deferlendrcz ins.birde preseed aldim .Rabbim ol desin ins.kimsenin kucagi bos kalmasın
Cnm tabiki yazarim arkadasim degerlerin nasillllSana da teşekkür ederim canım benim :))) nurduaa topiğime yazdığı için haberim oldu canım ondan öyle yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?