Cnm tabiki yazarim arkadasim degerlerin nasillll
ay çok cici olmuşşşşşşşAbdominal günaydın canım bak ben dayanamayıp ne yaptım
Bugün Allahın izni ile 5 haftalık olduk dünden beride leke gelmeyince moralim tavan yaptı
geçmiş olsun portakal ye bol bol dinlen birde...GÜNAYDIN KIZLAR
amanda takvinin çok güzl olmuş maşallah
ben ağır bi grip geçiriyorum geçen hafta oğlan boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşlendi hep bu hafta da ben grip oldum iki haftadır gece uykuları haram oldu bi geçseydi
canım seni merak ediyordum inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsınYaz tabi mutlu olurum...
Değerlerimi Gelince
25 Şubat 85 (Memorial)
27 Şubat 190 (Memorial)
01 Mart 318 (Başka bir merkez)
Son kan değerim tam iki katı artmayınca endişelendim ama doktor dedi ki farklı bir merkezde yaptırdığın için değerler farkedebilir, artışın gayet iyi 3 hafta sonra ultrasona gel dedi :))) bir haftası geride kaldı Allaha şükür 2 hafta sonra ultrasona gideceğim... Bu arada lekelenmem çok azaldı ama yine de iğnelere devam ediyorum... Bende durumlar böyle canım...
GÜNAYDIN KIZLAR
ben ağır bi grip geçiriyorum geçen hafta oğlan boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşlendi hep bu hafta da ben grip oldum iki haftadır gece uykuları haram oldu bi geçseydi
canım seni merak ediyordum inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın
Canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin sana tavsiyem boğaz ağrısına sarımsak çok iyi geliyor.Rendeleyip pamuğa sarıyorsun kulağına koyuyorsun kızımda faydasını gördüm hemen etki ettiGÜNAYDIN KIZLAR
Bugün Allahın izni ile 5 haftalık olduk dünden beride leke gelmeyince moralim tavan yaptı
Öyle mi tatlım olsun sağlıklı olsun.Aminn.Kızım takvimini gördü anne bu bebek baloncuk şişirmiş dedi:))Canım benim çok sağol... İkiz olma ihtimali çok düşük... Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin...
Öyle mi tatlım olsun sağlıklı olsun.Aminn.Kızım takvimini gördü anne bu bebek baloncuk şişirmiş dedi:))
aynen ben de böyle güldüm
Öyle mi tatlım olsun sağlıklı olsun.Aminn.Kızım takvimini gördü anne bu bebek baloncuk şişirmiş dedi:))
aynen ben de böyle güldüm.Benim takvimimi her gün takip ediyor bugün resmi değişmiş mi kardeşimin diye:))
evet çok fena yeni nesillYaaaa bu yeni yetmeler çok fena kızlar... Ne güzel bende kızımla paylaşmak istiyorum ama bir taraftan da tırsıyorum :))))
Hem herkese söyler diye hemde "ben size kardeş mardeş istemiyorum demedim mi diye"
anaaaaaa istemiyormuymuş küçük bilmiş :)Yaaaa bu yeni yetmeler çok fena kızlar... Ne güzel bende kızımla paylaşmak istiyorum ama bir taraftan da tırsıyorum :))))
Hem herkese söyler diye hemde "ben size kardeş mardeş istemiyorum demedim mi diye"
aman Allahım nasıl laflar bunlar kızlar daha başka sanırım oğluşlar daha düz bakıyor kısa ama bende anlatayım :)evet çok fena yeni nesillBen kızımla kan testinden sonra paylaştım canım çünkü hep karnımın üstüne otuyordu.Söylerkende cameraya çektim.Şöyle oldu kızım sana bir sürprizim var
Abla oluyorsun
kızım :ne zaman karnında bir pıtırtı mı hissettin
Dr a gittik test yapıldı kardeşin olacak dedi dr.
kızım:Yaşasın abla oluyorum.Gözler doldu ney bebek mi geliyor şimdi.Ben bebek sevmem bebek beni üzer.Ben kardeşime ingilizce öğretecem:))
Çok şaşırdı kaç duygu birden yaşadı
Dışarı çıkınca her gördüğüne elini karnıma koyup annemin karnında bebek var dedi:))İşte benim kızımın tepkisi böyle oldu.
Amandacım senin kızın karnına çıkmıyorsa söylemek için beklesen mi acaba.
Kızlar daha fena canım o bir gerçek.Bak senin oğluna kısa ve net cevap vermiş erkekler işte düz mantık küçüklükten başlıyor:).Amandanın kızı kardeş mardeş istemiyor:))Benimki de bebek sevmem bebek beni üzer:))aman Allahım nasıl laflar bunlar kızlar daha başka sanırım oğluşlar daha düz bakıyor kısa ama bende anlatayım :)
benimde lekeler gelince biliyorsunuz zaten akşam saatti test yaptım ve salona geldim eşim yok oğlumla yanlızdık evde ben şok bir şekilde enes galiba kardeşin olucak dedim neyse arkadaşım geldi hastaneye gittik onuda diğer arkadaşa bıraktım ve arkadaşım demiş annen hamilemi kardeşinmi olucak oda aynen şunu demiş "öyle olduğunu zannediyor" duyunca bende çok gülmüş ve çok şaşırmıştım :)
amandacım benim oğluşta üstümde çok yatardı oynar dans ederdik duyduğundan beri çok mesafeli yaklaşıyor bana eğer karnına atlama zıplama huyları varsa kesinlikle söyle.
evet çok fena yeni nesillBen kızımla kan testinden sonra paylaştım canım çünkü hep karnımın üstüne otuyordu.Söylerkende cameraya çektim.Şöyle oldu kızım sana bir sürprizim var
Abla oluyorsun
kızım :ne zaman karnında bir pıtırtı mı hissettin
Dr a gittik test yapıldı kardeşin olacak dedi dr.
kızım:Yaşasın abla oluyorum.Gözler doldu ney bebek mi geliyor şimdi.Ben bebek sevmem bebek beni üzer.Ben kardeşime ingilizce öğretecem:))
Çok şaşırdı kaç duygu birden yaşadı
Dışarı çıkınca her gördüğüne elini karnıma koyup annemin karnında bebek var dedi:))İşte benim kızımın tepkisi böyle oldu.
Amandacım senin kızın karnına çıkmıyorsa söylemek için beklesen mi acaba.
anaaaaaa istemiyormuymuş küçük bilmiş :)
kalp atışlarını duyunca söylersin az daha sabır .
aman Allahım nasıl laflar bunlar kızlar daha başka sanırım oğluşlar daha düz bakıyor kısa ama bende anlatayım :)
benimde lekeler gelince biliyorsunuz zaten akşam saatti test yaptım ve salona geldim eşim yok oğlumla yanlızdık evde ben şok bir şekilde enes galiba kardeşin olucak dedim neyse arkadaşım geldi hastaneye gittik onuda diğer arkadaşa bıraktım ve arkadaşım demiş annen hamilemi kardeşinmi olucak oda aynen şunu demiş "öyle olduğunu zannediyor" duyunca bende çok gülmüş ve çok şaşırmıştım :)
amandacım benim oğluşta üstümde çok yatardı oynar dans ederdik duyduğundan beri çok mesafeli yaklaşıyor bana eğer karnına atlama zıplama huyları varsa kesinlikle söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?