2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Cnm tabiki yazarim arkadasim degerlerin nasillll

Yaz tabi mutlu olurum...
Değerlerimi Gelince
25 Şubat 85 (Memorial)
27 Şubat 190 (Memorial)
01 Mart 318 (Başka bir merkez)

Son kan değerim tam iki katı artmayınca endişelendim ama doktor dedi ki farklı bir merkezde yaptırdığın için değerler farkedebilir, artışın gayet iyi 3 hafta sonra ultrasona gel dedi :))) bir haftası geride kaldı Allaha şükür 2 hafta sonra ultrasona gideceğim... Bu arada lekelenmem çok azaldı ama yine de iğnelere devam ediyorum... Bende durumlar böyle canım...

GÜNAYDIN KIZLAR
amanda takvinin çok güzl olmuş maşallah

ben ağır bi grip geçiriyorum geçen hafta oğlan boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşlendi hep bu hafta da ben grip oldum iki haftadır gece uykuları haram oldu bi geçseydi

Abdominal günaydın canım bak ben dayanamayıp ne yaptım
Bugün Allahın izni ile 5 haftalık olduk dünden beride leke gelmeyince moralim tavan yaptı
ay çok cici olmuşşşşşşş
3 ay dolana kadar kullanabilirsin iğneleri ben pragestanı geçen hafta bıraktım. çok şükür

geçmiş olsun portakal ye bol bol dinlen birde...

canım seni merak ediyordum inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın

Teşekkür ederim canım biraz erken oldu ama dayanamadım takvim için...
Çok geçmiş olsun canım, maalesef çocuklar hasta olduğu zaman annelerin kaçınılmaz sonu oluyor hastalıktan payını almak... Mümkün olduğu kadar dinlen canım kurbuşnu çayı iyi geliyor diye biliyorum doktora sorarak kullanabilirsin...
İnşallah biran önce şifa verir Rabbim...

canım seni merak ediyordum inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın

Bende kendimi merak ediyorum canım Böyle saf saf dolanıyorum ortalıkta Aileden de bilen yok bir kocam biliyor birkaç da arkadaş... Zaman geçirme konusunda çok zorlanıyorum... İşyeri desen tam bir kous ortamı

Bugün Allahın izni ile 5 haftalık olduk dünden beride leke gelmeyince moralim tavan yaptı [/QUOTE]Ayy canımm ne cici ne şeker olmuş öyle sağlıkla doğsun inşaallah minik noktacıkların.Ohh masallah inşaallah 15,25,35,40 haftaları görürsün sağlıkla. topiğimizin bıcır bıcır ikizleri olacak

Canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin sana tavsiyem boğaz ağrısına sarımsak çok iyi geliyor.Rendeleyip pamuğa sarıyorsun kulağına koyuyorsun kızımda faydasını gördüm hemen etki etti

Bugün Allahın izni ile 5 haftalık olduk dünden beride leke gelmeyince moralim tavan yaptı

Ayy canımm ne cici ne şeker olmuş öyle sağlıkla doğsun inşaallah minik noktacıkların.Ohh masallah inşaallah 15,25,35,40 haftaları görürsün sağlıkla. topiğimizin bıcır bıcır ikizleri olacak

Canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin sana tavsiyem boğaz ağrısına sarımsak çok iyi geliyor.Rendeleyip pamuğa sarıyorsun kulağına koyuyorsun kızımda faydasını gördüm hemen etki etti[/QUOTE]

Canım benim çok sağol... İkiz olma ihtimali çok düşük... Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin...

aynen ben de böyle güldüm.Benim takvimimi her gün takip ediyor bugün resmi değişmiş mi kardeşimin diye:))

Yaaaa bu yeni yetmeler çok fena kızlar... Ne güzel bende kızımla paylaşmak istiyorum ama bir taraftan da tırsıyorum :))))
Hem herkese söyler diye hemde "ben size kardeş mardeş istemiyorum demedim mi diye"

Yaaaa bu yeni yetmeler çok fena kızlar... Ne güzel bende kızımla paylaşmak istiyorum ama bir taraftan da tırsıyorum :))))
Hem herkese söyler diye hemde "ben size kardeş mardeş istemiyorum demedim mi diye"
evet çok fena yeni nesillBen kızımla kan testinden sonra paylaştım canım çünkü hep karnımın üstüne otuyordu.Söylerkende cameraya çektim.Şöyle oldu kızım sana bir sürprizim var
Abla oluyorsun
kızım :ne zaman karnında bir pıtırtı mı hissettin
Dr a gittik test yapıldı kardeşin olacak dedi dr.
kızım:Yaşasın abla oluyorum.Gözler doldu ney bebek mi geliyor şimdi.Ben bebek sevmem bebek beni üzer.Ben kardeşime ingilizce öğretecem:))
Çok şaşırdı kaç duygu birden yaşadı
Dışarı çıkınca her gördüğüne elini karnıma koyup annemin karnında bebek var dedi:))İşte benim kızımın tepkisi böyle oldu.
Amandacım senin kızın karnına çıkmıyorsa söylemek için beklesen mi acaba.

anaaaaaa istemiyormuymuş küçük bilmiş :)
kalp atışlarını duyunca söylersin az daha sabır .

aman Allahım nasıl laflar bunlar kızlar daha başka sanırım oğluşlar daha düz bakıyor kısa ama bende anlatayım :)
benimde lekeler gelince biliyorsunuz zaten akşam saatti test yaptım ve salona geldim eşim yok oğlumla yanlızdık evde ben şok bir şekilde enes galiba kardeşin olucak dedim neyse arkadaşım geldi hastaneye gittik onuda diğer arkadaşa bıraktım ve arkadaşım demiş annen hamilemi kardeşinmi olucak oda aynen şunu demiş "öyle olduğunu zannediyor" duyunca bende çok gülmüş ve çok şaşırmıştım :)
amandacım benim oğluşta üstümde çok yatardı oynar dans ederdik duyduğundan beri çok mesafeli yaklaşıyor bana eğer karnına atlama zıplama huyları varsa kesinlikle söyle.

Kızlar daha fena canım o bir gerçek.Bak senin oğluna kısa ve net cevap vermiş erkekler işte düz mantık küçüklükten başlıyor:).Amandanın kızı kardeş mardeş istemiyor:))Benimki de bebek sevmem bebek beni üzer:))

Tam bir duygu seli yaşamış senin kızçen :))) Bende kalp atışlarına kadar bekleyeyim diyorum yada kalp atışlarını duymaya birlikte götüreyim diyorum yaniii ne yapacağımı henüz bilmiyorum canım...

anaaaaaa istemiyormuymuş küçük bilmiş :)
kalp atışlarını duyunca söylersin az daha sabır .

Aslında 3 aylık olana kadar söylemek istemiyordum ama Dün akşam fark ettim ki canım kızım ayaktayken onu kucaklayamadığım için çok üzülüyor... Alışveriş de üst rafta birşeye bakmak istedi göremedi sonra dönüp o masum gözleri ve sözleriyle "anne sen beni neden artık kucaklamıyorsun ki dedi" nasıl üzüldüm anlatamam... Belimin ağrıdığını doktorun ağır hiçbirşey kaldırmamam konusunda beni uyardığını söyledim, tamam dedi ama modu düştü...

Yok öyle atlama huyları yokta her işi kendi yapmak istediği için beni merdiven olarak kullanıyor, yani anne beni kucaklar mısın şuradan birşey alacağım, merdiven çıkmayı sevmez kuçak ister... v.s. Neyse iki hafta sabredip gidişata göre hareket edeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…