kesinlikle daha küçüklükten odunlarKızlar daha fena canım o bir gerçek.Bak senin oğluna kısa ve net cevap vermiş erkekler işte düz mantık küçüklükten başlıyor:).Amandanın kızı kardeş mardeş istemiyor:))Benimki de bebek sevmem bebek beni üzer:))
evet evet çok dikkatlerini çekiyor okadar dikkatlilerki cimcimeler.Tam bir duygu seli yaşamış senin kızçen :))) Bende kalp atışlarına kadar bekleyeyim diyorum yada kalp atışlarını duymaya birlikte götüreyim diyorum yaniii ne yapacağımı henüz bilmiyorum canım...
Aslında 3 aylık olana kadar söylemek istemiyordum ama Dün akşam fark ettim ki canım kızım ayaktayken onu kucaklayamadığım için çok üzülüyor... Alışveriş de üst rafta birşeye bakmak istedi göremedi sonra dönüp o masum gözleri ve sözleriyle "anne sen beni neden artık kucaklamıyorsun ki dedi" nasıl üzüldüm anlatamam... Belimin ağrıdığını doktorun ağır hiçbirşey kaldırmamam konusunda beni uyardığını söyledim, tamam dedi ama modu düştü...
Tam bir duygu seli yaşamış senin kızçen :))) Bende kalp atışlarına kadar bekleyeyim diyorum yada kalp atışlarını duymaya birlikte götüreyim diyorum yaniii ne yapacağımı henüz bilmiyorum canım...
Aslında 3 aylık olana kadar söylemek istemiyordum ama Dün akşam fark ettim ki canım kızım ayaktayken onu kucaklayamadığım için çok üzülüyor... Alışveriş de üst rafta birşeye bakmak istedi göremedi sonra dönüp o masum gözleri ve sözleriyle "anne sen beni neden artık kucaklamıyorsun ki dedi" nasıl üzüldüm anlatamam... Belimin ağrıdığını doktorun ağır hiçbirşey kaldırmamam konusunda beni uyardığını söyledim, tamam dedi ama modu düştü...
Evet canım öyle oldu.Kıyamam ben prensesine "anne bana sarılmıyorsun" deyince içim kıyıldı.Söylesen mi acaba.maşallah canım ağrın olmadan atlatmışsın ne güzel
kesinlikle daha küçüklükten odunlar
evet evet çok dikkatlerini çekiyor okadar dikkatlilerki cimcimeler.
az kaldı 1 hafta sonra gidiceksin az dayan 18 marttamı gidicektin sen bende 16 martta gidicem bakalım benim yaramaz göstericekmi
ayy hareketli o zaman Hacercim oyy yerim onu. ben tam 16. haftamda hissettim oğlumu senin biraz daha erken oldu.Hareketleri hissedince tam anlıyorsun hamile olduğunu.Benim şimdi daha hareketlendi sanki tırmalıyor yırtıyor gibi bişeyler yapıyor:))tubiş dünden beri bişey iktiriyor karnımda resmen itekliyor bebiş olabilirmi şimdi yine aynı şey oldu?
7+5 sanırım 14 ocakta gittik 3 ocakta keseyi gördük 27 aralık battı yani battan 2 hafta sonra duyduk cnm senin tam olarak bat ne yada nasıl hesaplıyorsun şimdi.18 Martta çağırdı ama ben hafta sonu olsun istediğim için 21 Martta gitmeyi düşünüyorum...
Bu arada siz kalp atışlarını ne zaman duymuştunuz? Yazsanız da bende ona göre gitsem :)))
Gerçi bu Cumartesi erken oluyor, bir sonra ki Cumartesi Şehirdışına çıkacağım zaten mecbur 21 Marta kalıyor benim doktor işi :))))))
işte tam kestiremiyorum ay 8 yıl oldu bene baya unutmuşum bazı şeyleri gaz vs olmadığına eminim de 15 haftalık olduk şekerim yavaş yavaş zamanı.ayy hareketli o zaman Hacercim oyy yerim onu. ben tam 16. haftamda hissettim oğlumu senin biraz daha erken oldu.Hareketleri hissedince tam anlıyorsun hamile olduğunu.Benim şimdi daha hareketlendi sanki tırmalıyor yırtıyor gibi bişeyler yapıyor:))
Evet canım öyle oldu.Kıyamam ben prensesine "anne bana sarılmıyorsun" deyince içim kıyıldı.Söylesen mi acaba.
7+5 sanırım 14 ocakta gittik 3 ocakta keseyi gördük 27 aralık battı yani battan 2 hafta sonra duyduk cnm senin tam olarak bat ne yada nasıl hesaplıyorsun şimdi.
inan keşke daha erken olsaydı daha 3 yaşındayken keşke annemi dinleydim 8 yaşında şimdi oğlum çok geç kaldım neyi ne kadar paylaşacaklar çocukluk dönemlerini aynı zamanda geçirmicekler anca 20 li 30 lu yaşlarda ortak birşeyler yapabilirlerCok sanslisimiz ya:) cocuklariniz en azindan anlayabilcek yastta ikinciyi dusunuyosunz ve olmusta ama benimki daha kucuk hem istiyorum cocuk hem ona tam sevgimizi veremeden ikincisi olsun ostemiyorum hemde maddi acidan uyhun zamani bekliyiruz
Tabi canım geldi zamanı hareketlerin oyy ne miniktir şimdi.işte tam kestiremiyorum ay 8 yıl oldu bene baya unutmuşum bazı şeyleri gaz vs olmadığına eminim de 15 haftalık olduk şekerim yavaş yavaş zamanı.
erkekler genelde miskin olur ama maş. seninki baya hareketli demek. gene heycanlandım geçermi bu 6 ay :)
ah ah bu erkekler hele büyük olanlar :)Doktor kontrolüne kadar söylemeyeceğim bu konuda kararlıyım... Allah korusun bir terslik çıkarsa nasıl anlatırım kızıma...
Kontrolde herşey yolunda ise o zaman söylerim büyük ihtimal :)))) Eeeeeeeeee tabi kızıma söylemekle tellal çıkarmak aynı şey olacağı için herkese söyler benim prensesim, bakalım hayırlısı...
savha öyle deme kız bizi yakanda bu bilmiş bebişlere sahip olmamıza vesile olanda o odun erkekler işte
yok 11 mart daha erken olur 29 şubat bat desen en az 16 17 mart gitmen lazım ay 3 yıl araştır bak oku bende dr asistanı kadar oldum :)Canım benim hesap biraz daha karışık size göre,
SAT : 30 Ocak
Transfer : 16 Ocak (5.gün embriyosu)
Test : 25 Şubat
25 Şubatı Bat kabul edersek 11 Marta işimizi görür sanki :)))
Sen de haklısın canım benim.Her şey normal çıkarda inşaallah senin küçük tellal haber salar ilgili makamlara:))Doktor kontrolüne kadar söylemeyeceğim bu konuda kararlıyım... Allah korusun bir terslik çıkarsa nasıl anlatırım kızıma...
Kontrolde herşey yolunda ise o zaman söylerim büyük ihtimal :)))) Eeeeeeeeee tabi kızıma söylemekle tellal çıkarmak aynı şey olacağı için herkese söyler benim prensesim, bakalım hayırlısı...
savha öyle deme kız bizi yakanda bu bilmiş bebişlere sahip olmamıza vesile olanda o odun erkekler işte
inan keşke daha erken olsaydı daha 3 yaşındayken keşke annemi dinleydim 8 yaşında şimdi oğlum çok geç kaldım neyi ne kadar paylaşacaklar çocukluk dönemlerini aynı zamanda geçirmicekler anca 20 li 30 lu yaşlarda ortak birşeyler yapabilirler
kısacası bence sen çok şanslısın hemen doğur çocukların beraber vakit geçirsinler dışardan birileri ihtiyaç duymadan.
inan keşke daha erken olsaydı daha 3 yaşındayken keşke annemi dinleydim 8 yaşında şimdi oğlum çok geç kaldım neyi ne kadar paylaşacaklar çocukluk dönemlerini aynı zamanda geçirmicekler anca 20 li 30 lu yaşlarda ortak birşeyler yapabilirler
kısacası bence sen çok şanslısın hemen doğur çocukların beraber vakit geçirsinler dışardan birileri ihtiyaç duymadan.
kız olsun çamurdan olsun ay kendi çocukluğunu hatırlasana şahsen ben öyleydim sürekli canım sıkılırdı demekki her devirde kız aynı kız oyunları oturuşu herşeyi başka ya.(erkek evlatta bambaşka)Tabi canım geldi zamanı hareketlerin oyy ne miniktir şimdi.
Evet canım oğlum hareketli ama kızıma göre miskin:)) kızım bir hareket etti hiç durmadı kıpır kıpırdı.Dışardan görünüyordu hareketleri annem diyordu bana" kızım bu nasıl bişey hiç uyumaz mı mı bu çocuk ben 3 hamilelik geçirdim böyle bişey görmedim".Doğdu aynen karnımda nasılsa öyle oldu hiç durmaz eli dursa ağzı durmaz :))Uykuyu sevmez canı sıkılıyormuş uyurken:)
ikinci evlat daha çok isteniyor aynı ilk gibi.Hakkınızda hayırlısı olsunEvet o konuda haklisin birazda yas buyudukce couklar alisiyo ilgiye tek olmaya istemiyolar kardes belli olmaz biraz bekler yaparuz belki:) kardes candir ikibci evlat cana candir:)
aynen öyle şekerim 2.5 yıl olmuyacağını bilemedim bilemiyorsun ki başına ne gelicek elde olamayan şeyler bunlar çok şükür bin şükür sağlıcakla alalım kucaklarımıza inş. bundada şükür.Bende senin gibi düşünüyorum ben kızıma da tedavi ile kavuştum... Kızım 2,5 yaşındayken eşime dedim ikinci çocuk istiyorsan şimdi yapalım diye yok dedi erken dedi biraz daha dur falan derken kızım oldu 4 yaşında... Sonrasıda da tamam dedi eşim bir yılda olmadı. Şükür şimdi muradıma erdim ama kızım 23 Martta 5 yaşını dolduruyor (2010 Mart)
Bende geç kaldığımı düşünüyorum bende de yaş oldu 35 :)))) Bu günümede şükürler olsun tabi oda ayrı konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?