2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ben usluymuşum canım ablam annem öyle derdi tabi yaptığım bazı yaramazlıklar var hatırlıyorum :))
Erkek evladın başka olduğuna inanıyorum her gün kıyafetlerini seviyorum giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Benim eşimde aynı senin eşin gibi kızım 2,5 yaşından beri ikna etmeye çalıştım 4,5 yaşında ikna oldu ama 9 ay Rabbim nasip etmedi işte kızımla oğlum arasında 6 yaş olacak.kızım temmuz 2009 lu.

bende daha bi iğne almadım bi belli olaydı. hafta sonu Allah nasip ederse pantolon bakmaya gidicem bi kaç bişey baksammı acaba ara renklerde :)
ay tv de bebek görüyorum ya nasıl seviyorum yani çoook özlemişiz bebek sevmeyi (yeğen var bebek) kendi evladını :)

ben belli olunca almaya başladım kıyafet az kalmış konturolün ne zaman.15+5 de cinsiyetini öğrendim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah bebişine doya doya sever koklarsın

Sen de haklısın canım benim.Her şey normal çıkarda inşaallah senin küçük tellal haber salar ilgili makamlara:))
evet ya odun erkekler olmazsa bebek sahibi olamayız

Bak sana bu tellalla ilgili bir şey daha anlatayım...
Aralıkta tüp bebek tedavisi görüyorum, kızıma karnıma iğne yaparken yakalandım...Tabi meraklı yaaa hemen yanaştı anne o ne? ne yapıyorsun? Dedim kızım karnım çok ağrıyor doktor daha iyi olmam için iğne verdi ama sen kimseye söyleme bu ikimizin arasında sır olsun, Anne-kız sırrı dedim, kısık sesle "tamam anne" dedi. Bende saf saf mutlu oldum kızım büyüdü de sır paylaşıyorum diye... İki gün sonra babaannede kaldı bende almaya gittim arabaya bindi benim fıstık hiç konuşmuyor neyse evin önünde arabaya park ediyorum dedi ki "Anne biliyor musun ben hiç sır tutamıyorum".Olur mu kızım tutarsın sen akıllı kızım benim falan seviyorum bunu..."Ama anne dedi hani sen karnına iğne yapıyorsun ya işte ben onu babaanne söyledim dedi" ben şok tabi, Nasıl?Niye? diye sordum "babaanneme dedim ki senin iğnen varya annem de onun kırmızısından yapıyor karnına" demiş :)))) (babaannemiz şeker hastası insilün vuruyor hergün kendine ben bunu hesaba katmadım tabi)

Şimdi de diyorum kızım sana bir sır söyleyeyim mi yok yok söyleme ben sır hiç tutamıyorum ki anne diyor,
kıyamammmm yaaaaa.....

ben belli olunca almaya başladım kıyafet az kalmış konturolün ne zaman.15+5 de cinsiyetini öğrendim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah bebişine doya doya sever koklarsın
15+4 de gidicem gösterirse söylerde 10 gün var 16 martta gidicem.
amin cnm aminnnnnn

canım benim ne güzel bir anınız var öyle maşallah.Kıyamam ona huyunu da biliyor ben sır tutamıyorum ki anne:)Ne kadar saf ve masumca bir cevap yerim onu.

işte bu harikaydı maş. kuzum ya Allah nazarlardan saklasın evlatlarımızı

Bunlar oğlumun yenicici leri erkek bebek hazırlığı da zevkliymis:))

Eklentiler

• IMG_20150305_195555.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20150305_195523.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20150305_195517.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20150305_195448.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 92
tuğba güle güle giysin kuzucuk maşallah çok tatlı şeyler almışsın
kızlar yeşimi göremiyorum nasıllar acaba bebeğin son durumu nasıl inşallah kötü bişey yoktuır

maşallah :) sağlıkla doğmayı nasip etsin
yeşimden haber varmı ??? merak ettim
2. bebişi düşünenler hamile kalmış sanırım bizde beklenmeyen adet tarihi 17 .03 .2015 umarım beklemediğimizi için gelmeyecek inş.

Merhaba kizlar
C ChoqSeqeR BEBEGGGIIIMMM teşekkür ederim. Haftaya amniyosentez yapilacak sanırım. Pzt doktoru arayıp randevu alicam.
bugun dogumgunum ama hiçbir onemi yok. Bebegimin saglikli oldugunu duyarsam o gun yeniden dogmus olacağım. Dualarinizi eksik etmeyin.
Tugbişler-hacercim-amanda sizleride cok öpüyorum.
Allaha emanet olun. ...

Nice sağlıklı evlatlarınla güzel bir ömür geçirmen dileği ile canım benim.
Rabbim hayırlısı ile güzel haberi almak nasip edicek inş.

Canım önemsiz olur mu hiç iyiki doğmuşsun nice güzel sağlıklı yılların olsun... Sen olmasan Annen,baban,kardeşlerin,eşin,çocuğun, göbişdeki bebişin ne yapar... Sen onların hayatlarının yarısısın...
İnşallah testin sonucu çok güzel çıkar ve bu sıkıntılı günler geride kalır canım... Bizde seni öpüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…