Ben usluymuşum canım ablam annem öyle derdi tabi yaptığım bazı yaramazlıklar var hatırlıyorum :))kız olsun çamurdan olsun ay kendi çocukluğunu hatırlasana şahsen ben öyleydim sürekli canım sıkılırdı demekki her devirde kız aynı kız oyunları oturuşu herşeyi başka ya.(erkek evlatta bambaşka)
Evet ole insan oglu arsiz oluyo ya cocugun olmayinca bi tane olsun diyo olunca kiz olsun oglan olsun diyo:).ikinci evlat daha çok isteniyor aynı ilk gibi.Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim eşimde aynı senin eşin gibi kızım 2,5 yaşından beri ikna etmeye çalıştım 4,5 yaşında ikna oldu ama 9 ay Rabbim nasip etmedi işte kızımla oğlum arasında 6 yaş olacak.kızım temmuz 2009 lu.Bende senin gibi düşünüyorum ben kızıma da tedavi ile kavuştum... Kızım 2,5 yaşındayken eşime dedim ikinci çocuk istiyorsan şimdi yapalım diye yok dedi erken dedi biraz daha dur falan derken kızım oldu 4 yaşında... Sonrasıda da tamam dedi eşim bir yılda olmadı. Şükür şimdi muradıma erdim ama kızım 23 Martta 5 yaşını dolduruyor (2010 Mart)
Bende geç kaldığımı düşünüyorum bende de yaş oldu 35 :)))) Bu günümede şükürler olsun tabi oda ayrı konu...
bende daha bi iğne almadım bi belli olaydı. hafta sonu Allah nasip ederse pantolon bakmaya gidicem bi kaç bişey baksammı acaba ara renklerde :)Ben usluymuşum canım ablam annem öyle derdi tabi yaptığım bazı yaramazlıklar var hatırlıyorum :))
Erkek evladın başka olduğuna inanıyorum her gün kıyafetlerini seviyorum giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.
ben belli olunca almaya başladım kıyafet az kalmış konturolün ne zaman.15+5 de cinsiyetini öğrendim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah bebişine doya doya sever koklarsınbende daha bi iğne almadım bi belli olaydı. hafta sonu Allah nasip ederse pantolon bakmaya gidicem bi kaç bişey baksammı acaba ara renklerde :)
ay tv de bebek görüyorum ya nasıl seviyorum yani çoook özlemişiz bebek sevmeyi (yeğen var bebek) kendi evladını :)
Sen de haklısın canım benim.Her şey normal çıkarda inşaallah senin küçük tellal haber salar ilgili makamlara:))
evet ya odun erkekler olmazsa bebek sahibi olamayız
15+4 de gidicem gösterirse söylerde 10 gün var 16 martta gidicem.ben belli olunca almaya başladım kıyafet az kalmış konturolün ne zaman.15+5 de cinsiyetini öğrendim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah bebişine doya doya sever koklarsın
Bak sana bu tellalla ilgili bir şey daha anlatayım...
Aralıkta tüp bebek tedavisi görüyorum, kızıma karnıma iğne yaparken yakalandım...Tabi meraklı yaaa hemen yanaştı anne o ne? ne yapıyorsun? Dedim kızım karnım çok ağrıyor doktor daha iyi olmam için iğne verdi ama sen kimseye söyleme bu ikimizin arasında sır olsun, Anne-kız sırrı dedim, kısık sesle "tamam anne" dedi. Bende saf saf mutlu oldum kızım büyüdü de sır paylaşıyorum diye... İki gün sonra babaannede kaldı bende almaya gittim arabaya bindi benim fıstık hiç konuşmuyor neyse evin önünde arabaya park ediyorum dedi ki "Anne biliyor musun ben hiç sır tutamıyorum".Olur mu kızım tutarsın sen akıllı kızım benim falan seviyorum bunu..."Ama anne dedi hani sen karnına iğne yapıyorsun ya işte ben onu babaanne söyledim dedi" ben şok tabi, Nasıl?Niye? diye sordum "babaanneme dedim ki senin iğnen varya annem de onun kırmızısından yapıyor karnına" demiş :)))) (babaannemiz şeker hastası insilün vuruyor hergün kendine ben bunu hesaba katmadım tabi)
Şimdi de diyorum kızım sana bir sır söyleyeyim mi yok yok söyleme ben sır hiç tutamıyorum ki anne diyor,
kıyamammmm yaaaaa.....
Bak sana bu tellalla ilgili bir şey daha anlatayım...
Aralıkta tüp bebek tedavisi görüyorum, kızıma karnıma iğne yaparken yakalandım...Tabi meraklı yaaa hemen yanaştı anne o ne? ne yapıyorsun? Dedim kızım karnım çok ağrıyor doktor daha iyi olmam için iğne verdi ama sen kimseye söyleme bu ikimizin arasında sır olsun, Anne-kız sırrı dedim, kısık sesle "tamam anne" dedi. Bende saf saf mutlu oldum kızım büyüdü de sır paylaşıyorum diye... İki gün sonra babaannede kaldı bende almaya gittim arabaya bindi benim fıstık hiç konuşmuyor neyse evin önünde arabaya park ediyorum dedi ki "Anne biliyor musun ben hiç sır tutamıyorum".Olur mu kızım tutarsın sen akıllı kızım benim falan seviyorum bunu..."Ama anne dedi hani sen karnına iğne yapıyorsun ya işte ben onu babaanne söyledim dedi" ben şok tabi, Nasıl?Niye? diye sordum "babaanneme dedim ki senin iğnen varya annem de onun kırmızısından yapıyor karnına" demiş :)))) (babaannemiz şeker hastası insilün vuruyor hergün kendine ben bunu hesaba katmadım tabi)
Şimdi de diyorum kızım sana bir sır söyleyeyim mi yok yok söyleme ben sır hiç tutamıyorum ki anne diyor,
kıyamammmm yaaaaa.....
Hadi bakim az kalmış büyük buluşmaya gösterir inşaallah cinsiyetini:)15+4 de gidicem gösterirse söylerde 10 gün var 16 martta gidicem.
amin cnm aminnnnnn
Bunlar oğlumun yenicici leri erkek bebek hazırlığı da zevkliymis:))
Sağol tatlım.aminnnHepsi birbirinden güzel, sağlıkla giyinsin inşallah küçük prens :)
aman yarabbim bunlar ne şeker şeyler ya maş maş maş rabbim giydirmeyi nasip etsin kuzum çok güzeller.Bunlar oğlumun yenicici leri erkek bebek hazırlığı da zevkliymis:))
aminn canım benim..aman yarabbim bunlar ne şeker şeyler ya maş maş maş rabbim giydirmeyi nasip etsin kuzum çok güzeller.
Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid
Nice sağlıklı evlatlarınla güzel bir ömür geçirmen dileği ile canım benim.Merhaba kizlar
C ChoqSeqeRBEBEGGGIIIMMM teşekkür ederim. Haftaya amniyosentez yapilacak sanırım. Pzt doktoru arayıp randevu alicam.
bugun dogumgunum ama hiçbir onemi yok. Bebegimin saglikli oldugunu duyarsam o gun yeniden dogmus olacağım. Dualarinizi eksik etmeyin.
Tugbişler-hacercim-amanda sizleride cok öpüyorum.
Allaha emanet olun. ...
Merhaba kizlar
C ChoqSeqeRBEBEGGGIIIMMM teşekkür ederim. Haftaya amniyosentez yapilacak sanırım. Pzt doktoru arayıp randevu alicam.
bugun dogumgunum ama hiçbir onemi yok. Bebegimin saglikli oldugunu duyarsam o gun yeniden dogmus olacağım. Dualarinizi eksik etmeyin.
Tugbişler-hacercim-amanda sizleride cok öpüyorum.
Allaha emanet olun. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?