CANIM NİCE MUTLU YILLARAMerhaba kizlar
C ChoqSeqeR @BEBEGGGIIIMMM teşekkür ederim. Haftaya amniyosentez yapilacak sanırım. Pzt doktoru arayıp randevu alicam.
bugun dogumgunum ama hiçbir onemi yok. Bebegimin saglikli oldugunu duyarsam o gun yeniden dogmus olacağım. Dualarinizi eksik etmeyin.
Tugbişler-hacercim-amanda sizleride cok öpüyorum.
Allaha emanet olun. ...
Bunlar oğlumun yenicici leri erkek bebek hazırlığı da zevkliymis:))
Merhaba kizlar
C ChoqSeqeR @BEBEGGGIIIMMM teşekkür ederim. Haftaya amniyosentez yapilacak sanırım. Pzt doktoru arayıp randevu alicam.
bugun dogumgunum ama hiçbir onemi yok. Bebegimin saglikli oldugunu duyarsam o gun yeniden dogmus olacağım. Dualarinizi eksik etmeyin.
Tugbişler-hacercim-amanda sizleride cok öpüyorum.
Allaha emanet olun. ...
sağol tatlım teşekkürler.tubacım hayırlı olsun oğluşun geliyormuş, sağlıkla gelsin kuzucuğun
Merhaba kızlar
Az önce randevu aldım. Cuma günü 4 te amniyosentez yapılacak. Ön sonuç haftaya persembe yada cuma günü belli olurmus.
Hepinizden bol bol dua istiyorum. Rabbim yavrumdan ayirmasin benii
Allah yar ve yardımcı olsun Yesimcim Rabbim yavrunu sana bagislasin.Her şey yolunda gidecek Allahın izni ile.Merhaba kızlar
Az önce randevu aldım. Cuma günü 4 te amniyosentez yapılacak. Ön sonuç haftaya persembe yada cuma günü belli olurmus.
amin cnm dualarım seninle hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izni ileMerhaba kızlar
Beklenmeyen adet tarihime 6 gün kaldıUmarım ben de ikinci kez anneliği tadarım
İnşallah canımİnşallah gelmez beklenmeyen kırmızılar ve çok beklemeden kavuşursun ikinci yavruna
Günaydın Yeşimcim iyi pazarlar.Artık pek katılım yok topiğeGünaydın iyi pazarlar.
cok gerilerde buldum topiğinerelerdesinizz
cuma günü amniyosentez yaptirdim. Rahat gecti anlamadim bile. Dunde anneme geldim onda kaliyorum annecigim bakiyo bana. Bu aksam dönücem eve ege yarin okula gidecek ben yarin izinliyim.
persembe gunu gibi de ön sonuc cikacak. Allah'ın izniyle insallahh temiz çıkar. Bu arada bebegim erkekmis. Ultrasonda Gozlerini acip kapadi annesine el salladi bide...
Günaydın iyi pazarlar.
cok gerilerde buldum topiğinerelerdesinizz
cuma günü amniyosentez yaptirdim. Rahat gecti anlamadim bile. Dunde anneme geldim onda kaliyorum annecigim bakiyo bana. Bu aksam dönücem eve ege yarin okula gidecek ben yarin izinliyim.
persembe gunu gibi de ön sonuc cikacak. Allah'ın izniyle insallahh temiz çıkar. Bu arada bebegim erkekmis. Ultrasonda Gozlerini acip kapadi annesine el salladi bide...
EE GÜZEL HABERLERİNİ VERİRSİNGünaydın hayırlı güzel hafta sonları inşallah.
Evet kızlar ya topiğimiz çok sessiz canlansakmı artık ne
Yeşimcim inş güzel hayırlı haberi alıcaksın minik erkeğinle
Tubiş ayda siz nasılsınız kontrollere gittiniz mi yavrular nasıl ?
Bende yarın 3 de gidicem çook heyecanlıyım.
inş. bakalım bizim eve gelen minik eşitliği sağlıcakmı yoksa dahada çoğunluk olup beni yorucaklarmıEE GÜZEL HABERLERİNİ VERİRSİN
2. seçenek :))inş. bakalım bizim eve gelen minik eşitliği sağlıcakmı yoksa dahada çoğunluk olup beni yorucaklarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?