2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

CANIM NİCE MUTLU YILLARA
iYİ Kİ DOĞDUN
BEBEKLE İLGİLİ BİR GELİŞME OLURSA BİZİ DE HABERDAR EDERSİN

doğum günün kutlu olsun güzelim inşallah kuzunun hayırlı haberlerini alırız

Merhaba kızlar
Az önce randevu aldım. Cuma günü 4 te amniyosentez yapılacak. Ön sonuç haftaya persembe yada cuma günü belli olurmus.
Hepinizden bol bol dua istiyorum. Rabbim yavrumdan ayirmasin benii

Canım Allah yardımcın olsun. Hep dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin seni bir an önce feraha çıkarsın inşallah.

Merhaba kızlar
Az önce randevu aldım. Cuma günü 4 te amniyosentez yapılacak. Ön sonuç haftaya persembe yada cuma günü belli olurmus.
Allah yar ve yardımcı olsun Yesimcim Rabbim yavrunu sana bagislasin.Her şey yolunda gidecek Allahın izni ile.

Merhaba kızlar
amin cnm dualarım seninle hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izni ile

Günaydın iyi pazarlar.
cok gerilerde buldum topiği nerelerdesinizz
cuma günü amniyosentez yaptirdim. Rahat gecti anlamadim bile. Dunde anneme geldim onda kaliyorum annecigim bakiyo bana. Bu aksam dönücem eve ege yarin okula gidecek ben yarin izinliyim.
persembe gunu gibi de ön sonuc cikacak. Allah'ın izniyle insallahh temiz çıkar. Bu arada bebegim erkekmis. Ultrasonda Gozlerini acip kapadi annesine el salladi bide...

Günaydın Yeşimcim iyi pazarlar.Artık pek katılım yok topiğe Cuma günü amniyosentez yapıldı demek rahat ağrısız geçmesine sevindim.Annen iyiki var onunla huzur bulursun.İnşaallah sonuçlar iyi çıkar.Bebişin erkek demek minik savaşçı kuzum direniyor ben inanıyorum sağlıklı büyüyecek doğacak Allahın izniyle.Bak sana mesaj vermiş anne ben iyiyim diye :))

ŞUAN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM
Bİ OĞLUM OLACAK. YUSUF
Bİ DE KIZ PLANLIYORUZ
DAHA DOĞRUSU BABAMIZ ÇOK İSTİYOR

Canım geçmiş olsun, rahat geçmesine çok sevindim... Demek bir oğluşun daha olacak Allah'ın izni ile inşallah sonuçlarda iyi çıkar ve sizde rahat bir nefes alırsınız.

Günaydın hayırlı güzel hafta sonları inşallah.
Evet kızlar ya topiğimiz çok sessiz canlansakmı artık ne
Yeşimcim inş güzel hayırlı haberi alıcaksın minik erkeğinle
Tubiş ayda siz nasılsınız kontrollere gittiniz mi yavrular nasıl ?
Bende yarın 3 de gidicem çook heyecanlıyım.

EE GÜZEL HABERLERİNİ VERİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…