3 erkek hı hmm sağlık olsun nedek :)2. seçenek :))
BENİM 1 2 AY SONRA OĞLUM OLACAK3 erkek hı hmm sağlık olsun nedek :)
senin ilk çocuk ama demi onu tam anlamadım ben ?BENİM 1 2 AY SONRA OĞLUM OLACAK
EEE BABASI Bİ DE KIZ İSTİYO ISRARLA
İLK BEBEK CANIMsenin ilk çocuk ama demi onu tam anlamadım ben ?
Günaydın iyi pazarlar.
cok gerilerde buldum topiğinerelerdesinizz
cuma günü amniyosentez yaptirdim. Rahat gecti anlamadim bile. Dunde anneme geldim onda kaliyorum annecigim bakiyo bana. Bu aksam dönücem eve ege yarin okula gidecek ben yarin izinliyim.
persembe gunu gibi de ön sonuc cikacak. Allah'ın izniyle insallahh temiz çıkar. Bu arada bebegim erkekmis. Ultrasonda Gozlerini acip kapadi annesine el salladi bide...
ohoo dur bakalım bi doğum yap azıcık geceleri uykusuz kal ozman eşinle enine boyuna konuşursunuz :)İLK BEBEK CANIM
8 AYLIK HAMİLEYİM ŞUAN
Günaydın hayırlı güzel hafta sonları inşallah.
Evet kızlar ya topiğimiz çok sessiz canlansakmı artık ne
Yeşimcim inş güzel hayırlı haberi alıcaksın minik erkeğinle
Tubiş ayda siz nasılsınız kontrollere gittiniz mi yavrular nasıl ?
Bende yarın 3 de gidicem çook heyecanlıyım.
ne güzel sende bu hafta görücen miniğini evet çok heycanlı ve tedirginiz rabbim korusun evlatlarımızı.Ay ne güzel. Yarın bebişini görüceksin. Gerçekten çok heycanlı :) güzel haberlerle gel inşallah. Benim de perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var. Ben biraz tedirginim her zamanki gibi. Her şey yolundadır umarım
Günaydın hayırlı güzel hafta sonları inşallah.
Ay ne güzel. Yarın bebişini görüceksin. Gerçekten çok heycanlı :) güzel haberlerle gel inşallah. Benim de perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var. Ben biraz tedirginim her zamanki gibi. Her şey yolundadır umarım
Ne yapak yavru öyle beklemedeyim benne 3 haftaymış geçmedi gitti... Eşimde inat etti dün başka bir doktorda kaçamak yapmak istedim götürmedi... Şimdi dört gözle önümüzdeki cumartesiyi bekliyorum çünkü insan görmeden inanamıyor hamişliğe...
Inşallah gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duyarız...
Ayyyyy sen ne güzel yarın cinsiyette öğreneceksin... Allah hayırlısı ile gönlündekini versin Canımmm
Bak yaaaa sende bu hafta bebişle hasret gidereceksin bana bu hafta geçmez artıkkkkk
Merhaba Hacercim ne güzel bugün kontrolün var bebişini görceceksin cinsiyeti de öğrenicen çok heycanlıGünaydın hayırlı güzel hafta sonları inşallah.
Aynen canım ama çoğu bitti azı kaldı :) hem ben kontrole gittiğim zaman senin de çok az kalmış olacakgerçi güzel haberler alalım yeter ki ben beklemeye razıyım
Merhaba Hacercim ne güzel bugün kontrolün var bebişini görceceksin cinsiyeti de öğrenicen çok heycanlıBen de randevu alıcam bu hafta için bebişim iyi kıpır kıpır geceleri çok hareketli bu da uyumayacak galiba gececi olacak
Evet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakŞimdiden gececi takılıyorsa bıdık yandım arkadaşım yaaaa...
Evet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakNapalım alıştık diyelim kızım hala sevmez uykuyu canı sıkılıyormuş uyurken
o uykuyu sevmeyen çocuk bende de varEvet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakNapalım alıştık diyelim kızım hala sevmez uykuyu canı sıkılıyormuş uyurken
rabbim korktuğunla sınamasın hayırlı haberlerini bekliyoruzA anneveoglusu merhaba cnm. Cuma yapildi amniyisentez. Carsamba-persembe gibi cikar sonuc dedi doktor.
Amin canım. çok teşekkürlerrabbim korktuğunla sınamasın hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?