2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İyi pazarlar canım. İşlemin rahat geçmesine sevindim. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle inşallah.

İLK BEBEK CANIM
8 AYLIK HAMİLEYİM ŞUAN
ohoo dur bakalım bi doğum yap azıcık geceleri uykusuz kal ozman eşinle enine boyuna konuşursunuz :)
insan b, süre çocuk fikrikten uzak kalmak istiyor ama büyüdüklerinde bam başka duygular geliyor yine insana çok çok farklı. sağlıcakla kucağına alman dileği ile.

Ay ne güzel. Yarın bebişini görüceksin. Gerçekten çok heycanlı :) güzel haberlerle gel inşallah. Benim de perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var. Ben biraz tedirginim her zamanki gibi. Her şey yolundadır umarım

ne güzel sende bu hafta görücen miniğini evet çok heycanlı ve tedirginiz rabbim korusun evlatlarımızı.

Ne yapak yavru öyle beklemedeyim ben ne 3 haftaymış geçmedi gitti... Eşimde inat etti dün başka bir doktorda kaçamak yapmak istedim götürmedi... Şimdi dört gözle önümüzdeki cumartesiyi bekliyorum çünkü insan görmeden inanamıyor hamişliğe...
Inşallah gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duyarız...

Ayyyyy sen ne güzel yarın cinsiyette öğreneceksin... Allah hayırlısı ile gönlündekini versin Canımmm

Bak yaaaa sende bu hafta bebişle hasret gidereceksin bana bu hafta geçmez artıkkkkk

Aynen canım ama çoğu bitti azı kaldı :) hem ben kontrole gittiğim zaman senin de çok az kalmış olacak gerçi güzel haberler alalım yeter ki ben beklemeye razıyım

Merhaba Hacercim ne güzel bugün kontrolün var bebişini görceceksin cinsiyeti de öğrenicen çok heycanlıBen de randevu alıcam bu hafta için bebişim iyi kıpır kıpır geceleri çok hareketli bu da uyumayacak galiba gececi olacak

Aynen canım ama çoğu bitti azı kaldı :) hem ben kontrole gittiğim zaman senin de çok az kalmış olacak gerçi güzel haberler alalım yeter ki ben beklemeye razıyım

Öyle canım mühim olan güzel haberler alabilmek... Ama ne yapayım doktorda beni çok geç çağırdı en azında önce bir kese görmeye gidebilseydim belki daha kolay geçerdi zaman... Neyse dediğin gibi 5 gün kaldı bende hayırlı haberler verebilirim inşallah...

Şimdiden gececi takılıyorsa bıdık yandım arkadaşım yaaaa...

Evet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakNapalım alıştık diyelim kızım hala sevmez uykuyu canı sıkılıyormuş uyurken

Ahhh canım ya bu cümle nasıl tanıdık bilirim... Benim kızda aynı...
Çok şükür bir kaç aydır uykusu daha düzene girdi... Bu bebiş de beni çok uyutuyor kendisi ne olur bilmem...
O kadar halsiz bırakıyor ki çalışamıyorum sürekli uyumak istiyorum kafam kalkmıyor resmen...

merhaba arkadaşlar
amanda nasılsın güzelim değerlerin yükseldimi kalp atışları duydunuzmu
oooyy doğum tarihiniz kasım ayı haa
benimde kuzum 02/11 doğumlu

Yeşim seni merak ediyorum nasılsın sonuçlar çıktımı güzelim

Tuba eren hayırlı olsun bebişin sağlıkla kuçağına al inşallah kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…