2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Canım ben bundan önce iki kayıp yaşadığım için 7 hafta dolana kadar ne dr a gitmiştim ne de kimseye söylemiştim ama çatlamıştım artık neredeyse. Son günler ay gibi geçmişti. Seni şu an çok iyi anlıyorum yani.

Evet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakNapalım alıştık diyelim kızım hala sevmez uykuyu canı sıkılıyormuş uyurken

Canım benim oğlum karnımdayken hiç hareket etmezdi. Sürekli dr a giderdim kesin bişey oldu diye. Doğduktan sonra 3 buçuk ay ne gece ne gündüz hiç uyumadı. 3 yaşını bitirdi hala daha tam olarak uyku düzeni oturmadı. Yani benimkinin karnımdaki haliyle doğduktan sonraki hali pek tutmadı. Şimdiki bebeğim kıpır kıpır çok şükür. O da doğduktan sonra sakin olur inşallah diye ümit ediyorum :)

Yahu bu çocuklar hep mi aynı olur uyumak gibisi var mı.Ahh büyüyünce o uykunun ne tatlı bişey olduğunu anlayacaklar.Canım şimdi senin bebişin uyutması normal ben de aynı ilk zamanlar gözümü açamıyordum uykudan çokta halsiz oluyordum.Bebişin büyümek için çabalıyor minik organları oluşuyor bu da sana uyku ve halsizlik yapıyor.Benim bebeğimin midesini idrar torbasını göstermişti dr 11 haftalıkken daha 6 cm di bütün organları her şeyiyle tam bir bebekti çok duygulanmıştım ne büyük yaratılış mucizesi.
o uykuyu sevmeyen çocuk bende de var
Demek seninki de uykusuzlardan Allah yardımıcımız olsun.

A anneveoglusu merhaba cnm. Cuma yapildi amniyisentez. Carsamba-persembe gibi cikar sonuc dedi doktor.
Yeşimcim inşaallah güzel sonuçlar alıcakasın dualarımız seninle.

senin oğlunda ters orantı olmuş:)ama yine az sürmüş ne 3,5 ay. Benim kız 5 sene boyunca ne gündüz ne gece uyuttu.Karnımdayken de hiç durmazdı gece gündüz kıpır kıpırdı ben de doğru orantı olmuş:)Şimdi temmuzda 6 yaşına girecek hala gece uyanır gece yanıma gelecek yüzümü tutar boynumu tutar çok yumuşak,çok tatlısın napim anne çok seviyorum seni diyor:))
Bakalım senin minik prensesin nasıl olacak sağlıklı olsun da önemlisi o.

Hacercim ne yaptın merak ediyorum
Ben de aynı merak ettim canım Hacerr nerdesin canımmm merak ettik seni..

Kızlarrrr az önce doktorum aradı. Ön sonuç normal cikmis. Yani down sendromu yok dedi. Gözün aydin dedi.
ayy ben ne hissedecegimi bilmiyorum cokk mutluyum.
Cuma günü kontrolum var. Ozaman ayrintili konusuruz dedi doktor.
bi ohh cektim ama insallahhh organlarinda falanda bi sorun yoktur...

Ayyy canım ya çok sevindim. Gözlerim doldu valla msjnı okuyunca. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah Allah'ın izniyle. Hadi hayırlısı

Canımmmm harika bir haber Allaha Şükürler olsun... İnşallah organlarında da hamişliğinde de başka bir sıkıntı olmasın...

geliyor geliyor benimde prensesim geliyor

Amannnnn ne mutlu sana demek kız annası olacaksın Allahın izni ile... Rabbim hepimizinkini hayırlı evlat etsin...

Yeşim yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbime binlerce şükür olsun
inşallah bundan sonra çok mutlu ve sağlıklı günler göresin

geliyor geliyor benimde prensesim geliyor

kızlarrr ikinizi de tebrik ediyorum çok sevindim

Ohh yaa ne güzel haberler bunlar. Allahıma şükürler olsun Hep böyle güzel haberler verelim inşallah

tebrik ederim arkadaşım gözün aydın

kızlarrr ikinizi de tebrik ediyorum çok sevindim
ya kızlar iyiki varsınız Allah razı olsun hepinizden çok değişik bişeymiş tarifi zor :)

Canım en son yaptırdığım kan testi sonucu 6801 çıkınca bir daha yaptırmadım...
Allah kısmet ederse bu Cumartesi tanışacağım oğlumla yada kızımla... Ben çok heyecanlıyım çünkü kızıma da henüz söylemedik ve Muayeneye giderken Gökçe'yi de götürmeyi planlıyorum yerinde öğrensin kuzum...
Kısmet olursa 4 Kasım görünüyor doğum tarihimiz ama sezeryan olacağım için kesin Ekim Ayı annesi olurum...
Hayırlısı olsun da gerisi teferruat :))) Senin kuzunu da kocaman öpüyorum...

Evet yaaa zaman yaklaştıkça yavaşlıyor sanki bugün benim içinde geçmedi
Birde bir mide bulantısı yaşıyorum ki sormayın nefes almıyorum kusacağım diye...
Sürekli uyuma isteği de yanında cabası :))))))))

HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM AMANDA, BENDE SENİ VE KÜÇÜK ABLAMIZI ÖPÜYORUM

Canım seninle konuştuk ama burdan da gözün aydın diyeyim.Rabbim sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin

Canım benim mide bulantısı fena ben bu bebeğimde fazlasıyla yaşadım hiçbir şey yiyemez oldum ilk 4 ay benim için çok zordu kilo verdim bu yüzden hiç halim kalmadı.Sen de dikkat et canım ama elde değil ki bulantı kusma Allah yardımcın olsun.Bebişin seninle ya geçer bu günler.Benim geçti şimdi tekmeleriyle mutlu oluyorum elim hep karnımda:))

Bulantılar beni çok korkutuyor çünkü kızımda dokuz ay kustum ve toplamda 7 kilo aldım (52 ile gebe 59 ile doğum)...
Bu bebişte ablasının yolunda sanki ama inşallah öyle olmaz :))) bende hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…