Öyle canım mühim olan güzel haberler alabilmek... Ama ne yapayım doktorda beni çok geç çağırdı en azında önce bir kese görmeye gidebilseydim belki daha kolay geçerdi zaman... Neyse dediğin gibi 5 gün kaldı bende hayırlı haberler verebilirim inşallah...
Evet canım öyle gececi beyfendi ablası da öyleydi ikinci yanmam olacakNapalım alıştık diyelim kızım hala sevmez uykuyu canı sıkılıyormuş uyurken
Yahu bu çocuklar hep mi aynı olur uyumak gibisi var mı.Ahh büyüyünce o uykunun ne tatlı bişey olduğunu anlayacaklar.Canım şimdi senin bebişin uyutması normal ben de aynı ilk zamanlar gözümü açamıyordum uykudan çokta halsiz oluyordum.Bebişin büyümek için çabalıyor minik organları oluşuyor bu da sana uyku ve halsizlik yapıyor.Benim bebeğimin midesini idrar torbasını göstermişti dr 11 haftalıkken daha 6 cm di bütün organları her şeyiyle tam bir bebekti çok duygulanmıştım ne büyük yaratılış mucizesi.Ahhh canım ya bu cümle nasıl tanıdık bilirim... Benim kızda aynı...
Çok şükür bir kaç aydır uykusu daha düzene girdi... Bu bebiş de beni çok uyutuyor kendisi ne olur bilmem...
O kadar halsiz bırakıyor ki çalışamıyorum sürekli uyumak istiyorum kafam kalkmıyor resmen...
Demek seninki de uykusuzlardan Allah yardımıcımız olsun.o uykuyu sevmeyen çocuk bende de var
Yeşimcim inşaallah güzel sonuçlar alıcakasın dualarımız seninle.A anneveoglusu merhaba cnm. Cuma yapildi amniyisentez. Carsamba-persembe gibi cikar sonuc dedi doktor.
senin oğlunda ters orantı olmuş:)ama yine az sürmüş ne 3,5 ay. Benim kız 5 sene boyunca ne gündüz ne gece uyuttu.Karnımdayken de hiç durmazdı gece gündüz kıpır kıpırdı ben de doğru orantı olmuş:)Şimdi temmuzda 6 yaşına girecek hala gece uyanır gece yanıma gelecek yüzümü tutar boynumu tutar çok yumuşak,çok tatlısın napim anne çok seviyorum seni diyor:))Canım benim oğlum karnımdayken hiç hareket etmezdi. Sürekli dr a giderdim kesin bişey oldu diye. Doğduktan sonra 3 buçuk ay ne gece ne gündüz hiç uyumadı. 3 yaşını bitirdi hala daha tam olarak uyku düzeni oturmadı. Yani benimkinin karnımdaki haliyle doğduktan sonraki hali pek tutmadı. Şimdiki bebeğim kıpır kıpır çok şükür. O da doğduktan sonra sakin olur inşallah diye ümit ediyorum :)
Ben de aynı merak ettim canım Hacerr nerdesin canımmm merak ettik seni..Hacercim ne yaptın merak ediyorum
Kızlarrrr az önce doktorum aradı. Ön sonuç normal cikmis. Yani down sendromu yok dedi. Gözün aydin dedi.
ayy ben ne hissedecegimi bilmiyorum cokk mutluyum.
Cuma günü kontrolum var. Ozaman ayrintili konusuruz dedi doktor.
bi ohh cektim ama insallahhh organlarinda falanda bi sorun yoktur...
geliyor geliyor benimde prensesim geliyor
Kızlarrrr az önce doktorum aradı. Ön sonuç normal cikmis. Yani down sendromu yok dedi. Gözün aydin dedi.
Ohh yaa ne güzel haberler bunlar. Allahıma şükürler olsunHep böyle güzel haberler verelim inşallah
Canımmmm harika bir haber Allaha Şükürler olsun... İnşallah organlarında da hamişliğinde de başka bir sıkıntı olmasın...
Amannnnn ne mutlu sana demek kız annası olacaksın Allahın izni ile... Rabbim hepimizinkini hayırlı evlat etsin...
tebrik ederim arkadaşım gözün aydın
ya kızlar iyiki varsınız Allah razı olsun hepinizden çok değişik bişeymiş tarifi zor :)kızlarrr ikinizi de tebrik ediyorum çok sevindim
merhaba arkadaşlar
amanda nasılsın güzelim değerlerin yükseldimi kalp atışları duydunuzmu
oooyy doğum tarihiniz kasım ayı haa
benimde kuzum 02/11 doğumlu
Yeşim seni merak ediyorum nasılsın sonuçlar çıktımı güzelim
Tuba eren hayırlı olsun bebişin sağlıkla kuçağına al inşallah kuzunu
Canım ben bundan önce iki kayıp yaşadığım için 7 hafta dolana kadar ne dr a gitmiştim ne de kimseye söylemiştim ama çatlamıştım artık neredeyse. Son günler ay gibi geçmişti. Seni şu an çok iyi anlıyorum yani.
oyy oyy ne güzel bir haber bu aramıza bir prenses daha katılacak gelsin pembeler,mini elbiseler,eteklergeliyor geliyor benimde prensesim geliyor
Canım seninle konuştuk ama burdan da gözün aydın diyeyim.Rabbim sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr az önce doktorum aradı. Ön sonuç normal cikmis. Yani down sendromu yok dedi. Gözün aydin dedi.
Canım benim mide bulantısı fena ben bu bebeğimde fazlasıyla yaşadım hiçbir şey yiyemez oldum ilk 4 ay benim için çok zordu kilo verdim bu yüzden hiç halim kalmadı.Sen de dikkat et canım ama elde değil ki bulantı kusma Allah yardımcın olsun.Bebişin seninle ya geçer bu günler.Benim geçti şimdi tekmeleriyle mutlu oluyorum elim hep karnımda:))Evet yaaa zaman yaklaştıkça yavaşlıyor sanki bugün benim içinde geçmedi
Birde bir mide bulantısı yaşıyorum ki sormayın nefes almıyorum kusacağım diye...
Sürekli uyuma isteği de yanında cabası :))))))))
Canım benim mide bulantısı fena ben bu bebeğimde fazlasıyla yaşadım hiçbir şey yiyemez oldum ilk 4 ay benim için çok zordu kilo verdim bu yüzden hiç halim kalmadı.Sen de dikkat et canım ama elde değil ki bulantı kusma Allah yardımcın olsun.Bebişin seninle ya geçer bu günler.Benim geçti şimdi tekmeleriyle mutlu oluyorum elim hep karnımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?