Amandacım senin baya uzun sürüyormuş bulantılare 9 ay ne demek ben halime sükredeyim.Kilo az almışssın bulantılardan epey güçsüz düşüyor insan.59 ile doğum yaptın demek kuş gibiymişsin kızın kaç kilo doğdu.Bulantılar beni çok korkutuyor çünkü kızımda dokuz ay kustum ve toplamda 7 kilo aldım (52 ile gebe 59 ile doğum)...
Bu bebişte ablasının yolunda sanki ama inşallah öyle olmaz :))) bende hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum...
Amandacım senin baya uzun sürüyormuş bulantılare 9 ay ne demek ben halime sükredeyim.Kilo az almışssın bulantılardan epey güçsüz düşüyor insan.59 ile doğum yaptın demek kuş gibiymişsin kızın kaç kilo doğdu.
bu bebişinde kısa sürer inşaallah hamileliğin tadını çıkarırsın.
Maalesef hamileliğim pek güzel geçmiyor ama güzel çocuk doğuruyorum Allahın izni ile baksanıza yandaki Canpareme
Gökçe 2780gr 52cm doğdu, hastaneden çıkarken 2650gr'a düşmüştü... Bebişimde son bir ayda pek kilo alamadı kordondaki kan akışında sorun vardı o nedenle birazda erken aldılar kızçemi...
Bakalım bu bebek bize nasıl bir hikaye yaşatacak...
iyi güldürdün beni canım cennet mahallesindeki pembe gibi ben çok güzel doğururum:))))Evet maşallahh kızçen çok güzel bahtı da kendi gibi güzel olsun inşaallah.Gökçe hanımın hikayesi güzel ufak tefek sorunlar olmuş ama şimdi kocaman kız maşallah...
Bu bebeğini güzel doğur:))Güzel hikayeleriniz olur Allahın izniyle.
Olur mu güzel doğurmuşsun :)maşallah Rabbim sağlıklı, akıllı vermiş.Aminn canım sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşaallah yavrularımız.İyi huylu, kimsenin hakkını yemeyen,kendini ezdirmeyen sağlam çocuklar yetiştiririz inşaallahBenim ki latife sizlerde biliyorsunuz ki ben kim güzel doğurmak kim... Rabbim nasip edecek, bizler her ne kadar anne olsak da onların dünyaya gelmesinde de bir vesileyiz neticede...
İnşallah canım tek duam sağlıklı ve hayırlı evlat olması cümlemiz için...
yahu kızlar dr kız dedi ya herkez bi hikaye anlatıyor kız diyip erkek çıktı falan dr çok emin söyledi ama içime kurt düşürdüler ya kaçta kaç ihtimal acaba
ay demi ya niye böyle kafa bulandırıyorlar anlamadımYok be canım sıkma canını doktor emin olmasa söylemez zaten... Çok çok düşük bir ihtimal görüyorum yanılma payını...
Benim kızımla uzun süre göstermedi cinsiyetini 13.haftada %60 erkek 15.haftada %70 erkek dedi ama emin olmadığını da özellikle belirtti... 17-18 haftada %90 kız dedi ve 20.haftada kesin olarak kız olduğunu gördük... Benim işlerim hep böyle zor olur zaten... Ama senin gelmiş 16.haftaya doktor emin konuşmuş bence yanılması pek mümkün değil... Kızınla hamişliğin tadını çıkar canım yaaa...
yahu kızlar dr kız dedi ya herkez bi hikaye anlatıyor kız diyip erkek çıktı falan dr çok emin söyledi ama içime kurt düşürdüler ya kaçta kaç ihtimal acaba
ay sorma ya şaka gibi heryerden bişey diyorlar moralim bozuluyor tabi önce hayırlı sağlıklı yani ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. 20 dk uğraştı dr görebilmek için çok emin konuştu bu şekilde imkansız erkek olması dedi neyse öyle bi garip oldum bugün.Aynen canım ben de aynı durumdayım. Benim dr um % 100 dedi bir de 90 bile değil ama bu anlatılanlar yüzünden hala emin olamıyorum. Yarın ayrıntılı ultrasonda da kız derse o zaman inanabilirim belki :)
ay sorma ya şaka gibi heryerden bişey diyorlar moralim bozuluyor tabi önce hayırlı sağlıklı yani ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. 20 dk uğraştı dr görebilmek için çok emin konuştu bu şekilde imkansız erkek olması dedi neyse öyle bi garip oldum bugün.
ay kuzum yarın kızını göreceksin ha minik tuğbayı Zeynep imin arkadaşını
hayırlı olsun olabilir ama haftaya keseyi görmeye gidersen netleşir baya yüksekmiş betanmrb ben yeni üyeyim 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün dr ultrasyondan baktı 4 haftılık hamileymişim beta hcg m 1386,85 ikiz olma ihtimali var mı
ay demi ya niye böyle kafa bulandırıyorlar anlamadım
ki çok garantici bi dr emin olmasa mümkün değil demezdi zaten
sen nasılsın bulantıların nasıl cumartesi gidicen demi ?
Aynen canım ben de aynı durumdayım. Benim dr um % 100 dedi bir de 90 bile değil ama bu anlatılanlar yüzünden hala emin olamıyorum. Yarın ayrıntılı ultrasonda da kız derse o zaman inanabilirim belki :)
Bence yorma kafanı başkalarının söylenmeleri ile sen doktorunu dinle...
Şikayet etmek istemiyorum aslında ama ben çok kötüyüm böyle mide bulantısı ne gördüm nede duydum... Sabretmeye, geçeceğini düşünmeye çalışıyorum... Cumartesi kısmet olursa 14:00 de gideceğim doktora umarım hayırlı haberler duyarım ve bu sorunuma da bir çare bulabiliriz... İki gündür çalışmıyorum işyerinde oturuyorum, eve gidince de direkt uyuyorum yada uyumaya çalışıyorum diyim.... Hayırlıs inşallah...
Hayırlı ve güzel haberlerle dön inşallah... Kızçenle randevun var demek bugün ne mutlu sana...
Merhabalar nasılsınız daha önce buradan düşüncelerimiz yazmıştım ve şükür şimdi hamileyim :)Amin cnm insallahh..seninde istedigon zamanda bekletmeden olur ins
Merhabalar nasılsınız daha önce buradan düşüncelerimiz yazmıştım ve şükür şimdi hamileyim :)
Sagol Tuğbacım. İnşallah cnm. İnsallah bundan sonraki surecte bebeğim de bi sikinti cikmaz tek dilegim bu. Dualarlarinizi eksik etmeyin. .
Masallah kuzunada 41 kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?