2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Büyümüş mü prenses nasıldı çok güzel görmek ya çok şükür bu nimeti verene.

merhabalar
bende bugün tetanoz aşısı olacağım sağlık ocağında

Ayy canım benim çok zor mide bulantısı ben de bu bebeğimde çok şiddetli yaşadım 4. ay bitti geçti senin de geçer inşaallah.Mide bulantısı için hap yazar dr un sana.Biraz rahatlatıyor.Yemek yiyemeyince gücün de kalmaz hep uyumak istersin.Ben 4 ay hayattan soğudum resmen.

gözün aydın Tubiş kızın iyiymiş ohh maşallah

Sagol Tuğbacım. İnşallah cnm. İnsallah bundan sonraki surecte bebeğim de bi sikinti cikmaz tek dilegim bu. Dualarlarinizi eksik etmeyin. .
Masallah kuzunada 41 kere.
Yeşimcim dr a gidecektin bugün randevun ne zaman inşaaalh iyi haberlerle dönersin cuma vakti hürmetine

Büyümüş mü prenses nasıldı çok güzel görmek ya çok şükür bu nimeti verene.

Büyümüş canım kızçem 488 gr olmuş. Çok güzeldi. Gerçi eli hep yüzündeydi. Dr çok uğraştı ama elini yüzünden çekmedi bi türlü :) evet canım ya çok büyük bir mucize. Ne kadar şükretsek az. Kucağımıza aldığımız günleri de görsek hayırlısıyla

Abdominal sağol canım evet çok şükür rabbime. Sen de kontrole gidecektin bu aralar. Gitmedin herhalde daha

merhaba canım korkutma kendini bir kaç gün biraz ağrı yapar o kadar bana öyle yaptı çok kalabalık misafir ağırladım o dönemde bi de
biraz korkuyorum oğlumda 3 kere vurulmuştum kolum davul gibi şişmişti keşke o zaman 5 dozu tamamlasalarmış şimdi boş yere tekrardan aşı olmak zorunda kalmazdım
geç değilmi cnm ya bende bugün gidicem öğlen 16 cı haftada gel dedi bana ebe
benim ebe 20. haftada gel demişti bugün gittim ama o da izinliymiş pzt gideceğim tekrar

Benimde 16 dan sonra gel demişti ve vuruldum şuan çok rahatım inş da sorun olmaz 5 şe tamamlıcakmışım bende.
Yeşim'im inşallah güzel haberler alırsın cnm benim

Okunan ezan hurmetine şükürler olsunnn...
Bebegim iyi kizlar. Doktor 20 gunde iki girisim olmasina ragmen masallah wallaa bebegine dedi. Kalbini inceledi iyi bi sorun gorunmuyo dedi. 15 nisana gun verdi ayrintili ultrason icin. Ozaman organlari incelenecek. Rabbimin izniyle insallahh o da sorunsuz gecer. Dualarinizi eksik etmeyin bizden...
tetanozu sordum 20. Haftada dedi. Ayrintili icin gittigimde konusucaz onu da.
vitamin olarak eleviti tavsiye etti. Bizde haberler boyle

Yeşimcim şükürler olsun Rabbime çok sevindim maşallah kuzuma ya o kadar müdahaleye iyi çok dayanıklı,çevik bir erkek olacak.Bugün duamdaydın canım aklım sendeydi iyi haberler aldım çok mutlu oldum

Yeşim çok mutlu oldum bende çok şükür kötü birşey yokmuş hayırlısıyla tüm hamileliğini böyle tamamlarsın
Topiğimizde bu yaz arka arkaya doğum yapıcaz inşallah sağlıklı sıhhatli

Selam kizlar.benim bir kizim var, ikinci bebege hamile kalmak istiyorum.ilk cocuguma 3sene sonra hamile kaldi.simdi yeniden istiyorum, onca bekledikden sonra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…