2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Çok şükür Allah ıma sende yazmayınca korktum ya gözün aydın Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Tugbişimm Allah razı olsun cnm.
dualariniz sayesinde bevegim iyi. Buna kesin inaniyorum.
bebegim bi mucizenin ornegi resmen... gebelik sonlanmali diyen doktorlara inat direniyo benim oglum...

sagol şekerim

Çok şükür canım gözün aydın. Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah minik paşaya yaa. Dualarımız her zaman seninle. Ayrıntılı da iyi geçecek allahın izniyle içini ferah tut. Hayırlısıyla alacağız kuzularımızı kucağımıza inşallah

Aminn tuğbacım aminnn
derdime derdinizmis gibi uzuldunuz. Allah razı olsun iyiki varsiniz. Desteginiz için teşekkür ederim canlarımm.

Mrb arkadaşlar yeni katildim araniza, 3 yasinda bi kizim var 2. İstiyoruz 2_3 ay denedik olmadi bu ay da verimli gunlerde ara kanamam oldu ilk kez böyle bişey yaşadım, dr gittim bisey yok dedi hormon hapı verdi bi de folikasit yazdı.
hap bitene kadar korunmalimiyiz denemelimiyiz bilmiyorum var mi fikri olan?

Günaydın iyi pazarlar kızlar. ..
alismisim erkenden uyaniyorum yaa
Amanda yazmamissin nasil gecti?
Bende dün troid icin kan degerlerime baktirdim 2 aydir bakilmiyodu. İlacın dozu iki gün arttirildi.

Kızlar ben dünden beri kol ağrısından duramıyorum
Gece uykudan uyandırıyor dün gece hiç uyutmadı sabah acile gittik ama bişey yapamayız dediler bi Ağrı kesici verdiler şu an hala devam ediyor

Gece uykudan uyandırıyor dün gece hiç uyutmadı sabah acile gittik ama bişey yapamayız dediler bi Ağrı kesici verdiler şu an hala devam ediyor
aşıyı vuruldun mu ?
cuma ben vuruldum aynı bende berbattım

Geçmiş olsun canım beni de aynı berbat yaptı aşı kol ağrısı yapıyor üstüne de yatamıyorsun geçecek bir kaç güne inşaallah

aşıyı vuruldun mu ?
cuma ben vuruldum aynı bende berbattım

Geçmiş olsun canım beni de aynı berbat yaptı aşı kol ağrısı yapıyor üstüne de yatamıyorsun geçecek bir kaç güne inşaallah
yok kızlar ya cuma günü demiştim ya aşı için gideceğim diye ebe izinliymiş vurulamadım bu ağrı birden bire oldu sol kolumda 2 gün sürdü bugün hafifledi çok şükür
bugün de aşımı vuruldum şimdilik hiçbişey hissetmiyorum ağrı acı yok

Ağrın o zaman aşıdan değilmiş.Sol kol ağrısı insanı korkuyor kalbine baktırdın mı canım.Aşı vuruldun inşaallah ağrı yapmaz

Ağrın o zaman aşıdan değilmiş.Sol kol ağrısı insanı korkuyor kalbine baktırdın mı canım.Aşı vuruldun inşaallah ağrı yapmaz
evet aşı ile ilgisi yok
acile gittik parol serum taktılar bugün hafifledi uyuşma olmadığı için kalpten şüphelenmedi dr
tekrar ederse uzman dr a giderim artık

evet aşı ile ilgisi yok
acile gittik parol serum taktılar bugün hafifledi uyuşma olmadığı için kalpten şüphelenmedi dr
tekrar ederse uzman dr a giderim artık
Anladım canım aman olmasın kalple ilgili hamilelikte çok zor kalp sıkıntısı ben kızımda çektim taşikardi nedeniyle kısıtlı çalışıyordu kalbim dünya bana dardı kalbim ağzımda atıyordu küt küt.Hamile olduğumdan kardiyoloji uzmanı müdahale edemeyiz demişti.Sen belkide üşüttün ondan da şiddetli ağrı oluyor.

evet hamilelikte kalp çok zor Allah göstermesin
bugün sağlık ocağında ebe hanım bebeğimin kalp atışlarını dinletti maşallah güm güm atıyordu ve çok hareketliydi bi türlü kalbini denk getiremedi çok hareketli olacak diyor

cnm ya geçmiş olsun.
aşı ağrısıda gündüz olmuyor ilkin bu gece başlar oda baya bi ağrıcak haberin ola

Ben de bugün vuruldum tetanoz aşısını. Oğlumda da 2 doz vurulmuştum hiç sıkıntı yaşamadım. İnşallah bu sefer de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…