Çok şükür Allah ıma sende yazmayınca korktum ya gözün aydın Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.Okunan ezan hurmetine şükürler olsunnn...
Bebegim iyi kizlar. Doktor 20 gunde iki girisim olmasina ragmen masallah wallaa bebegine dedi. Kalbini inceledi iyi bi sorun gorunmuyo dedi. 15 nisana gun verdi ayrintili ultrason icin. Ozaman organlari incelenecek. Rabbimin izniyle insallahh o da sorunsuz gecer. Dualarinizi eksik etmeyin bizden...
tetanozu sordum 20. Haftada dedi. Ayrintili icin gittigimde konusucaz onu da.
vitamin olarak eleviti tavsiye etti. Bizde haberler boyle
Okunan ezan hurmetine şükürler olsunnn...
Bebegim iyi kizlar. Doktor 20 gunde iki girisim olmasina ragmen masallah wallaa bebegine dedi. Kalbini inceledi iyi bi sorun gorunmuyo dedi. 15 nisana gun verdi ayrintili ultrason icin. Ozaman organlari incelenecek. Rabbimin izniyle insallahh o da sorunsuz gecer. Dualarinizi eksik etmeyin bizden...
tetanozu sordum 20. Haftada dedi. Ayrintili icin gittigimde konusucaz onu da.
vitamin olarak eleviti tavsiye etti. Bizde haberler boyle
Hte bişey söylemedi doktor neyse birazz sabredeyim zaten yabancı memleketteyim hangi doktor ii bilemiyorsunAllah bilir kaç doktor değiştirecem4 haftalıksa eşi olmaz cnm du bakalım ne dicek
Aminn tuğbacım aminnn
derdime derdinizmis gibi uzuldunuz. Allah razı olsun iyiki varsiniz. Desteginiz için teşekkür ederim canlarımm.
aşıyı vuruldun mu ?Kızlar ben dünden beri kol ağrısından duramıyorum
Gece uykudan uyandırıyor dün gece hiç uyutmadı sabah acile gittik ama bişey yapamayız dediler bi Ağrı kesici verdiler şu an hala devam ediyor
Geçmiş olsun canım beni de aynı berbat yaptı aşı kol ağrısı yapıyor üstüne de yatamıyorsun geçecek bir kaç güne inşaallahKızlar ben dünden beri kol ağrısından duramıyorum
Gece uykudan uyandırıyor dün gece hiç uyutmadı sabah acile gittik ama bişey yapamayız dediler bi Ağrı kesici verdiler şu an hala devam ediyor
aşıyı vuruldun mu ?
cuma ben vuruldum aynı bende berbattım
yok kızlar ya cuma günü demiştim ya aşı için gideceğim diye ebe izinliymiş vurulamadım bu ağrı birden bire oldu sol kolumda 2 gün sürdü bugün hafifledi çok şükürGeçmiş olsun canım beni de aynı berbat yaptı aşı kol ağrısı yapıyor üstüne de yatamıyorsun geçecek bir kaç güne inşaallah
Ağrın o zaman aşıdan değilmiş.Sol kol ağrısı insanı korkuyor kalbine baktırdın mı canım.Aşı vuruldun inşaallah ağrı yapmazyok kızlar ya cuma günü demiştim ya aşı için gideceğim diye ebe izinliymiş vurulamadım bu ağrı birden bire oldu sol kolumda 2 gün sürdü bugün hafifledi çok şükür
bugün de aşımı vuruldum şimdilik hiçbişey hissetmiyorum ağrı acı yok
evet aşı ile ilgisi yokAğrın o zaman aşıdan değilmiş.Sol kol ağrısı insanı korkuyor kalbine baktırdın mı canım.Aşı vuruldun inşaallah ağrı yapmaz
Anladım canım aman olmasın kalple ilgili hamilelikte çok zor kalp sıkıntısı ben kızımda çektim taşikardi nedeniyle kısıtlı çalışıyordu kalbim dünya bana dardı kalbim ağzımda atıyordu küt küt.Hamile olduğumdan kardiyoloji uzmanı müdahale edemeyiz demişti.Sen belkide üşüttün ondan da şiddetli ağrı oluyor.evet aşı ile ilgisi yok
acile gittik parol serum taktılar bugün hafifledi uyuşma olmadığı için kalpten şüphelenmedi dr
tekrar ederse uzman dr a giderim artık
cnm ya geçmiş olsun.yok kızlar ya cuma günü demiştim ya aşı için gideceğim diye ebe izinliymiş vurulamadım bu ağrı birden bire oldu sol kolumda 2 gün sürdü bugün hafifledi çok şükür
bugün de aşımı vuruldum şimdilik hiçbişey hissetmiyorum ağrı acı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?