2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ben de bugün vuruldum tetanoz aşısını. Oğlumda da 2 doz vurulmuştum hiç sıkıntı yaşamadım. İnşallah bu sefer de öyle olur
ben neden erken vuruldum ya 2 doz olucak bu da enes te 4 doz olmuştum öncesi ve sonrası nisan 22 sinde 2 ci doz vurulucak.

ben neden erken vuruldum ya 2 doz olucak bu da enes te 4 doz olmuştum öncesi ve sonrası nisan 22 sinde 2 ci doz vurulucak.

Senin dört dozun üstünden baya geçmiş belki ondan olabilir. Normalde 4 ay bitince yapıyorlar zaten. Benim dr 5. aydan sonra yaptır dedi. Ben o yüzden böyle geç yaptırdım

Senin dört dozun üstünden baya geçmiş belki ondan olabilir. Normalde 4 ay bitince yapıyorlar zaten. Benim dr 5. aydan sonra yaptır dedi. Ben o yüzden böyle geç yaptırdım
dr sordum sağlık ocağınla senin aranda dedi ne alakaysa şimdi baktım netten 3 ay bitimde yapılması uygundur diyor demek normal.

Benimde 22 nisanda 2. Doz
Ebem 5 doza tamamlıycaz dedi bundan Öncesinde 3 doz vurulmuştum ama 5 doza tamamlanmadığım için etkisini yitirmiş
Şimdi 5 doza tamamlayalım diyor doğurganlık dönemin devam ediyor bir daha vurulmazsın dedi

cok istiyoruz ama olmuyor ıkıyıldır ıkıncı bebış hamile cogunlukta sanırım topikte dua edermızınız benimicin veisteyen herkes icin

Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...

bitanem ne denir ne söylenir çok zor aynı gün yaşamış olman ayrıca kabus zaten.
çok zor bi imtehan rabbim yardımcım olsun sabır versin acını paylaşıyorum ama elden bir şey gelmiyor Allaha sığınıyoruz hepimiz veren o alan o......

NE DİYCEĞİMİ BİLEMİYORUM CANIM
GÖZLERİM DOLDU ŞU ANDA ALLAH SABRINI VERİYOR ELBET AMA YİNE DE ÇOK ZOR
ALLAHIM ACINI UNUTTURACAK GÜZELLİKLER VERSİN İNŞALLAH SANA
SİZLERE VE KIZINA SAĞLIK SIHHAT VERSİN

amanda29 cok uzuldum. Resmen nutkum durdu okurken. Soyledigin gibi bu bi imtihan. Bedeli cok ağır ama umarim bian once atlatirsin. Herzaman yanındayız canım

Amandacım canım benim ben de diyordum cumartesiden beri girmedi ters giden bişeyler mi varÇok üzüldüm kızına da söylemişssiniz ne güzel sevinmiş yavrum benim inşaallah Allah sana yakın zamanda kardeş verir.
Sen elinden geleni yaptın taktir böyleymiş zor bir imtihan Rabbim sana sabır versin,dayanma gücü versin.Bu çektiğin acıların mükafatı büyük olacak Allahın izniyle.Seni seviyoruz güçlü arkadaşım her zaman yanındayız

Çok zor yaşadıkların Allah sabır versin, çok üzüldüm, çünkü çok uğraştın çok emek verdin, çok sevindin, kızına da söylemişsiniz...

Ama unutmamak lazım bizim elimizde değil Allan'ın takdiri böyle düşünerek belki moral bulabilirsin, şükürler olsun bir evladın var yanında sağlıklı...

Canım çok üzüldüm. Çok zor bir imtihan. Allah yardımcın olsun. Katlanmak zor ama rabbim en iyisini bilir. Her şerde bir hayır vardır. Rabbim en kısa zamanda bu hayrı göstersin sana inşallah

Canım daha okumadan içim ciz etti kesin kotu biaey var dedim Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez dediğin gibi imtihan Rabbim en yakin zamanda seni mucize ile sevindirsin cnmm ne verirse hayırlı versin cok üzüldüm cok

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz o güzel teselli cümlelerini kurduğunuz için...
Evet haklısınız çok şükür ki en büyük teselliyi bulabileceğim bir kızım var... Ama bu kez kızıma kardeşi olacağını söylediğimiz için benim durumum iki kat hüsran oldu kızıma kardeşinin gelemeyeceğini anlamak çok ama çok zordu yavrum o güzel aklı ile durumu anlamaya çalıştı... Neyse konu hakkında konuşmak beni daha çok yaralıyor...
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum destekleriniz için, benim yeniden bu yola çıkmak için en az 2-3 ay dinlenmem gerekiyormuş... Bakalım tekrar o gücü bulabilir miyim? Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

canım çok ama çok üzgünüm bende bebişten haber almak için sayfaya gelmiştim
allah öncelikle sana eşine ve evladına sağlık versin
eminim zordur herşey yolunda iken birden böyle birşeyle karşıkarşıya olmak
allah sana kuvvet ve sabır versin Rabbim sağlıkla tekrarını nasip eylesin sağlıkla

Kızlar ne oldu hepiniz birden yok olmuşsunuz Umarım herşey yolundadır...
Ben 31 Mart Salı günü Kürtaj olmak zorunda kaldım küçük bir parça kalmış içeride. Bundan sonrası ise en az iki ay beklemek...

Amandacım geçmişolsun canım biz tekrardan bu ay deniyoruz bebiş bakalım
özel haftadayım umudum yok çünkü olmuyor biliyorsun benimde eşimde tedaviye sıcak bakmıyor
hakkımızda hayırlısı canım

evet canım kimse yazmaz oldu topiğe ben hastaydım 16 gündür griple boğuşuyorum geçmiyor bir türlüKürtaj oldun demek canım geçmiş olsun.Rabbim hakkında hayırlısını versin 2 ayda rahmin iyice toparlanır sonuçta kazıyorlar orayı ağrın oldu mu.

Amandacım geçmişolsun canım biz tekrardan bu ay deniyoruz bebiş bakalım
özel haftadayım umudum yok çünkü olmuyor biliyorsun benimde eşimde tedaviye sıcak bakmıyor
hakkımızda hayırlısı canım
Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah tedavisiz olur bebeğin hamile kalma süreci zor bir süreç ve çok stresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…