2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

geçmiş olsun hamişim grip çok yaygın ve hemengeçmiyor çevremden öyle görüyorum

tedavisiz olacağına ben inanmıyorum yine Rabbim bilir Tubacım uzun dönem tedavisiz denedik olmadı

geçmiş olsun hamişim grip çok yaygın ve hemengeçmiyor çevremden öyle görüyorum

tedavisiz olacağına ben inanmıyorum yine Rabbim bilir Tubacım uzun dönem tedavisiz denedik olmadı
sağol canım evet geçmiyor bir türlü hele dışarı çıktıysam daha çok artıyor.
Tedavisiz olmuyorsa eşinin ikna olması lazım erkekleri de bu konuda ikna etmek çok zor.İnşalllah en yakın zamanda tedavi olursunuz bebeğine kavuşursun çünkü zaman çok hızlı akıyor.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra her şey gönlünce olur. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. İdare ediyoruz işte. Bu günümüze şükür.

Amandacım geçmişolsun canım biz tekrardan bu ay deniyoruz bebiş bakalım
özel haftadayım umudum yok çünkü olmuyor biliyorsun benimde eşimde tedaviye sıcak bakmıyor
hakkımızda hayırlısı canım

Canım ne sıkıntınız var bilmiyorum ama kür falan denesen. Bu eşleri de anlamak zor. Rabbim hayırlısnı nasip etsin gönlüne göre versin inşallah

Tuğbacım geçmiş olsun. Bende de grip başlangıcı oldu. Ben zencefil ve limonla atlattım. Bi de minoset. Çok ilerlemedi ama geçmedi de. Günde üç kere yarım limona yarım çay kaşığı zencefil karıştırıp içtim bir hafta boyunca. Çok şükür iyiyim şimdi. Sen de dene istersen. Rabbim şifa versin.

Canım ne sıkıntınız var bilmiyorum ama kür falan denesen. Bu eşleri de anlamak zor. Rabbim hayırlısnı nasip etsin gönlüne göre versin inşallah
kürlere niyetleniyorum ama bunun devamını getirmede tembelim arkadaşım, amin

Amandacım geçmişolsun canım biz tekrardan bu ay deniyoruz bebiş bakalım özel haftadayım umudum yok çünkü olmuyor biliyorsun benimde eşimde tedaviye sıcak bakmıyor hakkımızda hayırlısı canım

Umutsuz olma canım yaaaa... Yumurtlama testi falan kullanmış mıydın daha önce? Eğer eşin tedaviye yanaşmıyorsa bir devlet hastanesine kendin gidip neden olmadığını önce kendinde araştır eğer hiçbir şey çıkmaz ise eşine baskı yapmaya yani cilveli baskı yapmaya başlarsın :)))))))

Canım çok geçmiş olsun bol dinlenme ve meyve ile kendine bak... Maalesef hamilelikte çok zor olur grip olmak...
Ağrım biraz var tabi dediğin gibi tüm rahim kazınıyor... Bende çok halsizlik yaptı çok kan kaybettim ondan sanırım bacaklarım çok güçsüz ve sürekli uyumak istiyorum... İnşallah geçecek bugünler de... İki ay sonra ne olur bilemem, Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra her şey gönlünce olur. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. İdare ediyoruz işte. Bu günümüze şükür.

Sağol canım... İyi olmana sevindim... Sizleri görünce umutlanıyorum...

çok çok geçmiş olsun cnm dinlen bol bol rabbim büyük herşeyin bi zamanı var gelmeden yaprak düşmüyor.

Amandacım geçmişolsun canım biz tekrardan bu ay deniyoruz bebiş bakalım
özel haftadayım umudum yok çünkü olmuyor biliyorsun benimde eşimde tedaviye sıcak bakmıyor
hakkımızda hayırlısı canım
sizin neden olmuyor ?
benime sebepsiz 30 ay olmadı ama çokta kür yaptım eşimede keçiboynuzu ve e vitamini takviye ettim hamile kalmadan 3 ay önce istersen dene sonuçta sebepler dünyasında yaşıyoruz herşey birşeye sebep oluyor ben öyle inanıyorum. tabi ki taktir Allahın.

Abdominal geçmiş olsun cnm ya havalarda ısınmadı bu sene baya baya soğuk geçti mart çok uzun sürmüş gripin destek falan bol bol vitamin ve tabi dinlenmeye çalış başka türlü zor geçer bu melet.

Canım bende sorun olmadığı söylendi gittiğimde hep eşimi istediler oda gitmedi, hiç olmasa evladım giderdim şimdi ne gerek var dedi. Yumurtlama testi kullanmadım ama yumurtlamaya ilişkin tüm belirtileri gösteriyorum tatlım.

aynı durumdaymışız canım kürleri yapmam gerek haklısın

SLM KIZLAR
BUGÜN KONTROLÜM VARDI BEBEĞİM 500 GR OLMUŞ DR BAZI TAHLİLLER İSTEDİ ONLARI VERDİM YARIN DA DOPPLER USG VAR ONUN İÇİN GİDECEĞİM
BUGÜN HASTANEDE BİR ABLA İLE TANIŞTIM ONUN İLK BEBEĞİ AŞILAMA İLE OLMUŞ ARADAN YILLAR GEÇMİŞ ŞİMDİ İLK ÇOCUĞU 10 YAŞINDA KENDİSİ 40 YAŞINDA İMİŞ VE UMMADIĞI ANDA HAMİLE KALMIŞ DOĞAL YOL İLE ALLAHTAN ÜMİT KESİLMİYOR İŞTE

maşallah kuzuna Fatmacım sağlıkla kucağına al yavrunu
ne güzel o bayana süpriz yapmış kuzusu oda sağlıkla kucağında görsün evlardını inşallah

Teşekkür ederim canım.Ben de ıhlamurlar,ballar,nane çayları denedim bir de parol içtim ama bana mısın demedi ağır tuttu.Sen ne güzel atlatmışsın ben de biraz düzeldim yine halsizlik,geniz akıntısı,burun tıkanıklığı devam ediyor.

Teşekkür ederim Aydacım.Dinleniyorum bol bol kızımı okula gönderince ben de direk yatıyorum iyiki çalışmıyorum şu an yoksa nasıl dayanırdım.
Kürtaj zor bir işlem ben de olduğumdan biliyorum nefes alırken bile acıyordu kasıklarım.Geçecek Allahın izniyle bu günler güzel günler yakın inşaallah çok yoruldun,zorlu süreçlerden geçtin kolay değil.

Teşekkür ederim Hacercim evet havalar ısınamadı onun mu etkisi bilmiyorum bir de alerjim var ya ikisi bir karıştı Allah büyüktür verecek şifasını inşaallah

Merhaba kızlar
Az önce doktor aradı amniyosentezin sonuclari çıkmış. Normalmis
şükürler olsun Allahıma.
bundan sonra rutin kontrollerle bebeği takip edicez dedi.

Çok şükür canım ya gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah

Merhaba kızlar
Az önce doktor aradı amniyosentezin sonuclari çıkmış. Normalmis
şükürler olsun Allahıma.
bundan sonra rutin kontrollerle bebeği takip edicez dedi.
Çok şükür dualarımız kabul oldu gözün aydın Yeşimcim nasıl sevindim anlatamaYaşasın minik paşamız gayet sağlıklı.Sağlıkla doğsun inşaallah

Abdominal kuzummm sagolasin. Evett sukurler olsun dualarimla/dualarinizla buguzel gunude gördük.
Rabbim haftayada ayrintilida sorun yasatmasin insallahhh.

Abdominal kuzummm sagolasin. Evett sukurler olsun dualarimla/dualarinizla buguzel gunude gördük.
Rabbim haftayada ayrintilida sorun yasatmasin insallahhh.
sen de sağol canım çok sevindim içimi sevinç kapladı Allahtan ümit kesilmezmiş en somut örneği.Ayrıntılı da iyi çıkacak Allahın izniyle sen kalbini ferah tut 20 haftalık olmuşsun maşallah kocaman olmuş miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…