ÇOK ŞÜKÜR cnm çok inş. herşey güzel olucak.Merhaba kızlar
Az önce doktor aradı amniyosentezin sonuclari çıkmış. Normalmis
şükürler olsun Allahıma.
bundan sonra rutin kontrollerle bebeği takip edicez dedi.
Oh maşallah minik adama kıpır kıpır olsun:) Minik savaşçı diyordum ya aynen öyle çok güçlü olacak annesiEve tugbacim. Allahima sukurler olsum kıpır kipir kuzum...hele bugun coştu :)
o benim mucizem. Minik bedeniyle meydan okudu, direndi tüm doktorlara..suanda mutluluktan agliyorum. Cok zor zamanlar yasadik bebegimle ama o vazgecmedi okadar strese ragmen.
nekadar sukretsem az..
canımm çok sevindim inşallah ayrıntılıdan da güzel haberlerle çıkarsınMerhaba kızlar
Az önce doktor aradı amniyosentezin sonuclari çıkmış. Normalmis
şükürler olsun Allahıma.
bundan sonra rutin kontrollerle bebeği takip edicez dedi.
Eve tugbacim. Allahima sukurler olsum kıpır kipir kuzum...hele bugun coştu :)
o benim mucizem. Minik bedeniyle meydan okudu, direndi tüm doktorlara..suanda mutluluktan agliyorum. Cok zor zamanlar yasadik bebegimle ama o vazgecmedi okadar strese ragmen.
nekadar sukretsem az..
maşallah maşallah sana ve kuzuna canım şükürler olsun bu günleri gösterdi rabbim canım
devlet memurları ücretsiz izin almadıkça tam aylık ne alıyorsa alıyorlar ama SSKda nasıl bilmiyorumbu Doğum izni boyunca ne kadar ücret alınıyordu .
ve doktora söyleyip 2 hafta dha erken kullanabiliyomuyuz hani 8 önce 8 sonra ya 10 önce kullanabiliyomuyuz :S
günaydınnn bende aranıza yeni katıldım bende bebişimi bekliyorum kısmet bakalım ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?