2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Eve tugbacim. Allahima sukurler olsum kıpır kipir kuzum...hele bugun coştu :)
o benim mucizem. Minik bedeniyle meydan okudu, direndi tüm doktorlara..suanda mutluluktan agliyorum. Cok zor zamanlar yasadik bebegimle ama o vazgecmedi okadar strese ragmen.
nekadar sukretsem az..

Oh maşallah minik adama kıpır kıpır olsun:) Minik savaşçı diyordum ya aynen öyle çok güçlü olacak annesi

maşallah maşallah sana ve kuzuna canım şükürler olsun bu günleri gösterdi rabbim canım

OTE="_eyluldeniz_, post: 40353297, member: 370330"]canımm çok sevindim inşallah ayrıntılıdan da güzel haberlerle çıkarsın [/QUOTE]

Cok sagol canim. Amin insallah

arkadaşlar konuyla ilgili değil ama yardımcı olur musunuz bana rica etsem birşeyler merak ediyorumda

ben devlet memuruyum o zaman yardımcı olamayacağım arkadaşım

geçirdim arkadaşım sor bakalım bilgim ölçüsünde yardımcı olayım

bu Doğum izni boyunca ne kadar ücret alınıyordu .
ve doktora söyleyip 2 hafta dha erken kullanabiliyomuyuz hani 8 önce 8 sonra ya 10 önce kullanabiliyomuyuz :S

bu Doğum izni boyunca ne kadar ücret alınıyordu .
ve doktora söyleyip 2 hafta dha erken kullanabiliyomuyuz hani 8 önce 8 sonra ya 10 önce kullanabiliyomuyuz :S
devlet memurları ücretsiz izin almadıkça tam aylık ne alıyorsa alıyorlar ama SSKda nasıl bilmiyorum
doğum parası alınıyor diye biliyorum toplu SSKda

önce kullanabiliyorsun arkadaşım onu doğum sonrasına atamıyorsun sonrasında kullandığını

Günaydın kızlar. Nerelerdesiniz ya. Benim telefonum yoktu giremedim bi süre. Baya boş kalmış topiğimiz

günaydınnn bende aranıza yeni katıldım bende bebişimi bekliyorum kısmet bakalım ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…