hoşbulduk canımGünaydın canım hoşgeldin. İnşallah çok bekletmez bebişin seni
günaydınnnnnnnnn
evet kızlar topiğimiz çok boş kaldı niye kimse uğramıyor acep
hoşbulduk canım
inşallah hayırlısıyla daha çok beklemem 16 aydır bekliyorum canım hala gelen giden yok bakalım kısmet ne zaman gelecek bebişim.
çok şükür cnm pazar arkadaş kayınvalide derken anca eve geldim sen nasılsın nasıl gidiyor alışverişe başladınmı ?Evet ya. Canlansa biraz iyi olur. Nasılsın hacercim iyisin inşallah?
hm normal ozman boşuna stres yaptım desene :)Oyyy yerim ben onu.. benimkide elimi karnima koyunca hareket etmiyo... oyle cok sık olmuyo cnm bigun farketmiyorum bigün hareketli oluyo...zaten kuvvetli tekmeler 24.haftadan sonra olurmus.
çok şükür cnm pazar arkadaş kayınvalide derken anca eve geldim sen nasılsın nasıl gidiyor alışverişe başladınmı ?
Slm kızlar ne güzel sizden iyi haberler duymak Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah bende durumlar ayni 5 gün önce bi leke geldi gelen güden yok adetin 3 geçti artik umursamiyorum gelüse gelü gelmezse kendi bulu :) :)
Arkadaslar merhaba hamislere hayirli olsun Rabbim kolay dogumlar saglikli huzurlu bebisler nasib etsin.ben de 2. Cok istiyorum ama ilk gebeligimde hiperemezistim.24.haftaya kadar bir damla su icsem kustum ve basimi kaldiramadim. Simdi kizim 19 aylik.aralari da cok olsun iatemiyorum. Ama yine ayni olursa diye cok korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz.
cok sagolun.oyle kararsizim ki.annem babam cok ilgisiz yardimlari olmaz.k.validem kizima bakar bana da bakar ama ona minnet etmek dw cok zoruma gidiyor.ilk dogumumda da k.validem ilgilendi sagolsun.annem sezeryanli old.halde 1 gece kaldi sadece yanimda. Ama k.validemde ilgilenince her seyime karisma hakkini elde etmis saniyor kendini.giydigime banyoma kadar her seyime karisiyor.Amin canım cümlemize inşallah. Ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım diyebilirim ama bu sefer hafif mide bulantıları ve konulardan tiksinme falan oldu. Hamilelikler birbirinden farklı olabiliyor. İnşallah sizde de öyle olur. Ben yine de düşünürdüm herhalde ikinciyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?