2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

günaydınnnnnnnnn
evet kızlar topiğimiz çok boş kaldı niye kimse uğramıyor acep

Iyiyim sukur dünürcüm...senin damat maç yapiyo sanki... tekmeler son sürat
Gelinim nasil.
haburada yorum yapamamistim resimlerine. Ben gobekten sen popodan gidiyon valla... Ama masallahhh valla...

ay demi ya aldı başını gidiyor kapılrdan sığmıcak yakında
gelinin de iyi tembelmi ne azınıcık yada erkek bebeklerin tekmeleri bu zamanlarda dahamı kuvvetli bilemiyorum daha çok sert vuruşlarını hissetmiyorum ama biliyormusun konuşunca resmen cevap veriyor annişine bayılıyorum bu duruma

Oyyy yerim ben onu.. benimkide elimi karnima koyunca hareket etmiyo... oyle cok sık olmuyo cnm bigun farketmiyorum bigün hareketli oluyo...zaten kuvvetli tekmeler 24.haftadan sonra olurmus.

Oyyy yerim ben onu.. benimkide elimi karnima koyunca hareket etmiyo... oyle cok sık olmuyo cnm bigun farketmiyorum bigün hareketli oluyo...zaten kuvvetli tekmeler 24.haftadan sonra olurmus.
hm normal ozman boşuna stres yaptım desene :)

çok şükür cnm pazar arkadaş kayınvalide derken anca eve geldim sen nasılsın nasıl gidiyor alışverişe başladınmı ?

Ben de idare ediyorum. İyi olmaya çalışıyorum işte. Canım ben taşınmak istiyorum eşim her ne kadar istemese de. O yüzden daha hiçbirşey almadım diyebilirim. Hayırlısı bakalım. Siz de başladı mı alışverişler?

Slm kızlar ne güzel sizden iyi haberler duymak Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah bende durumlar ayni 5 gün önce bi leke geldi gelen güden yok adetin 3 geçti artik umursamiyorum gelüse gelü gelmezse kendi bulu :) :)

Arkadaslar merhaba hamislere hayirli olsun Rabbim kolay dogumlar saglikli huzurlu bebisler nasib etsin.ben de 2. Cok istiyorum ama ilk gebeligimde hiperemezistim.24.haftaya kadar bir damla su icsem kustum ve basimi kaldiramadim. Simdi kizim 19 aylik.aralari da cok olsun iatemiyorum. Ama yine ayni olursa diye cok korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz.

Canım senin de güzel haberlerini alırız en kısa zamanda inşallah. Bakarsın gelmez kırmızılar

Amin canım cümlemize inşallah. Ben ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım diyebilirim ama bu sefer hafif mide bulantıları ve konulardan tiksinme falan oldu. Hamilelikler birbirinden farklı olabiliyor. İnşallah sizde de öyle olur. Ben yine de düşünürdüm herhalde ikinciyi.

cok sagolun.oyle kararsizim ki.annem babam cok ilgisiz yardimlari olmaz.k.validem kizima bakar bana da bakar ama ona minnet etmek dw cok zoruma gidiyor.ilk dogumumda da k.validem ilgilendi sagolsun.annem sezeryanli old.halde 1 gece kaldi sadece yanimda. Ama k.validemde ilgilenince her seyime karisma hakkini elde etmis saniyor kendini.giydigime banyoma kadar her seyime karisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…