cok sagolun.oyle kararsizim ki.annem babam cok ilgisiz yardimlari olmaz.k.validem kizima bakar bana da bakar ama ona minnet etmek dw cok zoruma gidiyor.ilk dogumumda da k.validem ilgilendi sagolsun.annem sezeryanli old.halde 1 gece kaldi sadece yanimda. Ama k.validemde ilgilenince her seyime karisma hakkini elde etmis saniyor kendini.giydigime banyoma kadar her seyime karisiyor.
slm kızlar ben de ikinci bebeğimi istiyorum adetim 5 gun gecti dun gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı bugun tekrar yapıcam cok heyecanlıyım
6 aydir istiyorduk bakalim persembe gunu kan testi yaptircamESMERİM 53 ÇOK ŞANSLISIN CANIM MAŞALLAH KUZUN GELMİŞ TEBRİKLER NE KADARDIR İSTİYORDUNUZ
Merhaba kizlar. Yarınki randevum bugune alındı. Cok heyecanliyim. Ayrintili ultrason var.
Nolur dua edin insallah bebegimin organlarinda bi sıkıntı yoktur.
esmerim53 gozun aydın. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin. Darisi tum isteyenlereee....
Günaydın kizlarr
Hersey yolundaaaaa şükürler olsun. Mucizem iyiymis doktor yarım saat inceledi bi sorun gormedi. Cok ama cok mutluyum. Kocaman bi ohhh cektim.
Allah razi olsun sizlerden de. Dualarinizla duzeldi benim oğlusum buna cok inaniyorum. Kabus dolu gunler yasadik gunler yıl gibiydi..şükür gecti. Rabbim kimseye yasatmasin. Tetanoz asisini sordum cunku dun ebe aradı bu hafta gelin vuralim dedi. Doktor 10 yil icibde yapilmissa bence hic gerek yok dedi. Vurdurmuycam bende. Şeker yüklemesini sordum mutlaka yaptir dedi.
size güleryüzlü oglusumun resminide gonderiyorum
Slm canim.. Nasilsin.. Nasil gidiyor.. Sorunmu oldu ben pek giremiyorum artik.egeninannesi .!.:Günaydın kizlarr
Hersey yolundaaaaa şükürler olsun. Mucizem iyiymis doktor yarım saat inceledi bi sorun gormedi. Cok ama cok mutluyum. Kocaman bi ohhh cektim.
Allah razi olsun sizlerden de. Dualarinizla duzeldi benim oğlusum buna cok inaniyorum. Kabus dolu gunler yasadik gunler yıl gibiydi..şükür gecti. Rabbim kimseye yasatmasin. Tetanoz asisini sordum cunku dun ebe aradı bu hafta gelin vuralim dedi. Doktor 10 yil icibde yapilmissa bence hic gerek yok dedi. Vurdurmuycam bende. Şeker yüklemesini sordum mutlaka yaptir dedi.
Yeşimcim nasıl sevindim anlatamam ben de bir oh çektim.Gözün aydın canım benim dualarımız kabul oldu.Senin o güler yüzlü oğluşunu yerim anne iyiyim her şey yolunda gülüşü:))Günaydın kizlarr
Slm canim.. Nasilsin.. Nasil gidiyor.. Sorunmu oldu ben pek giremiyorum artik.
Yeşimcim nasıl sevindim anlatamam ben de bir oh çektim.Gözün aydın canım benim dualarımız kabul oldu.Senin o güler yüzlü oğluşunu yerim anne iyiyim her şey yolunda gülüşü:))
Tetanoz aşısını kızıma hamileyken 2 doz hamilelikten sonra da bir dozz vuruldum.bu hamileliğimde de 4. dozu vurulmuş oldum ebe bir doz daha yapacaktı, yengem de ebe gerek yok dedi aşının süresi sonra ermez kaldığı yerden devam eder..bir sene sonra 5. dozu olacam nasipse ömür booyu aşılı oluyorsun o zaman.Senin dr un da gerek görmemiş zaten.
Allah hepimizden razı olsun.Benim hep içime doğuyordu bebeğin iyi olacak diye bir de gülmüş yerim onu.Sagol Tuğbacım. Allah razı olsun. Dualarimiz kabul oldu nekadar şükretsem az.
sen iyimisin cnm?
Hacer nerelerde acep gorunmuyo epeydir.
dun oglusuma ilk cicilerini aldim internetten. Gelince yuklerim resimlerini
Gözün aydın sağlıkla al kucağına bebişini.dun kan testi yaptırdım cok sukur rabbıme pozitif cıktı sonuc 137 cıktı ayın 27 sinde kontrole gidicem inşallah keseyi gorurmm
Kızlar geçen ay ben de buraya yazmıştım, 2. kez anne olmak istiyorum diye. Şükür bata 2 gün kala 2. çizgiyi gördüm,kan testinde de çıktı. Sağlıkla gelir inşallah bebişim.
Çok teşekkürler canım, hepimiz sağlıkla alalım inş. Allah isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsinMasallah gözün aydin cnm. Rabhim saglikla kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?