2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Zor bir durum. Allah kolaylık versin

slm kızlar ben de ikinci bebeğimi istiyorum adetim 5 gun gecti dun gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı bugun tekrar yapıcam cok heyecanlıyım

ESMERİM 53 ÇOK ŞANSLISIN CANIM MAŞALLAH KUZUN GELMİŞ TEBRİKLER NE KADARDIR İSTİYORDUNUZ
slm kızlar ben de ikinci bebeğimi istiyorum adetim 5 gun gecti dun gebelik testi yaptım ikinci cizgi cook silik cıktı bugun tekrar yapıcam cok heyecanlıyım

Merhaba kizlar. Yarınki randevum bugune alındı. Cok heyecanliyim. Ayrintili ultrason var.
Nolur dua edin insallah bebegimin organlarinda bi sıkıntı yoktur.

esmerim53 gozun aydın. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin. Darisi tum isteyenlereee....

canım naaptın? umarım her şey yolundadır.

Günaydın kizlarr
Hersey yolundaaaaa şükürler olsun. Mucizem iyiymis doktor yarım saat inceledi bi sorun gormedi. Cok ama cok mutluyum. Kocaman bi ohhh cektim.
Allah razi olsun sizlerden de. Dualarinizla duzeldi benim oğlusum buna cok inaniyorum. Kabus dolu gunler yasadik gunler yıl gibiydi..şükür gecti. Rabbim kimseye yasatmasin. Tetanoz asisini sordum cunku dun ebe aradı bu hafta gelin vuralim dedi. Doktor 10 yil icibde yapilmissa bence hic gerek yok dedi. Vurdurmuycam bende. Şeker yüklemesini sordum mutlaka yaptir dedi.
size güleryüzlü oglusumun resminide gonderiyorum

Eklentiler

• 20150414_194607.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
maşallah Yeşim ben hep inanırım bir müslümanın diğer müslamana yaptığı candan dualar kabul olur
şükürler olsun dualarımızla bu günlere geldiniz yavrunla
hep güzel haberlerini alırız inşallah

canım gözümüz aydın.çok sevindim. Allahıma binlerce şükürler olsun. paşaya da maşallah. güler yüzlü yüzünü yerim ben onun

Slm canim.. Nasilsin.. Nasil gidiyor.. Sorunmu oldu ben pek giremiyorum artik.

Yeşimcim nasıl sevindim anlatamam ben de bir oh çektim.Gözün aydın canım benim dualarımız kabul oldu.Senin o güler yüzlü oğluşunu yerim anne iyiyim her şey yolunda gülüşü:))
Tetanoz aşısını kızıma hamileyken 2 doz hamilelikten sonra da bir dozz vuruldum.bu hamileliğimde de 4. dozu vurulmuş oldum ebe bir doz daha yapacaktı, yengem de ebe gerek yok dedi aşının süresi sonra ermez kaldığı yerden devam eder..bir sene sonra 5. dozu olacam nasipse ömür booyu aşılı oluyorsun o zaman.Senin dr un da gerek görmemiş zaten.

dun kan testi yaptırdım cok sukur rabbıme pozitif cıktı sonuc 137 cıktı ayın 27 sinde kontrole gidicem inşallah keseyi gorurmm

Slm canim.. Nasilsin.. Nasil gidiyor.. Sorunmu oldu ben pek giremiyorum artik.

Cok zor zamanlar yasadim Aysegul.ense kalinligi fazla cikti basinda ödem goruldu.bicok doktor gebelik sonlanmali dedi.amniyosrntez yaptirdim sonucu temiz cikti.sali gunude ayrintili vardi.bi sorun gorulmedi bebeğim de sukurler olsun ki.

Sagol Tuğbacım. Allah razı olsun. Dualarimiz kabul oldu nekadar şükretsem az.
sen iyimisin cnm?
Hacer nerelerde acep gorunmuyo epeydir.
dun oglusuma ilk cicilerini aldim internetten. Gelince yuklerim resimlerini

Sagol Tuğbacım. Allah razı olsun. Dualarimiz kabul oldu nekadar şükretsem az.
sen iyimisin cnm?
Hacer nerelerde acep gorunmuyo epeydir.
dun oglusuma ilk cicilerini aldim internetten. Gelince yuklerim resimlerini
Allah hepimizden razı olsun.Benim hep içime doğuyordu bebeğin iyi olacak diye bir de gülmüş yerim onu.
evet haceri göremedim iyidir inşaallah
Hımm demek güler yüzlü minik adama ciciler aldın güle güle kullansın sağlıklı günlerde.Ben hiç netten almadım gidip mağazadan aldım kıyafetleri ellemeden içim rahat etmiyor:))
Ben de uzun süren bir ay gibi gribin ardından biraz daha iyiyim.idrarda enfeksiyon çıktı.Bir de bulantılar,çıkarmalar geri geldi nerdeyse doğum yaklaştı ben ilk zamanlara döndüm.

Kızlar geçen ay ben de buraya yazmıştım, 2. kez anne olmak istiyorum diye. Şükür bata 2 gün kala 2. çizgiyi gördüm,kan testinde de çıktı. Sağlıkla gelir inşallah bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…