sagol tesekkur ederimmm :)Gözün aydın sağlıkla al kucağına bebişini.
Cok zor zamanlar yasadim Aysegul.ense kalinligi fazla cikti basinda ödem goruldu.bicok doktor gebelik sonlanmali deyaptirmadim ntez yaptirdimolmuşcu temiz cikti.sali gunude ayrintili vardi.bi sorun gorulmedi bebeğim de sukurler olsun ki.
Cok sukur atlatmissin canim iyi olmasina çok sevindim. İnşallah saglicakla aliriz kucagimiza hepimiz. Rabbim kimselere aci yasatmasin bizlere de öyle. Ben hicbir testi yaptirmadim Rabbime güveniyorum inşallah saglikli getirir dünyaya..
Simdi hazirliklara devam :)
Herşey gönlünce olsun
yerim ben onun gülen yüzünü yerimmmmmmmmmmm.Günaydın kizlarr
Hersey yolundaaaaa şükürler olsun. Mucizem iyiymis doktor yarım saat inceledi bi sorun gormedi. Cok ama cok mutluyum. Kocaman bi ohhh cektim.
Allah razi olsun sizlerden de. Dualarinizla duzeldi benim oğlusum buna cok inaniyorum. Kabus dolu gunler yasadik gunler yıl gibiydi..şükür gecti. Rabbim kimseye yasatmasin. Tetanoz asisini sordum cunku dun ebe aradı bu hafta gelin vuralim dedi. Doktor 10 yil icibde yapilmissa bence hic gerek yok dedi. Vurdurmuycam bende. Şeker yüklemesini sordum mutlaka yaptir dedi.
size güleryüzlü oglusumun resminide gonderiyorum
kesinlikle Mete Ege de benimle aynı fikirdeİyi pazarlar kizlarr...
ya ben oğluşuma isim bulamadim dahabicok isim geliyo ama karar veremiyorum.
Kerem-Eymen..
Ege de Mete ya da Rüzgar diyo...
Bakalım elbet karar vercez.
İyi pazarlar kizlarr...
ya ben oğluşuma isim bulamadim dahabicok isim geliyo ama karar veremiyorum.
Kerem-Eymen..
Ege de Mete ya da Rüzgar diyo...
Bakalım elbet karar vercez.
sayfayı doldurdum ama
bu bildirimler gelmeyince hiç bakmadım bende...
iyiyiz çok şükür canlar perşembe benimde kontrol vardı çooook şükür herşey yolunda kızım 379 gr olmuş 22 cm miş yine teyit ettirdim %100 kız dedi ufaktan birşeyler almaya başladım Enesten kullanabileceklerimi ayırdım baya bişiler giyer yinede evde sanırım.
ayrıntılı usg yaptırıcam bende ama çok pahalı ya 300 tl dedi eşim gelsin de bakıcam artık hafta duruma göre.
bizden haberle böyle özlemişim vallah sizi ya sizin minnoşlar nasıl ?
oyy küçük kızını görüceksin demek :)İyi olmana sevindim canım. Maşallah kızçene de. Ben daha hiçbirşey almadım. Oğlumun kıyafetlerinden ayırayım ona göre alırım diyorum. Ayrıntılı ultrasonu ben de 225 e yaptırdım ama uçuk fiyatlar var gerçekten. Onu da sorunsuz atlatırsın inşallah. Ben de sizi özlüyorum valla ne yalan söyliyim :) Bu arada benim de yarın öğlende kontrolüm var. Bakalım her şey yolundadır inşallah
oyy küçük kızını görüceksin demek :)
hele ist. sanki daha pahalı resmen doğum işini zaten soyguna dökmüşler
inş. cnm Allahın izni ile oda iyi geçer. tabi birde renkli görmek istiyorum oda ayrı güzeldir.
Sagolun kizlar...Fikirleriniz için. Mete ya da eymen olcak gibi ozaman
Hacer cezalisin sen...nerelerdesin yaww...kocan yok diye bunalima mi girdin de yazmiyon bize :) acayip trip atarim hormonlarim tavan yapti dikkatli ol
masallahh zeynep ipek hanimada...
ben butik bebeden biseyler aldim ilk kez.daha kargoya verilmedi.insallah guzeldir.
Bebek arabasi alacakmisiniz kizlar?
bi de beşik almayı düşünüyorum ben.
Ay yazarken bile heyecan basiyo..
bi de doktor bulmam lazim kendime.Artik profesöre gitmeme gerek yok.
annemler de eski doktoruna git bi göster raporlarini bakalım simdi ne diyecek fln diyolar...cokta gidesim gelmiyo sanırım onaama bi yonden de yeni doktor yeni ortam off bilmiyorumm..
Tuğba kızını goreceksin ne guzel sağlıklı haberlerle don cnm.
Ha bu arada hacer, Allah kavuştursun şekerim.
Agustos topiginde Benim eski doktorun olduğu hastanede baska bi doktora giden iki arkadas var onu tavsiye ediyorlar. Ona bi gideyim bari bakalım nasil biri.
Tugba epey hissediyorsundur kızının hareketlerini...
benimkide git gide kuvvetleniyo sanki. Masallahhh kuzularimiza
66 kilo olmusum bende. 9 kilo aldım bile.
Bugun kendime LCW den biseylerde aldim. Malum perşembe günü 23 nisan törenimiz var. Hoş goruneyim velilerime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?