2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Cok zor zamanlar yasadim Aysegul.ense kalinligi fazla cikti basinda ödem goruldu.bicok doktor gebelik sonlanmali deyaptirmadim ntez yaptirdimolmuşcu temiz cikti.sali gunude ayrintili vardi.bi sorun gorulmedi bebeğim de sukurler olsun ki.

Cok sukur atlatmissin canim iyi olmasina çok sevindim. İnşallah saglicakla aliriz kucagimiza hepimiz. Rabbim kimselere aci yasatmasin bizlere de öyle. Ben hicbir testi yaptirmadim Rabbime güveniyorum inşallah saglikli getirir dünyaya..
Simdi hazirliklara devam :)
Herşey gönlünce olsun

Amin canım insallahh.
senin de az kaldı Rabbim saglikla kavustursun yavruna

İyi pazarlar kizlarr...
ya ben oğluşuma isim bulamadim daha bicok isim geliyo ama karar veremiyorum.
Kerem-Eymen..
Ege de Mete ya da Rüzgar diyo...
Bakalım elbet karar vercez.

hatunlar iyi pazarlar
benim koca yine yurt dışında havada misssssss evde öyle tıkalı kaldık oğluşla çok sıkılıyorum nedense eşimin bu gidişi daha çok üzdü beni çok özledim hormonlardanmı böyle oldu bilemedim

yerim ben onun gülen yüzünü yerimmmmmmmmmmm.
rabbim çok şükür hepimizin dualarını kabul etti arkadaşım çok şükür bin şükür artık tadını çıkarma vakti
İyi pazarlar kizlarr...
ya ben oğluşuma isim bulamadim daha bicok isim geliyo ama karar veremiyorum.
Kerem-Eymen..
Ege de Mete ya da Rüzgar diyo...
Bakalım elbet karar vercez.
kesinlikle Mete Ege de benimle aynı fikirde

sayfayı doldurdum ama
bu bildirimler gelmeyince hiç bakmadım bende...
iyiyiz çok şükür canlar perşembe benimde kontrol vardı çooook şükür herşey yolunda kızım 379 gr olmuş 22 cm miş yine teyit ettirdim %100 kız dedi ufaktan birşeyler almaya başladım Enesten kullanabileceklerimi ayırdım baya bişiler giyer yinede evde sanırım.
ayrıntılı usg yaptırıcam bende ama çok pahalı ya 300 tl dedi eşim gelsin de bakıcam artık hafta duruma göre.
bizden haberle böyle özlemişim vallah sizi ya sizin minnoşlar nasıl ?

İyi olmana sevindim canım. Maşallah kızçene de. Ben daha hiçbirşey almadım. Oğlumun kıyafetlerinden ayırayım ona göre alırım diyorum. Ayrıntılı ultrasonu ben de 225 e yaptırdım ama uçuk fiyatlar var gerçekten. Onu da sorunsuz atlatırsın inşallah. Ben de sizi özlüyorum valla ne yalan söyliyim :) Bu arada benim de yarın öğlende kontrolüm var. Bakalım her şey yolundadır inşallah

oyy küçük kızını görüceksin demek :)
hele ist. sanki daha pahalı resmen doğum işini zaten soyguna dökmüşler
inş. cnm Allahın izni ile oda iyi geçer. tabi birde renkli görmek istiyorum oda ayrı güzeldir.

Aynen canım heyecan dorukta :) renkli ultrasonda baya canlı canlı görüyorsun. Çok tuhaf güzel bi duygu
Sorma canım ya 30 bin liralara falan doğum var. Ben hala nerde doğum yapacağıma karar vermiş değilim. Benim dr hastaneden ayrılıp klinik açtı. Anlaşmalı olduğu en uygun hastane normal 2500 sez. 3500. Oğlumu doğurduğum hastanede doğum 390 lira. Çok da memnun kalmıştım. Şu anki dr um da çok iyi ama o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Sagolun kizlar...Fikirleriniz için. Mete ya da eymen olcak gibi ozaman
Hacer cezalisin sen...nerelerdesin yaww...kocan yok diye bunalima mi girdin de yazmiyon bize :) acayip trip atarim hormonlarim tavan yapti dikkatli ol
masallahh zeynep ipek hanimada...
ben butik bebeden biseyler aldim ilk kez.daha kargoya verilmedi.insallah guzeldir.
Bebek arabasi alacakmisiniz kizlar?
bi de beşik almayı düşünüyorum ben.
Ay yazarken bile heyecan basiyo..
bi de doktor bulmam lazim kendime.Artik profesöre gitmeme gerek yok.
annemler de eski doktoruna git bi göster raporlarini bakalım simdi ne diyecek fln diyolar...cokta gidesim gelmiyo sanırım ona ama bi yonden de yeni doktor yeni ortam off bilmiyorumm..
Tuğba kızını goreceksin ne guzel sağlıklı haberlerle don cnm.
Ha bu arada hacer, Allah kavuştursun şekerim.

Oooh cicişler alınmaya başlanmış ne güzel. Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inş. Canım bizim bebek arabası duruyor zaten ama olmasa alırdım herhalde. Lazım oluyor baya. Dr meselesi de zor hakkaten. Ben de olsam aynı dr a gitmek istemezdim herhalde. Tavsiye edilen başka bi dr bulsan aslında biraz araştırsan olmaz mı canım? İçine sinen bi dr bulursun belki.
Evet kızımı görücem canım. Bakalım naapıyo keyfi yerindedir inşallah

Agustos topiginde Benim eski doktorun olduğu hastanede baska bi doktora giden iki arkadas var onu tavsiye ediyorlar. Ona bi gideyim bari bakalım nasil biri.

Tugba epey hissediyorsundur kızının hareketlerini...
benimkide git gide kuvvetleniyo sanki. Masallahhh kuzularimiza

Git bakalım canım inşallah beğenirsin içine siner. Denemekte fayda var
Canım çok şükür kızım genelde hareketli. Bazen öyle hareket ediyor ki içerde naapıyo diye merak ediyorum :) gittikçe belirginleşiyor tabi hareketler. Rabbim onları bize bağışlasın
Kızlar bu arada kilo durumları nasıl? Ben aldım başımı gidiyorum. 10 kilo almışım Sonum ne olur bilmiyorum

66 kilo olmusum bende. 9 kilo aldım bile.
Bugun kendime LCW den biseylerde aldim. Malum perşembe günü 23 nisan törenimiz var. Hoş goruneyim velilerime :)

ay Yeşimcim eden böyle oldu bende bilmiyorum çok özledim eşimi ya :) sanırım hormonlardan :)
kesinlikle gitme o dr başka bi dr ayarla.

66 kilo olmusum bende. 9 kilo aldım bile.
Bugun kendime LCW den biseylerde aldim. Malum perşembe günü 23 nisan törenimiz var. Hoş goruneyim velilerime :)

Senin boyun uzun. Ben de o da yok. Durum vahim yani :) iyi yapmışsın canım. Resim at da biz de görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…