ay Yeşimcim eden böyle oldu bende bilmiyorum çok özledim eşimi ya :) sanırım hormonlardan :)
kesinlikle gitme o dr başka bi dr ayarla.
sağolun kızlar çarşamba gibi inş. bi aksilik çıkmazda 23 nisana yetişir oğlumun gösterisine.
bu arada ben 11 kilo aldım tubiş 20 ile tamamlarım gibi geliyor
Off zor yukleniyo. Net kötü
bunlar tşörtler.
bide pantolonla bi tişört daha var onlarida yukluycem ins
kesinlikle kutsal görev için gerisi boş :) yavrular bizi sömürüyor ne yapalım yemeyelimdeİnşallah canım.
Kızlar valla moral oldunuz bana:) Doğumdan sonra veririz bu kiloları yaa noolcak. Sonuçta keyfimizden almıyoruz kutsal bir görev içinGerçi dr dan iyi bir fırça yicem orası ayrı
Günaydın.
Cok sagolun kizlar. Yaz gelsinde cıvıl cıvıl giyinelim artik. Bide hamile slopetlere bayiliyorum. Kot olan.
Persembe de yagmurlu gorunuyo ya cocuklarinda kiyafetleri hep yazlık. Insallah yağmaz.
kiloyu bende takmiyorum. Gelsin kilolar verilir gider :)
Zaten benim bi gobekle göğüs buyuyo
günaydın kızlar hayırlı haftalar
biz de kızımla dün bi kaza atlattık ama ben çok korktum şaka tabancaları varmış bir markette ben çakmak sandım aldım elime meğer elektrik yüklüymüş hemen elektrik çarptı beni bebeğime bişey olacak sandım ağladım filan acile götürdü eşim dr baktı çok şükür b.r sorun yok dedi de içim rahatladı
yeşimcim aldıkların çok güzel güle güle kullan renklerine bayıldım
ben de şu ana kadar 9 kilo aldım ve baya ağır hissediyorum kendimi
yürüyüşlerde falan hemen yoruluyorum
evet ya çok hassasım ve sinir katsayılarım çok yüksek herşeye alınıyorum parlıyorumGeçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de bu aralar çok korkuyorum. Hassaslıktan da kaynaklanıyor biraz.
günaydınnnnn
biri toto mu dediaynı aynı aldı başını gidiyor netcez bilmiyorum kapılardan geçemicem bende yakında
C ChoqSeqeR geçmiş olsun cnm bazen öyle boşluğa düşüp yanıla biliyoruz iyisiniz çok şükür ya...
Yeşim sorma ya hem yağmurlu hem soğuk Enesinde gösterisi var ve yazlık kıyafetler çok kötü oldu bu sene
ay ayyyyyyyy çok güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün emiCanım benim toto eskiden beri bi büyüme çabası içinde zaten. Böyle fırsatını buldu mu da kaçırmıyor
Havalar çocuklar için kötü oldu. Ben de heyecanla bekliyorum düzelecek de yürüyüşe başlıcam diye ama nerdeee
3 ayda olmadı diyemi bütün bunlarYaklaşık 3 aydır denemelerimize rağmen bir türlü hamile kalamıyorum.. Oğlum 4,5 yaşında.. Ben 33 yaşındayım.. Kardeş düşüncesi her zaman vardı ama daha erken ben hazır değilim, Demir daha çok küçük diye sürekli geçiştiriyordum.. Şimdilerde istememize rağmen olmuyor maalesef. Çok şükür bir evladım var. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. Oğlumun bir kardeşi olsun istiyoruz umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama neden olmadı diye de düşünüyorum..3 ay çok kısa bir süre onu da biliyorum.. hayırlısı.. Tüm annelere sevgiler..
Şekerim cok gecmis olsun. İyiymissiniz sukur cnm
Eee kızlar kızuanasi olcaksiniz tabii toto da olcak artik. Bende popo yok meselaçatlayın :)
oglusum kipir kipir bugün cok seviniyorum o hareket ettikce. Binlerce kez şükürler olsun. Bu günleri gordum ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?