2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar kızçemi gördüm. Çok şükür her şey yolunda. 1 kilo olmuş kızım. Eli yüzünde totosunu da yukarı dayamış yatıyordu :) Benim plasenta biraz aşağıdaydı o da yukarı çıkmış. yarın şeker yüklemesi yaptırıcam. Onda da bi sorun çıkmaz inş. Bu arada vitamini kestik balık yağına başlıcaz. Bizden haberler böyle teyzeleri

merhaba kızlar bana da burdan bildirim gelmiyordu kimse yazmıyor diye düşündüm bi baktım oo baya muhabbet edilmiş.Yeşim cicilerin çok güzel sarı olan tişörtten bende de var :))

Eklentiler

• IMG_20150416_114805.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 102
Gözün aydın canım kızçeni görmüşsün oyy ne tatlıdır o görüntüsü:)Plasentanın yukarı çıkmasına sevindim benimde aşağıda plasenta cuma günü kontrolüm var inşaallah çıkar yukarı.Güzel haberlerle dönmüşsün sevindim Tuğbişşş

Kızları olacakların totişi mi büyümüş :))Kızlar ne güldümBen de kızıma hamileyken en çok ondan korkuyordum başıma gelmedi ucuz atlattım:Oğlumda da popişte genişleme yok bunu da ucuz atlattım diyemem daha 2 ay var

Çok sağol canım. Evet yaa insan bakmaya doyamıyor valla. Çok şükür plasenta yukarı çıkmış. Senin de çıkar inşallah. Gerçi yeterki brbişlerimiz sağlıklı olsun. Gerisi çok önemli değil senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah.

çok şükür herşey yolunda olmasına çok sevindim maş maş 1 kiloyu gördünüz he darısı bizim başımıza :)
balık yemedinmi ? cevi badem tüketmeye dikkat et gerçi bende yemiyorum cevizi ama balık bu haftaya kadar her hafta yedim
merhaba kızlar bana da burdan bildirim gelmiyordu kimse yazmıyor diye düşündüm bi baktım oo baya muhabbet edilmiş.Yeşim cicilerin çok güzel sarı olan tişörtten bende de var :))
kız göbiş şimdiki halinmi ay anam hiç yok ya kup kurusun :)nazar etsemmi bilemedim alaydın biraz iyidi

Canım büyüycek toto kendini önceden belli ediyor. Bu zamana kadar büyümemişse daha da büyümez

gül gül senin form yerinde tabi
11 kilo aldım yavrum 11

_myth_ cnm guzel haberlerle gelmissin.ne guzel.masallah kizina. Benim ki elimi gobegime koyup bekledigimde hareket etmiyo :) buaralar konusunca hareketleniyo. Balık yemedigin icin mi verdi balik yagini doktor? Bende pek yemiyorum da
Abdominal aaaa aynı tişört. Rengide penyeside guzel gercekten. Gule gule giy kuzum sende :)

Bende okuldan bi arkadasimin eşinin gittigi doktordan randevu aldim. Persembe gunune. Bugun epey konustuk okulda.esi 2.ye hamile ilkindedee bu doktora gitmişler. Dene bi git dedi. Bende aldım randevu.

benimde plasenta asagida. Oglumun hareketlerini asagidan hissediyorum hep.insallah cikar yukari

Yeşimcim oğluşuna düşündüğün isimler çok güzel.Hacerin bebeğine de koyacağı isim çok güzel ayy ne güzel heyecanlar bunlar.Ben bebek arabası almayı düşünüyorum kızımda pierre cardinin bebek arabası vardı hiç memnun kalmadım yolda gitmiyor aniden atıyor kilidi falan o yüzden bir daha kullanmam onu.çok güzel modeller var şu an araştırıyorum.

ay Yeşimcim eden böyle oldu bende bilmiyorum çok özledim eşimi ya :) sanırım hormonlardan :)
kesinlikle gitme o dr başka bi dr ayarla.
Eşin yurt dışına gitti demek oyy canım kıyamam sana Allah kavuştursun ben de eşim şehir dışına çıkınca çok duygusal oluyorum:))

Canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bazı şeyler anlık.İyi olmanıza sevindim.a
Ağırlaşma bende de var eğilmek çok zor çorap giyerken bile zorlanıyorum

gitti ya tubacım sorma ya hasrtlik zor keşkem kavgalı gideydi ozman özlemiyom
şaka bir yana seneler ilerledikçe bağlarda güçleniyor.

Tuğbacım dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi mühim değil.
Şimdiki halim canım 4 gün önce çekindim pek kilo almadım sadece 4 kilo işin garibi kollarım falan inceldi bacaklarım inceldi sadece oğlum kilo alıyor galiba aslında memnunum halimden ne yalan söylim:))

ben dediğin gibi bir popiş görmedim gayet muntazam normalsin canım yani

Teşekkür ederim canım tişörta bayıldım hemen aldım:))Balık bende yemiyorum canım tiksindim zaten onun haricinde et, tavuk yiyorum druma dedim bişey olmaz dedi.Senin de plasenta aşağıda demek ben hareketleri yanlarda daha çok hissediyorum zaten çok hareketli hiç durmuyor ayaklarını,totişini,başını anlıyorum büyüdü ondan:))

Canım çok sağol. 1 kiloları da görürsünüz 3 kiloları da hayırlısı inşallah Ben de hemen hemen haftada bir kere balık yedim ama artık balık zamanı geçiyor. Cevizle bademi de aklıma geldikçe yiyorum.

gitti ya tubacım sorma ya hasrtlik zor keşkem kavgalı gideydi ozman özlemiyom
şaka bir yana seneler ilerledikçe bağlarda güçleniyor.
evet zor canım ayrılık kavgalı da olmayın o da zor daha bir gıcık oluyor ayrılıklar:)Aynen katılıyorum seneler ilerledikçe daha çok bağlanıyor insan eşine her şeyin oluyor.Allah uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin eşimizle yavrularımızla.

Canım büyüycek toto kendini önceden belli ediyor. Bu zamana kadar büyümemişse daha da büyümez
Önceden sinyal veriyor diyorsun yani:)hadi bakalım bir de son iki ay şişiyormuşum Sağlık olsun bebişim sağlıklı,sıhhatli doğsun veririm nolacak.Bak sen 25 kilo verdim diyorsun isteyince oluyormuş

gül gül senin form yerinde tabi
11 kilo aldım yavrum 11
Gülme komşuna gelir başına olursa ya bana Canım hiç öyle durmuyor sende 11 kilo almışsın gibi zayıftın başta ondan fazla almış olabilirsin.Gayet iyi görünüyorsun bence tosbik değilsin

Evet canım çok şükür. Darısı başınıza inşallah. Benim kızım ben oturunca hemen hareketleniyor. Balık yedim aslında ama dr bu konuda ısrarcı nedense.Ben de dr uma güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…