Abdominal casual cadillac air diye bi model var bebek arabasi. Ona bayildim ben. Sende arastirinca burdan yazda banada fikir olsun
Balik yiyemedigim icin 4-5 ceviz hergun mutlaka yiyorum.onun dışında hergun yumurtada yiyorum.
Muz da bebege kilo aldirirmis kızlar
MAŞALLAH MAŞALLAH sorun olmamasına sevindim kilosu da iyi 1 kilo olmuş ben de haftaya gideceğim dr a bakalım nasıl kuzucuk birde şeker testi var önümüzde onu yaptırıcazKızlar kızçemi gördüm. Çok şükür her şey yolunda. 1 kilo olmuş kızım. Eli yüzünde totosunu da yukarı dayamış yatıyordu :) Benim plasenta biraz aşağıdaydı o da yukarı çıkmış. yarın şeker yüklemesi yaptırıcam. Onda da bi sorun çıkmaz inş. Bu arada vitamini kestik balık yağına başlıcaz. Bizden haberler böyle teyzeleri
maşallah canım çok iyi görünüyorsunmerhaba kızlar bana da burdan bildirim gelmiyordu kimse yazmıyor diye düşündüm bi baktım oo baya muhabbet edilmiş.Yeşim cicilerin çok güzel sarı olan tişörtten bende de var :))
MAŞALLAH MAŞALLAH sorun olmamasına sevindim kilosu da iyi 1 kilo olmuş ben de haftaya gideceğim dr a bakalım nasıl kuzucuk birde şeker testi var önümüzde onu yaptırıcaz
bu arada ben de balık yiyemedim çocu zaman inşallah bir zararı olmaz
neden olmadı yükleme ?Evet canım çok şükür. Sen de güzel haberler alırsın inşallah. Ben bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim ama yaptıramadım. Yarın tekrar gidicem. İnşallah onda da bi sorun çıkmaz. Yiyebiliyorsan ceviz yemeye çalış canım. Bi semizotunda çok omega 3 varmış. Ben şimdi onu da yemeye çalışıyorum
neden olmadı yükleme ?
glukozla yapılıcak demi ?
tamam canım yazarım model çok dediğin markaya da bakim.2 bin 3 bin liraya hatta daha fazla fiyatlarda araba var.Temmuz anneleri topiğinde çoğu maxi cosi aldı.Abdominal casual cadillac air diye bi model var bebek arabasi. Ona bayildim ben. Sende arastirinca burdan yazda banada fikir olsun
Balik yiyemedigim icin 4-5 ceviz hergun mutlaka yiyorum.onun dışında hergun yumurtada yiyorum.
Muz da bebege kilo aldirirmis kızlar
Ben de ben deözlemişim sizi beeee
Teşekkür ederim canım.Balık yiyememe bende de var.Ben druma dedim yeme dedi şimdi sağlıklı balık mı var.Dayatıldığı gibi gerekli bir besin olmadığını söyledi.Et,yumurta,tavuk,süt,yoğurt bunları yiyebiliyorsan kafi yani.MAŞALLAH MAŞALLAH sorun olmamasına sevindim kilosu da iyi 1 kilo olmuş ben de haftaya gideceğim dr a bakalım nasıl kuzucuk birde şeker testi var önümüzde onu yaptırıcaz
bu arada ben de balık yiyemedim çocu zaman inşallah bir zararı olmaz
maşallah canım çok iyi görünüyorsun
Neden şeker yüklemesi istedi canım dr.Allah kolaylık versin bir yudumda içer biter inş.Devlet Hastanesine gitmiştim. Geç kalmışım. Yarına randevu verdiler. Evet canım koca bi kutu elmalı glikoz aldım. Aç karna o kadar şeyi de nasıl içicem bilmiyorum
ayyyy çok berbat ya ele aç karnına bi dikişte iç artıkDevlet Hastanesine gitmiştim. Geç kalmışım. Yarına randevu verdiler. Evet canım koca bi kutu elmalı glikoz aldım. Aç karna o kadar şeyi de nasıl içicem bilmiyorum
çilek leke mi yapıyormuş senden duydumayyyy çok berbat ya ele aç karnına bi dikişte iç artık
yahu çilekte bi korkuttular beni leke olur falan diye ağzıma koyamadım çıktığından beri sonra babamın teyzesi o ilk aşermelerde oluyor dedi içim rahatladı bende rahatlıkla yiyorum şimdi çok şükür.
şimdi apt bi kahve koktu ki sormayın nerde zarar can o çeker zaten :)
ay inan saçma ama etkilendim işte çok tınlamam ama niye öyle oldu bende bilmiyorumçilek leke mi yapıyormuş senden duydumo zaman benim oğlan lekeli mi olacak kahve de güzel kokar yaahu gel ben sana yapayım benim de apartmanda dün biri biber patlıcan kızartması yaptı sonra domates sosunun kokusu da geldi benim de aynen canım çekti
evet canım buluşma olsa da o kadar uzak şehirlerdeyiz ki benim yolum istanbula düşüyor bunlar arasında sadece:)Eşim geçenlerde izmire gitti jeololoji kongresi için onda da ben gidemezdim çünkü mühendisler beraber gittiler.Antalya ya hiç yolumuz düşmedi.En iyisi istanbul:))herkesin uğradığı şehir onda da zaman uymaz birbirmize napalım gönüller bir olsun burdan görüşürüzay inan saçma ama etkilendim işte çok tınlamam ama niye öyle oldu bende bilmiyorum
dün obu düşündüm dedim kızlarla bi buluşma olsa biri samsun biri Antalya diğeri İstanbul e ben izmir e orta yol konyada buluşuruz artıkyahu bu kadar zıt şehirler olur yani yada yada yadaaaaaa en güzeli tatile Antalya ya gitmek hem ticaret hem ziyaret misali
Neden şeker yüklemesi istedi canım dr.Allah kolaylık versin bir yudumda içer biter inş.
Benim dr um istemedi canım kızımda da şimdi oğlumda da istemedi.Bir nefeste biter inşaallahCanım rutin yapılıyor. Hamilelik şekeri kimde çıkacağı belli olmuyor. Senden istemedi mi dr un.
Gözümü kapatıp içeceğim artık naapalım
ayyyy çok berbat ya ele aç karnına bi dikişte iç artık
yahu çilekte bi korkuttular beni leke olur falan diye ağzıma koyamadım çıktığından beri sonra babamın teyzesi o ilk aşermelerde oluyor dedi içim rahatladı bende rahatlıkla yiyorum şimdi çok şükür.
şimdi apt bi kahve koktu ki sormayın nerde zarar can o çeker zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?