2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Abdominal casual cadillac air diye bi model var bebek arabasi. Ona bayildim ben. Sende arastirinca burdan yazda banada fikir olsun

Balik yiyemedigim icin 4-5 ceviz hergun mutlaka yiyorum.onun dışında hergun yumurtada yiyorum.

Muz da bebege kilo aldirirmis kızlar

Yumurta ben de yiyorum ama muz yemeye cesaret edemiyorum. Zaten kabızlık problemim var. İyice tetikler diye korkuyorum muz magnezyum açısından da çok zengin olduğu için çok faydalı aslında. Bi de benim dr bol bol kivi ye dedi bana

MAŞALLAH MAŞALLAH sorun olmamasına sevindim kilosu da iyi 1 kilo olmuş ben de haftaya gideceğim dr a bakalım nasıl kuzucuk birde şeker testi var önümüzde onu yaptırıcaz
bu arada ben de balık yiyemedim çocu zaman inşallah bir zararı olmaz
merhaba kızlar bana da burdan bildirim gelmiyordu kimse yazmıyor diye düşündüm bi baktım oo baya muhabbet edilmiş.Yeşim cicilerin çok güzel sarı olan tişörtten bende de var :))
maşallah canım çok iyi görünüyorsun

Evet canım çok şükür. Sen de güzel haberler alırsın inşallah. Ben bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittim ama yaptıramadım. Yarın tekrar gidicem. İnşallah onda da bi sorun çıkmaz. Yiyebiliyorsan ceviz yemeye çalış canım. Bi semizotunda çok omega 3 varmış. Ben şimdi onu da yemeye çalışıyorum

neden olmadı yükleme ?
glukozla yapılıcak demi ?

neden olmadı yükleme ?
glukozla yapılıcak demi ?

Devlet Hastanesine gitmiştim. Geç kalmışım. Yarına randevu verdiler. Evet canım koca bi kutu elmalı glikoz aldım. Aç karna o kadar şeyi de nasıl içicem bilmiyorum

tamam canım yazarım model çok dediğin markaya da bakim.2 bin 3 bin liraya hatta daha fazla fiyatlarda araba var.Temmuz anneleri topiğinde çoğu maxi cosi aldı.
Balık yiyememe bende de var badem arada ceviz yiyorum.Muz beslermiş dediğin gibi bebeği ondan da yerim.Bir de çileğe taktım kafayı nasıl canım istiyor nasıl yiyorum anlatamam.Kıızımı okuldan alırken çilek bir de erik alıyorum minicik kutuda erik 4_5 tane var 2 lira 80 kuruş:))

özlemişim sizi beeee
Ben de ben de

Teşekkür ederim canım.Balık yiyememe bende de var.Ben druma dedim yeme dedi şimdi sağlıklı balık mı var.Dayatıldığı gibi gerekli bir besin olmadığını söyledi.Et,yumurta,tavuk,süt,yoğurt bunları yiyebiliyorsan kafi yani.

Devlet Hastanesine gitmiştim. Geç kalmışım. Yarına randevu verdiler. Evet canım koca bi kutu elmalı glikoz aldım. Aç karna o kadar şeyi de nasıl içicem bilmiyorum
Neden şeker yüklemesi istedi canım dr.Allah kolaylık versin bir yudumda içer biter inş.

ayyyy çok berbat ya ele aç karnına bi dikişte iç artık
yahu çilekte bi korkuttular beni leke olur falan diye ağzıma koyamadım çıktığından beri sonra babamın teyzesi o ilk aşermelerde oluyor dedi içim rahatladı bende rahatlıkla yiyorum şimdi çok şükür.
şimdi apt bi kahve koktu ki sormayın nerde zarar can o çeker zaten :)

çilek leke mi yapıyormuş senden duydumo zaman benim oğlan lekeli mi olacakkahve de güzel kokar yaahu gel ben sana yapayımbenim de apartmanda dün biri biber patlıcan kızartması yaptı sonra domates sosunun kokusu da geldi benim de aynen canım çekti

ay inan saçma ama etkilendim işte çok tınlamam ama niye öyle oldu bende bilmiyorum
dün obu düşündüm dedim kızlarla bi buluşma olsa biri samsun biri Antalya diğeri İstanbul e ben izmir e orta yol konyada buluşuruz artık yahu bu kadar zıt şehirler olur yani yada yada yadaaaaaa en güzeli tatile Antalya ya gitmek hem ticaret hem ziyaret misali

evet canım buluşma olsa da o kadar uzak şehirlerdeyiz ki benim yolum istanbula düşüyor bunlar arasında sadece:)Eşim geçenlerde izmire gitti jeololoji kongresi için onda da ben gidemezdim çünkü mühendisler beraber gittiler.Antalya ya hiç yolumuz düşmedi.En iyisi istanbul:))herkesin uğradığı şehir onda da zaman uymaz birbirmize napalım gönüller bir olsun burdan görüşürüz

Neden şeker yüklemesi istedi canım dr.Allah kolaylık versin bir yudumda içer biter inş.

Canım rutin yapılıyor. Hamilelik şekeri kimde çıkacağı belli olmuyor. Senden istemedi mi dr un.
Gözümü kapatıp içeceğim artık naapalım

Evet canım ben de öyle yapıcam inş. Ben de pazara gittim bi kez. Çilek bi koktu bi koktu. Aldım ama kokusu gibi lezzetli gelmedi. Normalde de çok sevmem. Çayı kahveyi sorma zaten. Kahveyi baya azalttım ama çaydan vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…