çilek leke mi yapıyormuş senden duydumo zaman benim oğlan lekeli mi olacak kahve de güzel kokar yaahu gel ben sana yapayım benim de apartmanda dün biri biber patlıcan kızartması yaptı sonra domates sosunun kokusu da geldi benim de aynen canım çekti
ben de fena hastasıyım kızımı alıcam bir saat sonra marketten alıp yapsam iyi olacak:)Ayy o soslu patlıcan biber kızartması var yaa yok böyle bişey yani yazın vazgeçilmez yemeğim
ay inan saçma ama etkilendim işte çok tınlamam ama niye öyle oldu bende bilmiyorum
dün obu düşündüm dedim kızlarla bi buluşma olsa biri samsun biri Antalya diğeri İstanbul e ben izmir e orta yol konyada buluşuruz artıkyahu bu kadar zıt şehirler olur yani yada yada yadaaaaaa en güzeli tatile Antalya ya gitmek hem ticaret hem ziyaret misali
ben de fena hastasıyım kızımı alıcam bir saat sonra marketten alıp yapsam iyi olacak:)
yaaa benim hiç bi yerde tanıdığım yok düşme şansı hiç yok ben netcem
Senin yolun düşebilir o zaman görüşelim canım 2 Tuğba:)) 2009 temmuz anneleri topiğindenden bir kişi ile buluştum biriyle de istanbulda buluşacaktım nasip olmadı bir türlü hala görüşüyorum onunla.Canım o benim de aklıma geliyor bazen. Tesadüf hepimiz farklı şehirlerdeyiz. Ama tatile falan çıkarsak bir gün inşallah senden ve yeşimden tavsiye almayı düşünüyorumAbdominal sizin orda da akrabalar var. Bir gün yolum oraya da düşebilir :)
hiç belli olmaz nasipte varsa bir bakmışız görüşmüşüzyaaa benim hiç bi yerde tanıdığım yok düşme şansı hiç yok ben netcem
sağol tatlım beraber olsa güzel olurdu Sen,ben,Hacer, yeşim 4 hamileAfiyet şifa olsun canım
Oooo ne guzel sohbetler edilmis bugun..
eve kadin geldi temizlige bugun annem basinda durdu. Mis gibi oldu evim şükür :) aksamada yemek telasi ardindan kardesimler geldi derken simdi bakabildim sizlere
hımm hastanedesin demek şeker testi mi yaptırıyorsunOoh canım ne güzel evin tertemiz olmuş. Benim ev de iyi bi temizlik istiyor. Havaların biraz ısınmasını bekliyorum ben de ama bi türlü ısınmadı. Hem temizlik yapıcam hem de evi bebek için düzenlemeyi falan düşünüyorum. Artık yavi sıkıntı oldu mu baş dönmesi filan gibi aş yavaş başlamam lazım.
Hastanedyim ben de şimdi. Birazdan son kanımı da verip eve gidicem. Sonuçlar inşallah bugün çıkar. Bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum.
hımm hastanedesin demek şeker testi mi yaptırıyorsun
şekeri içince bi sıkıntı oldu mu baş dönmesi filan
hadi geçmiş olsun canım sanaÇıktım şimdi hastaneden canım eve geldim. Evet canım şeker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür hiç sıkıntı olmadı. İçecek baya büyük bir kutuydu ama içerken hiç zorlanmadım. Hatta susamıştım iyi bile geldi. Korktuğum gibi olmadı yani. Elmalı gazoza benziyodu aynen. Sonuçlar da cumaya çıkacakmış. Mecbur beklicez artık. Sen de yaptıracak mısın şeker yüklemesi?
hadi gözünüz aydın canım kız geliyormuşMaşallah benim güzel annelerin e doğumlara mücizelere az kaldı çanların Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ablam hamile demiştim kızı olucak kız kardeşim de tüp bebeğe başladı kizkardesim için dua istiyorum sizden bende hala beklemedeyimmm umutla bekliyorum meleğim elbet gelecek Rabbim der beklerim umutla
Maşallah benim güzel annelerin e doğumlara mücizelere az kaldı çanların Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ablam hamile demiştim kızı olucak kız kardeşim de tüp bebeğe başladı kizkardesim için dua istiyorum sizden bende hala beklemedeyimmm umutla bekliyorum meleğim elbet gelecek Rabbim der beklerim umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?