2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ayy o soslu patlıcan biber kızartması var yaa yok böyle bişey yani yazın vazgeçilmez yemeğim

Canım o benim de aklıma geliyor bazen. Tesadüf hepimiz farklı şehirlerdeyiz. Ama tatile falan çıkarsak bir gün inşallah senden ve yeşimden tavsiye almayı düşünüyorum Abdominal sizin orda da akrabalar var. Bir gün yolum oraya da düşebilir :)

yaaa benim hiç bi yerde tanıdığım yok düşme şansı hiç yok ben netcem

Senin yolun düşebilir o zaman görüşelim canım 2 Tuğba:)) 2009 temmuz anneleri topiğindenden bir kişi ile buluştum biriyle de istanbulda buluşacaktım nasip olmadı bir türlü hala görüşüyorum onunla.

yaaa benim hiç bi yerde tanıdığım yok düşme şansı hiç yok ben netcem
hiç belli olmaz nasipte varsa bir bakmışız görüşmüşüz

Oooo ne guzel sohbetler edilmis bugun..
eve kadin geldi temizlige bugun annem basinda durdu. Mis gibi oldu evim şükür :) aksamada yemek telasi ardindan kardesimler geldi derken simdi bakabildim sizlere

günaydın kızlar
nasılsınız
bu çaydan ben de vazgeçemiyorum açık olsa da içiyorum
çilek benini hiç duymamıştım birkaç kere de yedim zaten çilek inş bişey olmaz
ben de ciğer benini ve gül benini biliyorum ciğer yiyip elimizi bir yerimize sürersek orada simsiyah ben olurmuş

Oooo ne guzel sohbetler edilmis bugun..
eve kadin geldi temizlige bugun annem basinda durdu. Mis gibi oldu evim şükür :) aksamada yemek telasi ardindan kardesimler geldi derken simdi bakabildim sizlere

Ooh canım ne güzel evin tertemiz olmuş. Benim ev de iyi bi temizlik istiyor. Havaların biraz ısınmasını bekliyorum ben de ama bi türlü ısınmadı. Hem temizlik yapıcam hem de evi bebek için düzenlemeyi falan düşünüyorum. Artık yavaş yavaş başlamam lazım.
Hastanedyim ben de şimdi. Birazdan son kanımı da verip eve gidicem. Sonuçlar inşallah bugün çıkar. Bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum.

hımm hastanedesin demek şeker testi mi yaptırıyorsun
şekeri içince bi sıkıntı oldu mu baş dönmesi filan

hımm hastanedesin demek şeker testi mi yaptırıyorsun
şekeri içince bi sıkıntı oldu mu baş dönmesi filan

Çıktım şimdi hastaneden canım eve geldim. Evet canım şeker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür hiç sıkıntı olmadı. İçecek baya büyük bir kutuydu ama içerken hiç zorlanmadım. Hatta susamıştım iyi bile geldi. Korktuğum gibi olmadı yani. Elmalı gazoza benziyodu aynen. Sonuçlar da cumaya çıkacakmış. Mecbur beklicez artık. Sen de yaptıracak mısın şeker yüklemesi?

Maşallah benim güzel annelerin e doğumlara mücizelere az kaldı çanların Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ablam hamile demiştim kızı olucak kız kardeşim de tüp bebeğe başladı kizkardesim için dua istiyorum sizden bende hala beklemedeyimmm umutla bekliyorum meleğim elbet gelecek Rabbim der beklerim umutla

hadi geçmiş olsun canım sana
ben de büyük ihtimalle haftaya yaptıracağım bu hafta 23 nisan için izin alacağım bir gün bir de hastane için almayayaım haftaya hem tetanoz hem de şeker testini yaptırırım

hadi gözünüz aydın canım kız geliyormuş
hayırlısı inşallah senin bebiş de teyzelerinden özenir de belki de çabucak geliverir

Amin canım çok sağol. Rabbim sana da kardeşine de nasip eder en kısa zamanda inşallah. Allah ablana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Merhaba kizlar. Butun gün prova yaptık yoruldum belim agriyo. Servisteyim şuan.
C ChoqSeqeR ben cayi cok sevmezdim zaten.icsemde bi bardak o da açık. Annemde bana hamileyken kansizmis dalak yemis eliyle bacagini kaşimış güya benim bacagimda da leke var. :) nekadar dogrudur tartisilir.

_myth_ cnm insallah yukleme sonucun guzel çıkar. Bebek icin ayri oda mi yapaccaksiniz kizlar?

H hilaliko darisi hayirlisiyla sana olsun cnm.

Bugun cok hamur işi yedim. Şiştim iyice... biri bana dur desinnn..iste kanıtı

Eklentiler

• DSCN2769.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 69
  • DSCN2773.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…