2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyi akşamlar canlar hepiniz iyisiniz inş.
_myth_ cnm iyi iyi çıkar sonuçların.
bende bugün 2 ci doz tetenoz aşımı oldum kolum ağrıyor gene
öğretmenimize yarın için güzel bi orkide yaptırdık umarım beğenir bakalım yarın büyük gün nasıl geçicek meleklerimiz için

Sağol canım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Benim de bugün tetanoz aşısının 2.dozu vardı. Sağlık ocağında aşı bitmiş haftaya kaldı. Onu da yaptırsam hayırlısıyla artık pek bişey kalmıyor geriye.

ay ya ikinci aşıda ağrı yapıyormuş

İnşallah canım. Ben ayrı oda yapmayı düşünmüyorum. Sadece salonla oturma odasının yerini değiştirmek istiyorum. Oturma odası çocuk odası gibi olur diyorum ama daha eşimin haberi yok benim planlarımdan :) sizde durumlar nasıl?

vallah bende oturma odasında hiç oturmadım hep salondaydık ama seneye bende oturma odasında taşınıcam daha sıcak olur salonu ısıtmak sorun.
ben şöyle bi karar aldım oda yapmıcam beşik oğlandan var zaten ama oyun parkını kurucam yatak odam küçük 2 sene sonrada Allah nasip ederse çocuklara güzel birer oda takımı alıp odalarını ayırıcam planım şuan budur :)

Sağol canım inşallah. Allah kolaylık versin canım ya. Bi ağrı kesici falan alsan. Biraz rahatlatır belki.
Bu arada orkide çok güzel çiçek. Bana gelse ben çok beğenirdim. Hava da yarın biraz açacakmış. İnşallah tutar da çocuklar rahat geçirir günü

inş. cnm ya izmir bile soğuksa zaten daha ben diğer şehirleri düşünemiyorum

Güzel planmış :) biz de salonda hiç oturmadık ısınma sorunu yüzünden ama şimdi 2 çocuk bi de biz küçücük oturma odasına sığmayız. Salonda otururuz çocuklar da oturma odasında yatar diyorum ama bakalım eşim ne dicek :) gerçi ben taşınmak istiyorum aslında ama şimdilik zor görünüyor

kiramı kendi evinizmi ?

Kızlar günaydın. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Dua bekleyen tüm müslüman kardeşlerimizin de bizim de yardımcısı olsun inşallah..
Bu arada şeker yüklemesi sonuçlarıma internetten baktım sonuçlar çıkmış. Açlık şekerim 74 yüklemeden sonra 100 çıkmış. Çok şükür bunu da sıkıntısız atlattık. Darısı başınıza artık

Aminn Nurduacım Allah ablana ve sana da nasip etsin inşaallah en yakın zzamanda .

Bugun cok hamur işi yedim. Şiştim iyice... biri bana dur desinnn..iste kanıtı
Bir seferden bişey olmaz canımm sarı tişörtünde çok yakışmış .

Günaydın canım senin de kandilin mübarek olsun.Duaların için aminnn.
Şeker yükleme sonucun iyi çıkmış çok sevindim adına.

Kizlar merhaba. Hayirli kandiller. Rabbim dualarimizi kabul etsin
Hava cok soguktu ama torenimizi yaptik okulda. Annemlerde geldiler :)
2 bucukta doktora gittim. Arkadasimin önerdigi.cok beğendim doktoru epey ilgilendi herseyi soyledi. Kuzumun herseyi cok iyi Allahima sukurr. 26 cm olmus kilosuda 550 gr. Birdahaki kontrol 1 ay sonra. Ozamanda şeker yüklemesi yapilacak.
Hamur isini abartma hazir yiyecekler hazir meyve sulari icme, hergun yumurtani peynirini sutunu yoğurdunu ye dedi. Hergun bir avuc kadar çerez yenebilir, balık mutlaka tuket dedi. Cay icebilirsin ama adacayi icme dedi. Soda icilebilir ama meyveli soda icme dedi. Bunlar aklimda kalanlar

Sağol canım ben de çok sevindim senin yarın randevun kaçta. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Merhaba canım. Maşallah minik paşaya. Dr u beğenmene de çok sevindim. Hadi hayırlı olsun yeni dr un

Senin de kandilin mübarek olsun canım.
Oğluşunun iyi olmasına çok sevindim maşallah büyümüş.Dr dan da memnun kalmışsın dedikleri şeyleri benim dr da diyor balık hariç ona göre gereksiz:))

Sağol canım ben de çok sevindim senin yarın randevun kaçta. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Yarın randevum 11 de canım bakalım nasılmış oğlum.İnşaallah güzel haberlerle dönerim

Yesimcim geldim disaridaydim beşik baktım oğluma magnet için malzeme aldim .Doktora gittm çok şükür her şey yolunda plansenta yukarıya çıkmış epey kanamanın olmaz dedi.Ben hic kilo almamisim bir ayda Dr çok sevindi:)) ama oğlum epey almış kilo gecen ay 817 gr di.Simdi 1 kilo 517 gr olmuş keyfi yerindeydi.Babasının oğlu çok benziyor dedi eşim bi mutlu bi mutlu sorma gitsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…