çok şükür cnm sen nasılsın ?Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
hadi geçmiş olsun canım sana
ben de büyük ihtimalle haftaya yaptıracağım bu hafta 23 nisan için izin alacağım bir gün bir de hastane için almayayaım haftaya hem tetanoz hem de şeker testini yaptırırım
ay ya ikinci aşıda ağrı yapıyormuşSağol canım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Benim de bugün tetanoz aşısının 2.dozu vardı. Sağlık ocağında aşı bitmiş haftaya kaldı. Onu da yaptırsam hayırlısıyla artık pek bişey kalmıyor geriye.
Merhaba kizlar. Butun gün prova yaptık yoruldum belim agriyo. Servisteyim şuan.
@ChoqSeqeR ben cayi cok sevmezdim zaten.icsemde bi bardak o da açık. Annemde bana hamileyken kansizmis dalak yemis eliyle bacagini kaşimış güya benim bacagimda da leke var. :) nekadar dogrudur tartisilir.
_myth_ cnm insallah yukleme sonucun guzel çıkar. Bebek icin ayri oda mi yapaccaksiniz kizlar?
H hilaliko darisi hayirlisiyla sana olsun cnm.
ay ya ikinci aşıda ağrı yapıyormuş
vallah bende oturma odasında hiç oturmadım hep salondaydık ama seneye bende oturma odasında taşınıcam daha sıcak olur salonu ısıtmak sorun.İnşallah canım. Ben ayrı oda yapmayı düşünmüyorum. Sadece salonla oturma odasının yerini değiştirmek istiyorum. Oturma odası çocuk odası gibi olur diyorum ama daha eşimin haberi yok benim planlarımdan :) sizde durumlar nasıl?
iyi akşamlar canlar hepiniz iyisiniz inş.
_myth_ cnm iyi iyi çıkar sonuçların.
bende bugün 2 ci doz tetenoz aşımı oldum kolum ağrıyor gene
öğretmenimize yarın için güzel bi orkide yaptırdık umarım beğenir bakalım yarın büyük gün nasıl geçicek meleklerimiz için
inş. cnm ya izmir bile soğuksa zaten daha ben diğer şehirleri düşünemiyorumSağol canım inşallah. Allah kolaylık versin canım ya. Bi ağrı kesici falan alsan. Biraz rahatlatır belki.
Bu arada orkide çok güzel çiçek. Bana gelse ben çok beğenirdim. Hava da yarın biraz açacakmış. İnşallah tutar da çocuklar rahat geçirir günü
vallah bende oturma odasında hiç oturmadım hep salondaydık ama seneye bende oturma odasında taşınıcam daha sıcak olur salonu ısıtmak sorun.
ben şöyle bi karar aldım oda yapmıcam beşik oğlandan var zaten ama oyun parkını kurucam yatak odam küçük 2 sene sonrada Allah nasip ederse çocuklara güzel birer oda takımı alıp odalarını ayırıcam planım şuan budur :)
kiramı kendi evinizmi ?Güzel planmış :) biz de salonda hiç oturmadık ısınma sorunu yüzünden ama şimdi 2 çocuk bi de biz küçücük oturma odasına sığmayız. Salonda otururuz çocuklar da oturma odasında yatar diyorum ama bakalım eşim ne dicek :) gerçi ben taşınmak istiyorum aslında ama şimdilik zor görünüyor
kiramı kendi evinizmi ?
Aminn Nurduacım Allah ablana ve sana da nasip etsin inşaallah en yakın zzamanda .Maşallah benim güzel annelerin e doğumlara mücizelere az kaldı çanların Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ablam hamile demiştim kızı olucak kız kardeşim de tüp bebeğe başladı kizkardesim için dua istiyorum sizden bende hala beklemedeyimmm umutla bekliyorum meleğim elbet gelecek Rabbim der beklerim umutla
Bir seferden bişey olmazBugun cok hamur işi yedim. Şiştim iyice... biri bana dur desinnn..iste kanıtı
Günaydın canım senin de kandilin mübarek olsun.Duaların için aminnn.Kızlar günaydın. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Dua bekleyen tüm müslüman kardeşlerimizin de bizim de yardımcısı olsun inşallah..
Bu arada şeker yüklemesi sonuçlarıma internetten baktım sonuçlar çıkmış. Açlık şekerim 74 yüklemeden sonra 100 çıkmış. Çok şükür bunu da sıkıntısız atlattık. Darısı başınıza artık
Aminn Nurduacım Allah ablana ve sana da nasip etsin inşaallah en yakın zzamanda .
Bir seferden bişey olmazcanımm sarı tişörtünde çok yakışmış .
Günaydın canım senin de kandilin mübarek olsun.Duaların için aminnn.
Şeker yükleme sonucun iyi çıkmış çok sevindim adına.
Kizlar merhaba. Hayirli kandiller. Rabbim dualarimizi kabul etsin
Hava cok soguktu ama torenimizi yaptik okulda. Annemlerde geldiler :)
2 bucukta doktora gittim. Arkadasimin önerdigi.cok beğendim doktoru epey ilgilendi herseyi soyledi. Kuzumun herseyi cok iyi Allahima sukurr. 26 cm olmus kilosuda 550 gr. Birdahaki kontrol 1 ay sonra. Ozamanda şeker yüklemesi yapilacak.
Hamur isini abartma hazir yiyecekler hazir meyve sulari icme, hergun yumurtani peynirini sutunu yoğurdunu ye dedi. Hergun bir avuc kadar çerez yenebilir, balık mutlaka tuket dedi. Cay icebilirsin ama adacayi icme dedi. Soda icilebilir ama meyveli soda icme dedi. Bunlar aklimda kalanlar
Senin de kandilin mübarek olsun canım.Kizlar merhaba. Hayirli kandiller. Rabbim dualarimizi kabul etsin
Hava cok soguktu ama torenimizi yaptik okulda. Annemlerde geldiler :)
2 bucukta doktora gittim. Arkadasimin önerdigi.cok beğendim doktoru epey ilgilendi herseyi soyledi. Kuzumun herseyi cok iyi Allahima sukurr. 26 cm olmus kilosuda 550 gr. Birdahaki kontrol 1 ay sonra. Ozamanda şeker yüklemesi yapilacak.
Hamur isini abartma hazir yiyecekler hazir meyve sulari icme, hergun yumurtani peynirini sutunu yoğurdunu ye dedi. Hergun bir avuc kadar çerez yenebilir, balık mutlaka tuket dedi. Cay icebilirsin ama adacayi icme dedi. Soda icilebilir ama meyveli soda icme dedi. Bunlar aklimda kalanlar
Yarın randevum 11 de canım bakalım nasılmış oğlum.İnşaallah güzel haberlerle dönerimSağol canım ben de çok sevindimsenin yarın randevun kaçta. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?