maş maş. çok güzel kilo almış artık zaten zamanıda beşikmi almayı düşünüyorsun ?Yesimcim geldim disaridaydim beşik baktım oğluma magnet için malzeme aldim .Doktora gittm çok şükür her şey yolunda plansenta yukarıya çıkmış epey kanamanın olmaz dedi.Ben hic kilo almamisim bir ayda Dr çok sevindi:)) ama oğlum epey almış kilo gecen ay 817 gr di.Simdi 1 kilo 517 gr olmuş keyfi yerindeydi.Babasının oğlu çok benziyor dedi eşim bi mutlu bi mutlu sorma gitsin:))
sağol tatlım evet beşik alıcam karar verdim gibi bişey şu modeli çok beğendim 339 tl beşiğin fiyatı yatağı ve uyku seti ile 570 tl tutuyor nasıl sencemaş maş. çok güzel kilo almış artık zaten zamanıda beşikmi almayı düşünüyorsun ?
çok güzel rengine bayıldım oyun parkı bende kullandım çok rahat ettim taşınması ayrıca çok kolay fiyatta gayet normal iyi günlerde kullanın inş. cnm.sağol tatlım evet beşik alıcam karar verdim gibi bişey şu modeli çok beğendim 339 tl beşiğin fiyatı yatağı ve uyku seti ile 570 tl tutuyor nasıl sence
Teşekkür ederim canım.Oyun parkı en kullanışlı olan kızımda süslü bir beşiğimiz vardı ama hiç kullanışlı değildi pişman olmuştum o zaman oyun parkı almadığıma.çok güzel rengine bayıldım oyun parkı bende kullandım çok rahat ettim taşınması ayrıca çok kolay fiyatta gayet normal iyi günlerde kullanın inş. cnm.
ya bende Enes te oyun parkıda aldım yatakta ve 8 sene önce 700 tl gibi bi rakam vermiştim tek beşiğe ve hiç yatmadı hiç rahat etmedi oyun parkında büyütüm mışıl mışıl uyurdu :)Teşekkür ederim canım.Oyun parkı en kullanışlı olan kızımda süslü bir beşiğimiz vardı ama hiç kullanışlı değildi pişman olmuştum o zaman oyun parkı almadığıma.
Teşekkür ederim canım ben de nasıl kilo almadığımı anlamadım şu da var kararınca yiyebiliyorum fazla yemek yiyemiyorum belki ondan.Doktorumu görsen kilo almadğımı görünce kadının gözleri ışıldadı:))Abartı derece kilo takıntılı bir doktorum var.Kızımda böyle değildim toplam 12 kilo aldım her hamilelik farklıymış onu anladım.Yani seni de gördüm Yeşimcim gayet fit duruyorsun hele annenle olan foton var ya onda hamile olduğun bile anlaşılmıyor.Tugbaaa güzel haberlerle gelmissin
masallahhh oglusuna. Koca adam olmus.
sen nasıl kilo almiyosun yaaa kıskandım valla :)
Besikte cok guzel.
8 sene önce 700 tl az değil yani bak işe yaramamış sende de.Ben de şimdi oyun parkı alıcam inşaallah benim oğlum da mışıl mışıl uyur içinde.ya bende Enes te oyun parkıda aldım yatakta ve 8 sene önce 700 tl gibi bi rakam vermiştim tek beşiğe ve hiç yatmadı hiç rahat etmedi oyun parkında büyütüm mışıl mışıl uyurdu :)
Yesimcim geldim disaridaydim beşik baktım oğluma magnet için malzeme aldim .Doktora gittm çok şükür her şey yolunda plansenta yukarıya çıkmış epey kanamanın olmaz dedi.Ben hic kilo almamisim bir ayda Dr çok sevindi:)) ama oğlum epey almış kilo gecen ay 817 gr di.Simdi 1 kilo 517 gr olmuş keyfi yerindeydi.Babasının oğlu çok benziyor dedi eşim bi mutlu bi mutlu sorma gitsin:))
Sağol tatlım evet oğluşum koca adam olmuş çok şükür.inşaallah canım normal doğum yaparız toparlanmak çok kolay.Beşik baktım canım kızımdaki kızımdaki hem pembe hem de kullanışlı olmayan bir beşikti.Sen de kızında inşaallah kullanırsın.Maşallah canım ikinize de. Oğluşun baya baya adam olmuş :) Plasentanın da yukarı çıkmasına çok sevindim. Hayırlısıyla normal normal doğururuz inşallah
Beşik falan da bakılmaya başlanmış ne güzel. Biz de oğlumda park yatak almıştık ama uyku problemi yüzünden hiç kullanmadık diyebilirim. Kızımda kullanmayı ümit ediyorum inşallah bakalım :)
Ben de dün bütün gün dışardaydım. Öyle yorulmuşum ki bugün bile yerimden kalkmak istemiyorum
Sağol tatlım evet oğluşum koca adam olmuş çok şükür.inşaallah canım normal doğum yaparız toparlanmak çok kolay.Beşik baktım canım kızımdaki kızımdaki hem pembe hem de kullanışlı olmayan bir beşikti.Sen de kızında inşaallah kullanırsın.
Alışveriş falan mı yaptın canım yorulursun tabi ağırlaştın artık ben de çok fena oluyorum dışarda uzun süre kalınca.Şimdi hava güzel canım dışarı çıkmak istiyor çokta sıkılıyorum evde de hiç bişey yapasım yok
erkek çocuğa hamile olan aanneler kaçıncı haftada drnuz söyledi yada tahmin etti 12.haftada kendini gösteriri mi acaba
Amin canım bekkiyirummmm nasibimde varsa elbet olur sizlere ne cok imreniyorum hakkımızda hayırlısı insallahhadi geçmiş olsun canım sana
ben de büyük ihtimalle haftaya yaptıracağım bu hafta 23 nisan için izin alacağım bir gün bir de hastane için almayayaım haftaya hem tetanoz hem de şeker testini yaptırırım
hadi gözünüz aydın canım kız geliyormuş
hayırlısı inşallah senin bebiş de teyzelerinden özenir de belki de çabucak geliverir
Cok sagol canım dualarinizds unut mayın beniAmin canım çok sağol. Rabbim sana da kardeşine de nasip eder en kısa zamanda inşallah. Allah ablana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
ohh ne güzel için rahatlamıştır ben yazlıkları çıkarmadım hala soğuk bir gün ince bir kalın giymek gerekiyor hele kızımın dolabı bir facia onu düzenlemeye korkuyorumSlm kızlar. .iyi pazarlar..
sagol Tuğbacım
Ayy cok yoruldum Egenin gardrobunu düzenledim kısliklari kaldirip yazliklari çıkardım ütü yaptimiş hicc bitmiyoo.
allah sana da en yakın zamanda bebeğini gönderir inşaallahKızlar gunayduiiiiin güzel anneler hamisler bende dualarinizda unutmayinnnn insalahhh
Çok şekerler güle güle kullanın cicilerinizi.Ana-oğul yeni cicilerimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?