2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

maş maş. çok güzel kilo almış artık zaten zamanıda beşikmi almayı düşünüyorsun ?

maş maş. çok güzel kilo almış artık zaten zamanıda beşikmi almayı düşünüyorsun ?
sağol tatlım evet beşik alıcam karar verdim gibi bişey şu modeli çok beğendim 339 tl beşiğin fiyatı yatağı ve uyku seti ile 570 tl tutuyor nasıl sence

Eklentiler

• IMG_20150424_132645.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 117
sağol tatlım evet beşik alıcam karar verdim gibi bişey şu modeli çok beğendim 339 tl beşiğin fiyatı yatağı ve uyku seti ile 570 tl tutuyor nasıl sence
çok güzel rengine bayıldım oyun parkı bende kullandım çok rahat ettim taşınması ayrıca çok kolay fiyatta gayet normal iyi günlerde kullanın inş. cnm.

çok güzel rengine bayıldım oyun parkı bende kullandım çok rahat ettim taşınması ayrıca çok kolay fiyatta gayet normal iyi günlerde kullanın inş. cnm.
Teşekkür ederim canım.Oyun parkı en kullanışlı olan kızımda süslü bir beşiğimiz vardı ama hiç kullanışlı değildi pişman olmuştum o zaman oyun parkı almadığıma.

Tugbaaa güzel haberlerle gelmissin
masallahhh oglusuna. Koca adam olmus.
sen nasıl kilo almiyosun yaaa kıskandım valla :)
Besikte cok guzel.

Teşekkür ederim canım.Oyun parkı en kullanışlı olan kızımda süslü bir beşiğimiz vardı ama hiç kullanışlı değildi pişman olmuştum o zaman oyun parkı almadığıma.
ya bende Enes te oyun parkıda aldım yatakta ve 8 sene önce 700 tl gibi bi rakam vermiştim tek beşiğe ve hiç yatmadı hiç rahat etmedi oyun parkında büyütüm mışıl mışıl uyurdu :)

Tugbaaa güzel haberlerle gelmissin
masallahhh oglusuna. Koca adam olmus.
sen nasıl kilo almiyosun yaaa kıskandım valla :)
Besikte cok guzel.
Teşekkür ederim canım ben de nasıl kilo almadığımı anlamadım şu da var kararınca yiyebiliyorum fazla yemek yiyemiyorum belki ondan.Doktorumu görsen kilo almadğımı görünce kadının gözleri ışıldadı:))Abartı derece kilo takıntılı bir doktorum var.Kızımda böyle değildim toplam 12 kilo aldım her hamilelik farklıymış onu anladım.Yani seni de gördüm Yeşimcim gayet fit duruyorsun hele annenle olan foton var ya onda hamile olduğun bile anlaşılmıyor.

ya bende Enes te oyun parkıda aldım yatakta ve 8 sene önce 700 tl gibi bi rakam vermiştim tek beşiğe ve hiç yatmadı hiç rahat etmedi oyun parkında büyütüm mışıl mışıl uyurdu :)
8 sene önce 700 tl az değil yani bak işe yaramamış sende de.Ben de şimdi oyun parkı alıcam inşaallah benim oğlum da mışıl mışıl uyur içinde.

Maşallah canım ikinize de. Oğluşun baya baya adam olmuş :) Plasentanın da yukarı çıkmasına çok sevindim. Hayırlısıyla normal normal doğururuz inşallah
Beşik falan da bakılmaya başlanmış ne güzel. Biz de oğlumda park yatak almıştık ama uyku problemi yüzünden hiç kullanmadık diyebilirim. Kızımda kullanmayı ümit ediyorum inşallah bakalım :)
Ben de dün bütün gün dışardaydım. Öyle yorulmuşum ki bugün bile yerimden kalkmak istemiyorum

Sağol tatlım evet oğluşum koca adam olmuş çok şükür.inşaallah canım normal doğum yaparız toparlanmak çok kolay.Beşik baktım canım kızımdaki kızımdaki hem pembe hem de kullanışlı olmayan bir beşikti.Sen de kızında inşaallah kullanırsın.
Alışveriş falan mı yaptın canım yorulursun tabi ağırlaştın artık ben de çok fena oluyorum dışarda uzun süre kalınca.Şimdi hava güzel canım dışarı çıkmak istiyor çokta sıkılıyorum evde de hiç bişey yapasım yok

İnşallah canım bakalım hayırlısı. Alışveriş yapmadım ama bütün gün dışarda olmak yetiyor zaten. Bi de istanbul trafiği. Gece 12 buçukta eve girdim. Aynen ben de çok fena olmuşum. Yürüyemiyordum nerdeyse. Yattığım gibi uyumuşum. Bu son aylarda insan hiçbirşey yapmak istemiyor. Bi de bahar yorgunluğu geldi üstüne. Sürekli uyumak istiyorum.

Slm kızlar. .iyi pazarlar..
sagol Tuğbacım
Ayy cok yoruldum Egenin gardrobunu düzenledim kısliklari kaldirip yazliklari çıkardım ütü yaptim iş hicc bitmiyoo.

erkek çocuğa hamile olan aanneler kaçıncı haftada drnuz söyledi yada tahmin etti 12.haftada kendini gösteriri mi acaba

Amin canım bekkiyirummmm nasibimde varsa elbet olur sizlere ne cok imreniyorum hakkımızda hayırlısı insallah

günaydın güzel anneler iyi haftalar olsun inş.
egeninannesi iyi yapmışsın cnm ya hiç iş bitermi benimde duruyor kışlıkla ziraa hava daha yeni ısındı hafta sonu halletmek gerek.
H hilaliko inş. cnm dualrımda herzaman varsınız rabbim kimseyi bekletmesin 2. 3. hiç fark etmiyormuş insan çok üzülüyor.

Slm kızlar. .iyi pazarlar..
sagol Tuğbacım
Ayy cok yoruldum Egenin gardrobunu düzenledim kısliklari kaldirip yazliklari çıkardım ütü yaptim iş hicc bitmiyoo.
ohh ne güzel için rahatlamıştır ben yazlıkları çıkarmadım hala soğuk bir gün ince bir kalın giymek gerekiyor hele kızımın dolabı bir facia onu düzenlemeye korkuyorum(Her şeyi tıkmış kitaplar,tokalar,oyuncak,kalemler birbirine girmiş durumda.iş biter mi canım hiç her gün iş var
Kızlar gunayduiiiiin güzel anneler hamisler bende dualarinizda unutmayinnnn insalahhh
allah sana da en yakın zamanda bebeğini gönderir inşaallah

Ana-oğul yeni cicilerimizzz
Çok şekerler güle güle kullanın cicilerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…