2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kızlar. Ben uykusuzluktan uyuşukluktan gözümü açamıyorum. Sürekli bir yorgunluk bi bitkinlik hali var. Bahar beni fena çarptı. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sürekli yatmak istiyorum. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum

mrb cnm dikkat et tam hastalık havası var zaten güneş çok güzel ama dediğin gibi yoruyor resmen
bugün ayrıntılı usg var çok heycanlıyım saat 4 te ayy geçermi bugün bilmiyorum karman çorman rüyalar gördüm hayır olsun inş.

Sorma canım bi hava alıyım dedim daha kötü oldum geldim. Acayip sıkıcı bi hava vardı.
Demek bugün kızçeni görücen ne güzel. Her şey yolundadır allahın izniyle. İnsan stres yapıyor elinde olmadan o yüzden rüyaların da etkilenmiştir ama ben ayrıntılı usg den sonra baya rahatlamıştım. Senin de öyle olur inşallah
Ben de dün tetanozun ikinci dozunu oldum. Kızçemin kalp atışlarını dinledik. Bugün tiroid için kan verdim. Az önce de oğluşumun küçülmüşlerini ayırdım biraz. Allahım nasıl bebek özlemişim. Kıyafetleri sevdim sevdim durdum. Rabbim bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah. İsteyen herkese de nasip etsin en kısa zamanda

Merhaba tatlı annelerr..
Hacer cnm iyi haberlerle geleceksin insallahh sıkma canini. Fistiginda buyumustur♡
Tugba benfe sabah kan verdim troid icin... denk gelmişizz :) bide idrar kültürü yaptirdim onun sonucu cumartesi cikacak. Troidinkini birazdan almaya gidicem.
Ayy sorma bende pazar gunu egenin gardrobu yerlestirirken bazasinin altinda bebeklik kiyafetleri vardi oturdum yere onlari sevdim. Hele hi tulumu var bu oğluşumu da icinde hayal ettim. Alkahim isteyen herkese tattirsin. Bizide yavrularimiza sağlıkla kavustursun insallahhh

sağolun kızlar birazdan çıkıcam çok heycanlıyım
bende baya oldu oğlumdan kalan bi hurç vardı ayırdım hepsini kız kardeşime yolladım onun oğlu olucak ya ara renkleri badyleri kendime ayırdım evet ya insan nasılda özlüyormuş bebek diyorlardıda inanmıyordum...
amin kızlar amin rabbim tüm isteyenlere tatdırsın eşi benzeri tarifi yok bunun.

Merhaba yeşimcim. Evet denk gelmiş :) ama ben yarın alıcam sonucu inş. Sağlık ocağında hemen vermiyorlar. İdrar kültürü niye yaptırdın ki. Bişey mi var yoksa tedbir için mi. Ben hamileliğin başında yaptırmıştım. Daha da yaptırmadım.
Ayy canım kıyafetlere bakarken bi tuhaf oldum sorma. Unutmuşum oğlumun bebekliğini. Kıyafetleri görünce hatırladım. Hormonlardan herhalde insan çok duygulanıyor

Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar bugün dışarıdaydım iyi geldi evde çok aşırı sıkılıyorum.Dışarı çıktım ama eve geldim en az 2 saat yattımHacercim arrıntılı usg ye girmişsin sonuçlar nasıl prenses neler yapıyordu.Hepimiz bebek özlemişiz kıyafetleri bile seviyoruz.Ben de magnet yapmaya başladım oğluma her biten magneti seviyorum:))

Eki Görüntüle 1512257
Çok şükür kızlar prensesimin keyfi yerinde binnn şükür Zeynep ipek imin resmine koydum size görün miniğimi çok tatlı dimi
Aman Yarabiim maşallah ne güzel bir kız böyle.İsmini de çok beğendim ikisi de benim çok sevdiğim isimler ismi gibi güzel bahtı güzel olsun inşaallah

resim istiyorum hemennnnnnnn bende yapıcam da erken daha diye başlamadım..
evet ya gezmek iyide sonrası kötü oluyor bize :)

Aman Yarabiim maşallah ne güzel bir kız böyle.İsmini de çok beğendim ikisi de benim çok sevdiğim isimler ismi gibi güzel bahtı güzel olsun inşaallah
sağol bitanem Allah razı olsun

Hacercimmm masallahh prenseseee cok tatlı. Rabhim nazarlardan korusun.

_myth_ cnm TSH yüksek cikti benim yaaa şok oldum. İlaç rafta fazla beklemis olabilir at kutusunu dedi doktor. Eutrhox yerine de leverton verdi. Dozuda arttirdik. Hergun duzenli icmeme ragmen yukselmesinin nedeni olarak ben hide kahvaltidan sonra iciyodum eleviti bazi atkadaslar en az iki saat olmali vitaminle arasında dedi sanirim ondan.. ay duser inş

Abdominal ne guzel gezmissinn ohh sefan olsun.
magnetlere de bayildim. Nereden aldin malzemelerini? Bende mi yapsam ki yaa çok imrendim. Hazir almayi düşünüyodum ama yapmak daha keyiflidir :)

Yeşimcim tsh acaba gebelikten mi yüksek çıktı geçmiş olsun bir de vitaminle arasını uzat düşer inşaallah.Evet canım bugün gezdim iyi geldi bur ara evde durmak istemiyorum :))
Yeşimcim magnetin mazlemelerini toptancıdan aldım incik boncuk satan yerden keçeleri aldım.Silikon tabancası,isimliği,kurdelası falan magnet yapan magzadan aldım 100 adet yapıcam kısmetse malzemelerin hepsi 70 tl gibi tuttu.Yapması çok zevkli tavsiye ederim kızımda hazır almıştım.

@
Eki Görüntüle 1512257
Çok şükür kızlar prensesimin keyfi yerinde binnn şükür Zeynep ipek imin resmine koydum size görün miniğimi çok tatlı dimi

Maşallah canım ya çok tatlı. Abisine benziyor sanki biraz :) allah keyfini arttırsın. Oh rahatlamışsındır sen de baya. Hadi gözün aydın canım

Merhaba canım. Çok iyi yapmışsın. Ben de evde çok sıkılıyorum. Her gün dışarı çıkıcam diyorum sonra oğlanı öğlen uykusuna yatırıyorum onunla birlikte benim de bütün planlarım yatıyor :) aslında yürüyüş yapmam lazım. Bu gidişle sonum iyi değil
Bu arada magnetlerin de çok güzel olmuş. Ben hiç uğraşamıyorum öyle şeylerle. Oğlumda da arkadaşım yapmıştı. Minik minik şapkalar örmüştü. Bakalım bu sefer ne olur hiçbir fikrim yok

Canım tiroid ilacı aç karna içiliyor ve sonrasında en az yarım saat hiçbir şey yemiyorsun. Ben yataktan kalkar kalkmaz içiyorum. Zaten kahvaltı hazırlayana kadar en az yarım saat geçiyor. Bir de tiroid ilacıyla birlikte demir kalsiyum falan tüketmemen lazım. Aynı hatayı ben de yaptım. Vitaminle birlikte içebilirsin demişti eczacı diplomayı nerden aldıysa artık. Tsh yüksek çıkınca şaşırdım tabii. Sonra vitaminle ayrı zamanlarda içmeye başlayınca düştü tekrar çok şükür. Senin de düşer inşallah en kısa zamanda

Yeşimcim inş düşer ths
Tubiş tek kelime ile bayıldım çok cici olmuşlar.
Ellerine sağlık

ay ben sayfayı bulamadım iyimi
hakket ya sayfamız bom boş ıssız kaldı
dün çok hastalandım migren tuttu kızlar tek kelime ile maf oldum ama hamdolsun iyiyim şimdi.
izmir yanıyor ayrıca sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…