mrb cnm dikkat et tam hastalık havası var zaten güneş çok güzel ama dediğin gibi yoruyor resmenMerhaba kızlar. Ben uykusuzluktan uyuşukluktan gözümü açamıyorum. Sürekli bir yorgunluk bi bitkinlik hali var. Bahar beni fena çarptı. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sürekli yatmak istiyorum. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum
mrb cnm dikkat et tam hastalık havası var zaten güneş çok güzel ama dediğin gibi yoruyor resmen
bugün ayrıntılı usg var çok heycanlıyım saat 4 te ayy geçermi bugün bilmiyorum karman çorman rüyalar gördüm hayır olsun inş.
Sorma canım bi hava alıyım dedim daha kötü oldum geldim. Acayip sıkıcı bi hava vardı.
Demek bugün kızçeni görücen ne güzel. Her şey yolundadır allahın izniyle. İnsan stres yapıyor elinde olmadan o yüzden rüyaların da etkilenmiştir ama ben ayrıntılı usg den sonra baya rahatlamıştım. Senin de öyle olur inşallah
Ben de dün tetanozun ikinci dozunu oldum. Kızçemin kalp atışlarını dinledik. Bugün tiroid için kan verdim. Az önce de oğluşumun küçülmüşlerini ayırdım biraz. Allahım nasıl bebek özlemişim. Kıyafetleri sevdim sevdim durdum. Rabbim bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah. İsteyen herkese de nasip etsin en kısa zamanda
sağolun kızlar birazdan çıkıcam çok heycanlıyımMerhaba tatlı annelerr..
Hacer cnm iyi haberlerle geleceksin insallahh sıkma canini. Fistiginda buyumustur♡
Tugba benfe sabah kan verdim troid icin... denk gelmişizz :) bide idrar kültürü yaptirdim onun sonucu cumartesi cikacak. Troidinkini birazdan almaya gidicem.
Ayy sorma bende pazar gunu egenin gardrobu yerlestirirken bazasinin altinda bebeklik kiyafetleri vardi oturdum yere onlari sevdim. Hele hi tulumu var bu oğluşumu da icinde hayal ettim. Alkahim isteyen herkese tattirsin. Bizide yavrularimiza sağlıkla kavustursun insallahhh
Merhaba tatlı annelerr..
Hacer cnm iyi haberlerle geleceksin insallahh sıkma canini. Fistiginda buyumustur♡
Tugba benfe sabah kan verdim troid icin... denk gelmişizz :) bide idrar kültürü yaptirdim onun sonucu cumartesi cikacak. Troidinkini birazdan almaya gidicem.
Ayy sorma bende pazar gunu egenin gardrobu yerlestirirken bazasinin altinda bebeklik kiyafetleri vardi oturdum yere onlari sevdim. Hele hi tulumu var bu oğluşumu da icinde hayal ettim. Alkahim isteyen herkese tattirsin. Bizide yavrularimiza sağlıkla kavustursun insallahhh
sağolun kızlar birazdan çıkıcam çok heycanlıyım
bende baya oldu oğlumdan kalan bi hurç vardı ayırdım hepsini kız kardeşime yolladım onun oğlu olucak ya ara renkleri badyleri kendime ayırdım evet ya insan nasılda özlüyormuş bebek diyorlardıda inanmıyordum...
amin kızlar amin rabbim tüm isteyenlere tatdırsın eşi benzeri tarifi yok bunun.
Aman Yarabiim maşallah ne güzel bir kız böyle.İsmini de çok beğendim ikisi de benim çok sevdiğim isimler ismi gibi güzel bahtı güzel olsun inşaallahEki Görüntüle 1512257
Çok şükür kızlar prensesimin keyfi yerinde binnn şükür Zeynep ipek imin resmine koydum size görün miniğimi çok tatlı dimi
resim istiyorum hemennnnnnnn bende yapıcam da erken daha diye başlamadım..merhaba kızlar bugün dışarıdaydım iyi geldi evde çok aşırı sıkılıyorum.Dışarı çıktım ama eve geldim en az 2 saat yattımHacercim arrıntılı usg ye girmişsin sonuçlar nasıl prenses neler yapıyordu.Hepimiz bebek özlemişiz kıyafetleri bile seviyoruz.Ben de magnet yapmaya başladım oğluma her biten magneti seviyorum:))
sağol bitanem Allah razı olsunAman Yarabiim maşallah ne güzel bir kız böyle.İsmini de çok beğendim ikisi de benim çok sevdiğim isimler ismi gibi güzel bahtı güzel olsun inşaallah
tamam canım ekliyorum nasıl olmuşlar teyzesi:))resim istiyorum hemennnnnnnn bende yapıcam da erken daha diye başlamadım..
evet ya gezmek iyide sonrası kötü oluyor bize :)
sağol bitanem Allah razı olsun
Yeşimcim tsh acaba gebelikten mi yüksek çıktı geçmiş olsun bir de vitaminle arasını uzat düşer inşaallah.Evet canım bugün gezdim iyi geldi bur ara evde durmak istemiyorum :))Hacercimmm masallahh prenseseee cok tatlı. Rabhim nazarlardan korusun.
_myth_ cnm TSH yüksek cikti benim yaaa şok oldum. İlaç rafta fazla beklemis olabilir at kutusunu dedi doktor. Eutrhox yerine de leverton verdi. Dozuda arttirdik. Hergun duzenli icmeme ragmen yukselmesinin nedeni olarak ben hide kahvaltidan sonra iciyodum eleviti bazi atkadaslar en az iki saat olmali vitaminle arasında dedi sanirim ondan.. ay duser inş
Abdominal ne guzel gezmissinn ohh sefan olsun.
magnetlere de bayildim. Nereden aldin malzemelerini? Bende mi yapsam ki yaa çok imrendim. Hazir almayi düşünüyodum ama yapmak daha keyiflidir :)
Eki Görüntüle 1512257
Çok şükür kızlar prensesimin keyfi yerinde binnn şükür Zeynep ipek imin resmine koydum size görün miniğimi çok tatlı dimi
merhaba kızlar bugün dışarıdaydım iyi geldi evde çok aşırı sıkılıyorum.Dışarı çıktım ama eve geldim en az 2 saat yattımHacercim arrıntılı usg ye girmişsin sonuçlar nasıl prenses neler yapıyordu.Hepimiz bebek özlemişiz kıyafetleri bile seviyoruz.Ben de magnet yapmaya başladım oğluma her biten magneti seviyorum:))
Hacercimmm masallahh prenseseee cok tatlı. Rabhim nazarlardan korusun.
_myth_ cnm TSH yüksek cikti benim yaaa şok oldum. İlaç rafta fazla beklemis olabilir at kutusunu dedi doktor. Eutrhox yerine de leverton verdi. Dozuda arttirdik. Hergun duzenli icmeme ragmen yukselmesinin nedeni olarak ben hide kahvaltidan sonra iciyodum eleviti bazi atkadaslar en az iki saat olmali vitaminle arasında dedi sanirim ondan.. ay duser inş
Abdominal ne guzel gezmissinn ohh sefan olsun.
magnetlere de bayildim. Nereden aldin malzemelerini? Bende mi yapsam ki yaa çok imrendim. Hazir almayi düşünüyodum ama yapmak daha keyiflidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?