2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Bende 5 gün süren bi grip atlattım şükür ki geçti..
sanada geçmiş olsun Hacercim. zordur migren annemden biliyorum

geçmiş olsun Yeşimcim sorma vallah bu şekilde hasta olmak resmen işkence buna şükür ne diyelim.
offf bende çok sıkıldım ya okullar kapansın artık Enesi ben götürüp getirdiğim için bitsin artık isyannnnnnnnn

evet cnm ya seneye servise vericem inş. uzak değil ama yakında değil yürüyüş iyi oluyor ama evden çık günde 2 kere işler çok kalıyor vs.
almaya başladım aman aman bişey almadım senle yazıştıktan sonra lcw sitesinden bi kaç parça sepete ekledim eşimi bekliyorum kartla alalım diye :) aldıklarımıda bi ara çeker yüklerim cnm.
sen ne yaptın beşik oda kıyafet başladınmı planın ne beşik konusunda ben çok kararsız kaldım da ?
oyun parkımız var onu kurayım diyorum ama içimde gidiyor beşiklere :)

Bikac kiyafet aldim bi bölümü geldi bi bolumude kargoya verilmedi henüz. Hastane cikisi bikac tulum bikac takım fln.
besik konusunu bilmiyorum ya bi arkadas bir iki ay besikte yatar sonra kucuk gelir park yatak al fln dedi. Cikip bakmak lazim. Alincakta cok sey var kendime lohusa takimi fln almam lazim. Aslinda havalar iyice isinmadan bizde agirlasmadan almak gerek. Bu hafta sonu annemle bakabiliriz biseylere :)
yurutus aslinda yapmak lazım. Bi yonden iyi oluyo enesi birakip alman senin icin

Bende lcw dn kot slopet aldim bugun capri seklinde hep gozume takiliyodu.icimde kalmasın dimi ama oglusada iki alt tulum aldim.

Dayanamiyorum ya nete bakınca. Hele kizlara ne hoş seyler var

sorma valla alınacak çok şey varda yavaş yavaş alıcaz.
bende 2 takım alıyım diyorum lohusalık için yaza bakıcam anca.
az önce şiparişleri verdim 6-9 ay aldım ama inş. hata etmedim.
bunlar cnm

inş. cnm enes çok iridi haylada öyle küçük gelip kasmasın diye 4 aydan ihtibaren giyer diye düşündüm ama inş. çokta büyük olmaz enes 11 12 yaş giyiyor...

Slm kizler Nasılsıniz bebiş ler buyudumu benim 10 üncü ay ama bu ayda dün husran oldu iyice umudumu yitirdim artık hiç umudum kalmadi

Slm kizlar anneler gununuz mubarek olsun savha egenin annesi ecetuba miracle masallh sizlere rabbim tamamini erdirsin insallah buketimmm cnm. Sabr bende hala beklemedyim elbet rabbim bizede nasip eder uzulme :'(

günaydın hatunlar nabersiniz ?
yorucu bi 3 günün ardından evimdeyim vallahi kızlar doğum işi baya yoruyormuş adamı ya yalnız küçük bi hatırlatma ben çok korkuyorum doğumdan çok paniklemiş vaziyetteyim
rabbim yardımcımız olsun. hafta sonu kız kardeşim doğum yaptı e malum hastanede bir sürü kişinin doğuma gidişinide izledim iyice gitti psikoloji Allahım cümlesine kolaylık versin bizlere inş.

Günaydın canım doğumdan korkma canım ya ben 15 dakikada doğurdum canım o an insan çok korkuyo ama hiiçte öyle değilmiş

Günaydın canım doğumdan korkma canım ya ben 15 dakikada doğurdum canım o an insan çok korkuyo ama hiiçte öyle değilmiş
sezeyan olucak benim e malum 2 ci bebiş ne yaşıcamı biliyorum ondan yoksa vakit kısa sürücekte sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…