- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
sağolsın cnm benim darısı başımıza inş.savha kuzumm niye korkuyon. Ilkte degil ee normalde olmuycak. Allahın izniyle saglikla kucakliycaz insallahh mucizelerimizi :)
Tekrar gozun aydin.masallah cok tatlı bi bebek.
sağolsın cnm benim darısı başımıza inş.
ne bilim atarım inş. doğuma kadar korkumu.
epudiral ama çok paniklemiştimGenelmiydi epidural mi ilki?
anlatayım mı eminmisin :)Evet sezeryandi. Ama geneldi. Ayilmasi igrencti
anestezi uzmani epidural yapalum demisti ameliyathane yi görünce uyutun beni demistim.
bunda epidural istiyorum ama bakalım epiduralun sonrasi nasıldı?
tırsmıyoruz he iyimiş :)2.ler daha sancılı oluyorlar lafını hic duymamistimmm...
Eninde sonunda çıkacak bu cocuklar
tırsmıyorum-tırsmıyosun-tırsmıyorlarrr
oglusuma hastane çıkışı almistim netten bugün geldiii ( konuyu degistireyim)
cnm ya kıyamam iyi sabır ediyorsun demek.Kızlar merhaba. Maşallah hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Ben daha oğluşumun kıyafetlerinden ayırdığım bikaç parça bişey var sadece onları yıkadım. Hiç alışveriş yapmadım. Annemle yapıcam ama mübarek hiç boş kalmıyor ki. Şimdi de şehir dışına çıktı. Gelince de kursu var. Bu hafta da böyle geçecek. O yüzden pek keyfim yokşimdilik sizin hazırlıkları takip ederek avutuyorum kendimi
cnm ya kıyamam iyi sabır ediyorsun demek.
neden annenle çıkıcan ? özel bi sebepimi var ?
bende ne aldısam fark ettimki 6 9 ay almışım e bu çocuk ne giyicek doğunca :) bi kaç parçada 0 3 ay almam lazım çok alınacak var zaten nasıl yeticez bilmiyorum bence bi ucundan başla kuzum kız bide cinsiyet farkıda var malüm birden yormasın maddi manevi..
amin cnm amin hayırlısı ile alaydık kucaklarımıza demi :)Canım normalde de çok kararsızımdır. Tek başıma pek alışveriş yapamam. Bi de sanki ilk bebek gibi o kadar acemi hissediyorum ki kendimi niye bilmiyorum :) hastane çantasını hazırlasam hiç değilse biraz kafam rahatlar. Bi ucundan başlasam gerisi gelecek de işte başlayamadım bi türlü annemin yüzünden. Odaları falan da değiştirmeyi düşünüyorum ya. Tek başıma yapabileceğim işler değil. O yüzden yani.
Allah iyiliğini versin. Sen de geleceğe baya yatırım yapmışsın demek :) neyse bundan sonra 0-3 ay alırsın artık canım. Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?