2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hee ben yavaş gittimde ne oldu kuzum gerçi sen benden de büyüksün demi tm tm pes ediyorum

Wowww çok ciks olmuş şekerim bayıldım yeni nick e :)
Bu gün bende dr gittim kontrol vardı meleğim bana öpcük attı bal dudaklım benim 730 gr olmuş boyunu yanlış ölçtü gibi geldi.
Şeker yüklemesi yaptırıcam anca haftaya olur heralde bizden haber böyle

Teşekkür ederim canım
Ayy ne güzel kızçeni gördün demek. Cilveli bi kız geliyor desene. Bal dudaklarına kurban olsunlar :) ben de bir hafta sonra gidicem inş bakalım benimki naapıyo. Canım benim dr hiç boy söylemiyor sadece kilosunu söylüyor. Şeker yüklemesini de güzel sonuçlarla atlatırsın inşallah şekerim. Hadi hayırlısı

Canım ben de taşınmadan önce böyle bir oda yaptırmayı düşünüyordum. Taşınınca kaldı maalesef. Çok kullanışlı olur diye düşünüyorum
nick in hayırlı olsun canım
dün biraz araştırdım ben mobilyaları yaptırmaya karar verdik fakat hemen yaptırmayacağım doğumdan sonra kızım da biraz ayaklanınca yaptıracağım

kızlar boyunu benimki de söylemiyor hiç ultrasonda net çıkmadığı için ama kilosunu söylüyor en son 1013 gr dı
yalnız ben çok şiştim 12 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor sabahları kurt gibi acıkmış olarak uyanıyorum
şeker testini biz atlatlık inşallah sizler de güzel sonuçlar alır dönersiniz

aslında benimkide kilo söylüyor sadece ben özellikle soruyorum ayak ölçümünden hesap yapıp söylüyor zaten ayak boyunun bilmem kaçı demişti geçen sefer..
seninde az kalmış demek kızceni görmene insan özlüyor demi ya (sanki çok uzaktalar)

dün biraz araştırdım ben mobilyaları yaptırmaya karar verdik fakat hemen yaptırmayacağım doğumdan sonra kızım da biraz ayaklanınca yaptıracağım
odaya bende bayıldım ama şuan kullanamazsın malum kız küçük olucak ama senin yavruların arasında 7 yaş olucak demi ?
yani oğlun ergen olduğunda kızı oda sında istemicek işin biraz zor gibi az detaya girdim ama yanlış anlazsın umarım.
benim çocuklarında arası 8 yaş olucağı için sürekli düşünüyorum bende 2 sene sonra güzel bi oda yapmaya karar verdim 2 sinede.
3+1 eve çıkma durumun olamazmı ?

estağfurullah canım neden yanlış anlıyım çok güzel düşünceler ve olacak şeylerden bahsetmişsin
canım o sorular benim de kafamı çok kurcalıyor
aslında iki ayrı oda yapsam çok daha iyi olur ama şuan 2+1 evdeyiz oğlan okula burada başladı en az 7 yıl daha burada oluruz biz çünkü ilk ve orta okuldan çok memnunuz
3+1 evimiz var fakat şehire ve annelerimize biraz uzak olduğu için hiç gitmek istemiyorum ya da ilerde o uzaktaki evi satıp şehir içinden 3+1 bir ev alma fikri de olabilir kafam çok karışık

anladım cnm 3 4 yıl vaktin var zaten ona göre bakarsınız artık ama yalnız odaya bayıldım 2 kız yada 2 erkek kaçınılmaz süper bi oda olurdu

Merhaba kızlar.
Dünürüm gelinimi görmişsün :) maşallahı varmış çok sevindim. Gözümüz aydın
Bende oğluşumu çok özledim yaaa... 21 inde daha randevumuz

Şekerim bayıldım bende oda takımlarına. Bizde mecbur böyle bişey yapıcaz ayrı bi oda yapma durumu yok çünkü.
Ranza tipi düşünüyodum bende bu modeller çok modern. Bende şimdi düşünmüyorum seneye yaza doğru olabilir.

Tuğba sevsinler imajını... :) Nerden esti :)
Bişeyler aldın mı dün bebişe.

günaydın canlar hayırlı kandiller rabbim bu mübarek güzel günde yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin isteyen herkeze evlat versin aminnnnn.

Merhaba arkadaşlar Beni de araniza alırsanız çok sevinirim 2 aydır 2.bebis için denemeler var bir kızım var 27 aylık :) bir kardeşi olsun dedik başladık bakalım bugün yumurtlama ve iliskiden sonra 12. Gün kasık batması ve bel ağrısı şikayetlerim var şimdilik birde beyaz veya seffaf yapışkan olmayan akıntı .. hafta sonu olmazsam herhalde pzt test yatırıcam bakalım ). Iste böyle :)

Teşekkür ederim canım. Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…