- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuk-odasi-yapacagim-lutfen-yardim.822761/
arkadaşlar çocuk odası hakkında konu açtım bakıp yorum yapar mısınız
Wowww çok ciks olmuş şekerim bayıldım yeni nick e :)
Bu gün bende dr gittim kontrol vardı meleğim bana öpcük attı bal dudaklım benim 730 gr olmuş boyunu yanlış ölçtü gibi geldi.
Şeker yüklemesi yaptırıcam anca haftaya olur heralde bizden haber böyle
nick in hayırlı olsun canımCanım ben de taşınmadan önce böyle bir oda yaptırmayı düşünüyordum. Taşınınca kaldı maalesef. Çok kullanışlı olur diye düşünüyorum
Wowww çok ciks olmuş şekerim bayıldım yeni nick e :)
Bu gün bende dr gittim kontrol vardı meleğim bana öpcük attı bal dudaklım benim 730 gr olmuş boyunu yanlış ölçtü gibi geldi.
Şeker yüklemesi yaptırıcam anca haftaya olur heralde bizden haber böyle
kızlar boyunu benimki de söylemiyor hiç ultrasonda net çıkmadığı için ama kilosunu söylüyor en son 1013 gr dıTeşekkür ederim canım
Ayy ne güzel kızçeni gördün demek. Cilveli bi kız geliyor desene. Bal dudaklarına kurban olsunlar :) ben de bir hafta sonra gidicem inş bakalım benimki naapıyo. Canım benim dr hiç boy söylemiyor sadece kilosunu söylüyor. Şeker yüklemesini de güzel sonuçlarla atlatırsın inşallah şekerim. Hadi hayırlısı
aslında benimkide kilo söylüyor sadece ben özellikle soruyorum ayak ölçümünden hesap yapıp söylüyor zaten ayak boyunun bilmem kaçı demişti geçen sefer..Teşekkür ederim canım
Ayy ne güzel kızçeni gördün demek. Cilveli bi kız geliyor desene. Bal dudaklarına kurban olsunlar :) ben de bir hafta sonra gidicem inş bakalım benimki naapıyo. Canım benim dr hiç boy söylemiyor sadece kilosunu söylüyor. Şeker yüklemesini de güzel sonuçlarla atlatırsın inşallah şekerim. Hadi hayırlısı
odaya bende bayıldım ama şuan kullanamazsın malum kız küçük olucak ama senin yavruların arasında 7 yaş olucak demi ?nick in hayırlı olsun canım
dün biraz araştırdım ben mobilyaları yaptırmaya karar verdik fakat hemen yaptırmayacağım doğumdan sonra kızım da biraz ayaklanınca yaptıracağım
estağfurullah canım neden yanlış anlıyım çok güzel düşünceler ve olacak şeylerden bahsetmişsinaslında benimkide kilo söylüyor sadece ben özellikle soruyorum ayak ölçümünden hesap yapıp söylüyor zaten ayak boyunun bilmem kaçı demişti geçen sefer..
seninde az kalmış demek kızceni görmene insan özlüyor demi ya (sanki çok uzaktalar)
odaya bende bayıldım ama şuan kullanamazsın malum kız küçük olucak ama senin yavruların arasında 7 yaş olucak demi ?
yani oğlun ergen olduğunda kızı oda sında istemicek işin biraz zor gibi az detaya girdim ama yanlış anlazsın umarım.
benim çocuklarında arası 8 yaş olucağı için sürekli düşünüyorum bende 2 sene sonra güzel bi oda yapmaya karar verdim 2 sinede.
3+1 eve çıkma durumun olamazmı ?
anladım cnm 3 4 yıl vaktin var zaten ona göre bakarsınız artık ama yalnız odaya bayıldım 2 kız yada 2 erkek kaçınılmaz süper bi oda olurduestağfurullah canım neden yanlış anlıyım çok güzel düşünceler ve olacak şeylerden bahsetmişsin
canım o sorular benim de kafamı çok kurcalıyor
aslında iki ayrı oda yapsam çok daha iyi olur ama şuan 2+1 evdeyiz oğlan okula burada başladı en az 7 yıl daha burada oluruz biz çünkü ilk ve orta okuldan çok memnunuz
3+1 evimiz var fakat şehire ve annelerimize biraz uzak olduğu için hiç gitmek istemiyorum ya da ilerde o uzaktaki evi satıp şehir içinden 3+1 bir ev alma fikri de olabilir kafam çok karışık
günaydın canımgünaydın canlar hayırlı kandiller rabbim bu mübarek güzel günde yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin isteyen herkeze evlat versin aminnnnn.
nick in hayırlı olsun canım
dün biraz araştırdım ben mobilyaları yaptırmaya karar verdik fakat hemen yaptırmayacağım doğumdan sonra kızım da biraz ayaklanınca yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?