2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sorma canım ya gün sayıyorum resmen :) ben de bacak boyundan hesaplıyorum. Ölçüm yaptığı kağıttan bakıyorum. En son 35 cm di normal gibiydi yani. Fl boyunu 7 yle çarpınca boyu çıkıyormuş. Ben de face teki gruptan öğrendim

hmm hemennn bakıyorum :) 35 cm di he ne zaman gitmiştin bi ay oldumu ki ?

Merhaba canım. Azcık gizem katıyım dedim kendime :) değişiklik iyi olur diye aldım ufak tefek bir şeyler çıtçıtlı zıbın çorap falan ama dediğim gibi sırf bişeyler almış olmak için

evet şimdi hesap yaptık kızımızın boyuuu 29.5 cm :) kısamı ne benim kız

evet şimdi hesap yaptık kızımızın boyuuu 29.5 cm :) kısamı ne benim kız

Bilmem ki. Çıtı pıtı bi kız olacak belki annesi şahsen bizimki de halalarına benzer diye bekliyorum. Görümcelerim genelde ufak tefek :) 6 tane var da

Bilmem ki. Çıtı pıtı bi kız olacak belki annesi şahsen bizimki de halalarına benzer diye bekliyorum. Görümcelerim genelde ufak tefek :) 6 tane var da
abowwww Allah yardımcın olsun kuzum biri benzemese birini benzer kız
anam kız halaya derler ya çok tırsıyom bende benzese hamaratlığı benzesin diyorum :)

abowwww Allah yardımcın olsun kuzum biri benzemese birini benzer kız
anam kız halaya derler ya çok tırsıyom bende benzese hamaratlığı benzesin diyorum :)

Evet o yüzden geçen konuşuyorlar hangimize benzicek acaba diye :) ben de merakla bekliyorum

Kızlar miraç geceniz mübarek olsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin. Bize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı, bebek isteyenlere de en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin. Bu gecenin hürmetine dertlilere deva hastalara şifa versin inşallahhh..

Hoşgeldin canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Günaydınnnnn... 5 buçukta uyandım ne zorum varsa Gerçi 9 buçukta yatmıştım. Artık oğluş tekmeleriyle uyandırıyo
Saat 9 gibi annemlere gidicem kuaför işlerim var annemin kuaförüne gidicez.Büyükbabam ameliyat oldu onu ziyaret edicem.Sonrada gezeriz annemle

Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

GÜNAYDIN CANIM
ben de dün annemdeydim gece de orda kaldım çok iyi geldi
sana da iyi eğlenceler

gidin bakalım anneciklerinize bizde yarın gidicez hıhh hemide kız istemeye
geçmiş olsun bu arada.
artık aç kalamıyor bizim yavrular kalkta yemek ye demiş sana :)

Kızlar Günaydın buğur sabah ilk idrar olmasada clearblue gebelik testi yaptım negatif mi pozitif mi anlamadım bana fikir verirmisiniz gerçi bence negatif çıktı ama emin olamadım

Günaydınlar..
Bende 2.kez anne olmak istiyorum.İlkim 6yı bitirdi 7 yaşına girdi.Oğluşumu 3.deneme de bulmuştuk çok şükür.2.altıncı denemede de sonuç vermedi.Bu ay yeni bir umut başlıyor bizim için,bugün itibari ile çalışmalara devam edicez inş.Bakalım 7.denemede gelecek mi bebişimiz

hg kızlar hayırlısı olsun inş. ama öyle pat diye hamile kalınmıyormuş :) tecrübe ile anladık
inş. en kısa zamanda melekleriniz gelir.

ben hiç anlamadım ya nasıl bişeymiş bu ?
Valla bende anlamadım eksi çıkarsa negatif artı çıkarsa pozitif ama eksi mi artimi onu anlamadım. Neyse zaten hala daha adet olmadım perşembe kan vericem artık olmazsam bakalım nedir ne değildir anlaşılır

Selam Bayanlar bende 2. çocuk istiyorum oğlum 10 yaşında çok ara verdim düşünmüyordum ama şimdi oğluma kardeş istiyorum birinci çok kolay olmuştu ilk ay hamile kalmıştım inşallah ikinciyide Rabbim çok aratmaz
17 mayıs sat
umarım topiğiniz bol bebişli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…