aslında benimkide kilo söylüyor sadece ben özellikle soruyorum ayak ölçümünden hesap yapıp söylüyor zaten ayak boyunun bilmem kaçı demişti geçen sefer..
seninde az kalmış demek kızceni görmene insan özlüyor demi ya (sanki çok uzaktalar)
hmm hemennn bakıyorum :) 35 cm di he ne zaman gitmiştin bi ay oldumu ki ?Sorma canım ya gün sayıyorum resmen :) ben de bacak boyundan hesaplıyorum. Ölçüm yaptığı kağıttan bakıyorum. En son 35 cm di normal gibiydi yani. Fl boyunu 7 yle çarpınca boyu çıkıyormuş. Ben de face teki gruptan öğrendim
Merhaba kızlar.
Dünürüm gelinimi görmişsün :) maşallahı varmış çok sevindim. Gözümüz aydın
Bende oğluşumu çok özledim yaaa... 21 inde daha randevumuz
Şekerim bayıldım bende oda takımlarına. Bizde mecbur böyle bişey yapıcaz ayrı bi oda yapma durumu yok çünkü.
Ranza tipi düşünüyodum bende bu modeller çok modern. Bende şimdi düşünmüyorum seneye yaza doğru olabilir.
Tuğba sevsinler imajını... :) Nerden esti :)
Bişeyler aldın mı dün bebişe.
hmm hemennn bakıyorum :) 35 cm di he ne zaman gitmiştin bi ay oldumu ki ?
evet şimdi hesap yaptık kızımızın boyuuu 29.5 cm :) kısamı ne benim kız
abowwww Allah yardımcın olsun kuzum biri benzemese birini benzer kızBilmem ki. Çıtı pıtı bi kız olacak belki annesişahsen bizimki de halalarına benzer diye bekliyorum. Görümcelerim genelde ufak tefek :) 6 tane var da
abowwww Allah yardımcın olsun kuzum biri benzemese birini benzer kız
anam kız halaya derler ya çok tırsıyom bende benzese hamaratlığı benzesin diyorum :)
Merhaba arkadaşlar Beni de araniza alırsanız çok sevinirim 2 aydır 2.bebis için denemeler var bir kızım var 27 aylık :) bir kardeşi olsun dedik başladık bakalım bugün yumurtlama ve iliskiden sonra 12. Gün kasık batması ve bel ağrısı şikayetlerim var şimdilik birde beyaz veya seffaf yapışkan olmayan akıntı .. hafta sonu olmazsam herhalde pzt test yatırıcam bakalım ). Iste böyle :)
GÜNAYDIN CANIMGünaydınnnnn... 5 buçukta uyandım ne zorum varsaGerçi 9 buçukta yatmıştım. Artık oğluş tekmeleriyle uyandırıyo
Saat 9 gibi annemlere gidicem kuaför işlerim var annemin kuaförüne gidicez.Büyükbabam ameliyat oldu onu ziyaret edicem.Sonrada gezeriz annemle
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
gidin bakalım anneciklerinize bizde yarın gidicez hıhh hemide kız istemeyeGünaydınnnnn... 5 buçukta uyandım ne zorum varsaGerçi 9 buçukta yatmıştım. Artık oğluş tekmeleriyle uyandırıyo
Saat 9 gibi annemlere gidicem kuaför işlerim var annemin kuaförüne gidicez.Büyükbabam ameliyat oldu onu ziyaret edicem.Sonrada gezeriz annemle
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
ben hiç anlamadım ya nasıl bişeymiş bu ?Kızlar Günaydın buğur sabah ilk idrar olmasada clearblue gebelik testi yaptım negatif mi pozitif mi anlamadım bana fikir verirmisiniz gerçi bence negatif çıktı ama emin olamadım Eki Görüntüle 1530801
Valla bende anlamadım eksi çıkarsa negatif artı çıkarsa pozitif ama eksi mi artimi onu anlamadım. Neyse zaten hala daha adet olmadım perşembe kan vericem artık olmazsam bakalım nedir ne değildir anlaşılırben hiç anlamadım ya nasıl bişeymiş bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?