2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

şeker yüklemeside çok şükür sorunsuz geçti açlık tokluk süper bol bol yemeye devam

şeker yüklemeside çok şükür sorunsuz geçti açlık tokluk süper bol bol yemeye devam

Ohh ohh maşallah. Çok sevindim canım. Afiyet şifa olsun sana o zaman :) kilo ne durumda bu arada ben 12 kilo ile devam ediyorum şimdilik

Kızlar ben de bugün dr a gittim. Minnakımı gördüm. Çok şükür her şey yolunda. Kızım 1700 gr 40 cm olmuş. Ama eller hep yüzündeydi. Dr bi türlü doğru düzgün bir görüntü yakalayamadı. En son pes etti. Bu sağlıklı olmasının bir işaretiymiş. Yüzünü göremesek de çok mutlu olduk :) Dr riskli bi durum görmüyorum 1 ay sonra tekrar gelirsin dedi. Bizde haberler böyle teyzeleri

Ohh ohh maşallah. Çok sevindim canım. Afiyet şifa olsun sana o zaman :) kilo ne durumda bu arada ben 12 kilo ile devam ediyorum şimdilik
vallah sen iyi almışsın bence 13 kilo aldım şuana kadar ama zayıf hamile kalmanın avantajı :) 63 kiloyum şimdi.

ohh ne güzel sen meleğini görmüşsün bu gün maş boyu baya iyi geldi bana artık hızlı kilo alıcak zaten birde bebek büyüdüğü için artık rahat göremiyoruz malasef :)
sağlıklı olsunlarda herşeye değer.

ohh maşallah canım prensesini gördün her şey yolunda.Kilosu boyu her şeyi güzel.Ben de heyecanlıyım pazartesi randevum var benim oğlum ne alemde bakalım.

vallah sen iyi almışsın bence 13 kilo aldım şuana kadar ama zayıf hamile kalmanın avantajı :) 63 kiloyum şimdi..
kilon gayet iyi canım baya zayıf hamile kalmışsın şimdi de rahatlığını yaşıyorsun.Ben de 5 kilo aldım toplam 65 kiloyum 70 i bulur muyum acaba doğuma kadar bulmam herhalde 1,5 ayım kaldı doğuma

kilon gayet iyi canım baya zayıf hamile kalmışsın şimdi de rahatlığını yaşıyorsun.Ben de 5 kilo aldım toplam 65 kiloyum 70 i bulur muyum acaba doğuma kadar bulmam herhalde 1,5 ayım kaldı doğuma
nerdesin sen kaçak fırça atayım sana
nasıl gidiyor ?

nerdesin sen kaçak fırça atayım sana
nasıl gidiyor ?
geldim canım bu ara çok yoğundum yine sağolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar hele biri araba ile alır gezeriz eve bırakır.Minik yeğenim var ameliyat oldu onun yanına gittim daha 5 aylık kuzum hayalarında kordon kisti vardı alındı.hamilelik iyi gidiyor çok şükür 34. haftaya geldik.Kıızımla uğraşıyorum şu an evi terk edecekmiş birazdan gidicem kardeşimle beraber yaşarsınız ben ondan özür dileyecekmişşim naptıysam masaj yapmış bana off demişim

ay kıyamam ya ya çok küçük çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.
ay kız senin kız ergenmi hey Aallahım tavırlara bak sen hele küçük cadı seni ay çok hoşuma gitti aynı ben bende öyle yapardım :) ilgi istiyor sanırım minik prenses :)

sağol tatlım iyiye gidiyor halasının minik prensi içim kıyılıyor ona eşim dedi ki çok masum içten bakıyor diye ben de yaa öyle deme dedim başladım ağlamaya hamileliğin verdiği hassaslık herhalde bişey olacak diye korkuyorum.
Kıızıma gelince çok fena ya Hacercim durduk yere beni suçlu yapıyor evet ilgi bekliyor ilgiliyim de ama yetmiyor kardeş kıskançlığı herhalde.

Evet tatlım kardeş kıskançlığı yaşamaya başlamışsınız ki çok normal oda daha küçük inanır mısın ben 14 yaşımda koca kızdım kız kardeşim doğduğunda ama ben deli kıskandım onu inş en az zararla atlatırsınız kaprisleri minik prensesin.

Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim rahim agzi uzunlugum vajinadan 19 mm olculdu evde yatiyorum 5 gunde bir pruluton igne vuruluyorum kac aya kadar dayanir yavrum

Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim rahim agzi uzunlugum vajinadan 19 mm olculdu evde yatiyorum 5 gunde bir pruluton igne vuruluyorum kac aya kadar dayanir yavrum
hmm baya kısa sanırım e dikiş atılması gerekmiyormu çünkü benimde ölçülüyor sürekli çok şükr 40 küsürdü galiba rahim ağzımdan operasyon geçirmiştim onun kontrol altındayım istersen daha iyi bi dr görün yada başka bi dr önemli bi konu bu çünkü

doğrudur canım benim de abim 10 yaş büyük o da çokk kıskandı beni:))ablam 15 yaş büyük benden kıskançlık hiç yapmadı hatta annem gibi görürdüm onu.Sen de kıskandın demek:))Güzel dileklerin için aminn.Bakalım sen de yaşayacak mısın inş olmaz sende de.

Bu konuda bilgim yok canım.Allah şifa versin yavruna sağlıkla vaktinde kavuş inşaallah

Dr da kiloma bişey demiyor şaşırıyorum valla. 15 le kapatsam çok iyi olur da pek sanmıyorum. Evet canım sağlıkla sıhhatle bi kucağımıza alsaydık. Artık ağırlaşmaya başladım. Bundan sonrası biraz zor geçecek gibi allah yardımcımız olsun

Günaydın
Dün kontrol vardı. oğluşum iyiymiş teyzeleri. Doktor çok hareketli dedi. elleri ayağı hep başındaydı :)
920 gr olmuş bugün de şeker yüklemesi var.inşallah sorunsuz atlatırım. gerçi sonucu yarın yada pazartesi belli olacak

ohh maşallah canım prensesini gördün her şey yolunda.Kilosu boyu her şeyi güzel.Ben de heyecanlıyım pazartesi randevum var benim oğlum ne alemde bakalım.

Evet canım çok şükür. Sen de güzel haberler alırsın inşallah. Nst ye girmeye de başlarsın sen artık. Ayy şaka maka baya az kaldı çok heyecanlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…