2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın canım. Maşallah paşaya. Bu bebişler doğduktan sonra da böyle olurlarsa yandık :) şeker yüklemesini de sorunsuz atlatırsın inşallah. Bana da üç gün sonra çıkacak demişlerdi sonuç. Ertesi gün internetten baktım çıkmıştı.

sağol Tuğbacım.
Bende 68 kilo olmuşum Toplamda 11 kilo aldım. şükür elimde ayağımda şişme fln olmuyo bazen kalça ağrım oluyo.

maş maş. 1 kiloya az kalmış .)
nerde yaptırdın ki şeker yüklemesini devlet has. aynı gün çıkıyor çünkü ?
umarım normal çıkar hamilelikte diyet zor olur.

ay kuzum kıskandım ama çok emeğim var anne yarısıyım ben ona belli bi aydan sonra benimle yattı uyudu gece ben kalkıp sütünü vs hazırladım emeğim gerçekten çoktur annemde hep söyler.
şuan çok iyi ama bakalım :)

Günaydın canım maşallah oğluşuna büyümüş baya.Çok hareketli demek olsun sağlıklı olduğunun göstergesi.Şeker yüklemesi de inşaallah sorunsuz geçer.

Evet canım çok şükür. Sen de güzel haberler alırsın inşallah. Nst ye girmeye de başlarsın sen artık. Ayy şaka maka baya az kaldı çok heyecanlı yaa
Aminn canım bakalım ne diyecek dr.Az kaldı canım bebeğin kıyafetleri bezi her şeyi hazır sadece yıkanacak ütülenecek.Hastane çantam hazırlanacak.Bir de beşik ve konsol alacağım eşim aheste aheste acelesi yok diyor gidip siparişi ben verecem nolur nolmaz son günler artık.Temmuz annelerinde 2 kişi doğum yaptı günü benden öndeydi 11 temmuzdu.Biri de 2 temmuzdu o da doğum yaptı bu hafta 2 bebek geldi yani.Bunları duyunca beni de telaş kapladı

sağol Tuğbacım.
Bende 68 kilo olmuşum Toplamda 11 kilo aldım. şükür elimde ayağımda şişme fln olmuyo bazen kalça ağrım oluyo.
Kilon çok değil canım hem boyun var doğumdan sonra verirsin çabucak.Kalça ağrısı zorluyor baya.Ben de ağırlaştım eğilmek iş yapmak zor artık temizlikçi alıyorum haftalık.

Ne güzel bir duygu dimi canım.Ben de ablama aşırı bağlıydım.6 yaşımdaydım evlendiğinde çok ağlamıştım hatta dua ederdim cama çıkıp inşaallah eniştem ölür ablam bize döner diye:)))Düşünceye baksana.çocuk aklı işte.Oğluşunla inş sıkıntı olmaz kardeş konusunda.

sağol Tuğbişim. Ay doğuranlar mı oldu ben bile heyecan yaptım erken olmuş ya... zamanın da gelsin senin kuzu ve bizimkiler de tabii
off ben daha doğru dürüst bişey bakamadım. Yarın lohusa takımı gecelik-pijama takımı bakmaya gidicem bi de bebek şekeri bakayım diyorum. Beşik bebek arabası bakılacak daha, çok iş var çok ama her geçen gün heyecan da artıyo uyuyamıyorum bazen...

evet canım doğuranlar oldu bu hafta beni de telaş aldı.Aynen canım zamanında gelsin bebişlerimiz.Başla sen de almaya canım.Benim bebeğin çamaşırları hazır,şekerleri hazır,lohusa takımım,emzirme sütyeni atleti yedek bolca çamaşır aldım.Gecelik alacam beşik,konsol,küvet alınacak.Çamaşırlar yıkanıp hastane çantasını hazır etmeliyim.Bebek arabasında baby 2 go güzel modeller var fiyatları da uygun.Heyecan artıyor az kaldı senin 30. haftaya az kalmış peşpeşe doğum yapacağız aynı yaşta olacak bıdıklarımız

sağol Tuğbacım.

Şişme bende de yok Allahtan. Oğlumda çok şişmiştim. Kalça ağrısını hiç sorma. Biraz yorulayım bacağım kalçamdan ayrılacak sanıyorum

Sen yine baya hazırlık yapmışsın. Ben daha hiçbirşey yapmadım sayılır. Odaları değiştirdim sadece. Sağolsun annem babam yaptılar. Aynen eşime kalsa daha erken diyip duruyor. Haziran başı gibi alışveriş yaparım herhalde. Doğum yapanları gördükçe ben de heyecan yapıyorum valla. Hayırlısıyla zamanında gelir inş bebişlerimiz.

Kızlar siz magnezyum kullanıyor musunuz? Biraz yorulsam kalça ve bel ağrısı oluyor normalde zaten. Şimdi bi de bunlara kramplar eklendi. Bacağıma bi kramp girdiği zaman üç gün ağrısı geçmiyor. Dr a söyledim. Magnezyumla falan alakası yok dedi. O tamamen şehir efsanesi dedi. Kafam karıştı. Sadece bol bol süt içmem gerekiyormuş. Onu da ben içemiyorum Yoğurdu biraz daha arttırıcam artık napıyım.

Bu eşler hep mi aynı olur acele yok da bebek acele ederse 1 saatte alır getirirmiş.Doğum yapanların bebekleri iyi canım küvözde değiller.pinhan 16 adlı üyenin önceki gün oldu bebeği.sabah uyumuş öğlene kadar wc ye gidince kanaması başlamış doktora hemen tabi 4 cm açılma başlamış Allahtan çantası hazırmış onu ameliyata almışlar çantasını da sonradan evden almışlar.Biz de artık hazır edelim her şeyi sağlıkla kavulaşım yavrularımıza

Ben kullanıyorum canım tadı da berbat zaten.Aynı ağrılar bende de var.Bebek anneden kalsiyumu bolca alıyor bu dönemde ondan kramplar sana tavsiyem maden suyu iç o da fayda ediyor kramplara.Sütü ben de arada zor içiyorum

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bende 1.5 senedir 2 inci bebek istiyoruz ama malesef hamilelerin dualrı kabul olurmuş bana dua edermisiniz lütfen

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bende 1.5 senedir 2 inci bebek istiyoruz ama malesef hamilelerin dualrı kabul olurmuş bana dua edermisiniz lütfen

Hoşgeldin. Hayırlısıyla okunan ezan hürmetine en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallahhhh

Tuğbacım, doktor bana geçen ay kramp olursa kullanayım diye ilaç yazmıştı ama almadım. kramp bi kere oldu iki gün önce sabah uyandığımda.
süt hergün içiyorum,bazen 2 bardak. yoğurtta her öğlen yerim. zaten benim bilgilerde yazıyo cnm yoğurttaki kalsiyum sütten fazlaymış. süt içemiyosan yoğurt miktarını arttırman mantıklı.

Sorma canım eşim hiç doğurmayacağım hep böyle kalıcam falan zannediyor. O böyle yaptıkça benim de hevesim kaçıyor. Allahtan beşik bebek arabası gibi büyük şeyler almıycam da ben de kendimi rahatlatıyorum biraz. Sadece kıyafet alıcam diğer her şey var çünkü.
Dr da öyle söyledi canım. Kalsiyum eksikliğinden oluyor dedi. Genelde maden suyu içiyorum ama şimdi düzenli her gün içmeye başladım. Yoğurdu da arttırdım. İki gündür biraz daha iyiyim sanki

Evet canım öyle yapmaya başladım ben de. Sütü bir tek laktozsuz içebiliyorum. Onu da her yerde her zaman bulamıyorum. O yüzden yoğurda devam :)

iyi pazarlar
ben kocasız kaldım yine gitti çok merak ediyorum zaten doğumda burda olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…