2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyi pazarlar
ben kocasız kaldım yine gitti çok merak ediyorum zaten doğumda burda olcakmı

İyi pazarlar canım. Allah kavuştursun. Bu ara benim koca da varla yok arası. Dün gece sabaha karşı geldi. Şimdi de uyuyor

İyi pazarlar canım. Allah kavuştursun. Bu ara benim koca da varla yok arası. Dün gece sabaha karşı geldi. Şimdi de uyuyor
sağol cnm ay odaha zor ya aslında benimkide normalde var yok arası ama evde olması çok iyi yinede yalnız kalmak çok zor oluyor ya

güzel pazarlar arkadaşlar.Eşim çalışıyor kızımla evdeyiz.Hacercim canını sıkma yalnız kalmak zor napacaksın geçim derdi..Eşim de bu ara şehir dışına çıkacak yalnız kalacağız bir de ben artık son aya geldim Allah yardımcımız olsun.

sağol bitanem.
ay evet ilk sen doğurucan normalmiydi senin ?
6 ayı doldurdum bende ya son 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum sıcaklarda bastırdı Allah yardımcımız olsun inş.

sağol bitanem.
ay evet ilk sen doğurucan normalmiydi senin ?
6 ayı doldurdum bende ya son 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum sıcaklarda bastırdı Allah yardımcımız olsun inş.
evet tatlım kızım normal doğumla dünyaya geldi.Oğlum da bakalım ne olacak plasenta aşağıda yukarı çıkmaya başladı tamamen çıkarsa normal doğum olur.Yarın sabah randevum var bakalım ne diyecek dr.Oralar sıcaktır Allah kolaylık versin.Samsun şu an o kadar sıcak değil geceleri serin.

aman cnm ya inş çıkar da sorunsuz doğum yaparsın yarın güzel haberle gel inş.

Slm kızlar. Benim velet hic uyumuyo sanirim icerde bi hareketler bi tekmeler... dogunca da boyle olursa yandığımiń resmidir
Bugun annemle gezdik biraz alisveris yaptık. .
kocisi gidreler Allah kavustursun

aman cnm ya inş çıkar da sorunsuz doğum yaparsın yarın güzel haberle gel inş.
amin canım inşaallah

Slm kızlar. Benim velet hic uyumuyo sanirim icerde bi hareketler bi tekmeler... dogunca da boyle olursa yandığımiń resmidir
Slm canım bak sana şunu diyeyim kızım karnımda hiç durmazdı yanihiç uyumazdı doğdu aynen öyle uykuyu sevmeyen hareketli bişey oldu.Oğlum da hareketli ama kızım gibi değil oğlumun hareketleri çok sert canımı yakıyor erkek gücü mü nedir:)) Neler aldın alışverişte anneciğinle??

Günaydın iyi bi hafta olsun cabucakk gecsin insallah masallah :)

Tuğbacim egede harekwtliydi ama 7.aydan sonra. Ama bu erken basladi uykudan uyaniyorum ya..
Ay saglikli olsunlarda napalim bi gulusleri yetecek yorgunlugu atmaya

hım neler aldimm..oglusuma tulumlar kendime gecelik emzirme sütyeni

günaydın Yeşimcim aminn.Sen ve oğluşun cicilerinizi güle güle kullanın

Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle

Bende 2 . bebeğim olsun istiyorum ama çokta korkuyorum:) henüz cesaret edemedim.
2. isteyenler ve olanlar. korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? ve ilk kuzularınız kaç yaşında?

Bende 2 . bebeğim olsun istiyorum ama çokta korkuyorum:) henüz cesaret edemedim.
2. isteyenler ve olanlar. korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? ve ilk kuzularınız kaç yaşında?
Aramıza hoşgeldinilk bebeğin kaç yaşında küçükse korkuların ondan olabilir.
Benim kızımm temmuzda 6 yaşına girecek.Korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım oğluma 34+1 günlük hamileyim

Benim kız da aynı. İçerde yorulsunlar da çıkınca dinlenirler inşallah :) cicilerinizi de güle güle kullanın canım

H.buldum :)))
kızım 3 yaşında. ama yaşımda 35 :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)

Ohh maşallah paşaya. Allah keyfini arttırsın :) hayırlısıyla normal doğum olur inş canım ya. Seninle aynı durumdayız. Benim de plasenta tam yukarıda değil. Dr büyük ihtimalle normal doğum olur dedi ama bu gidişle son anda belli olacak herhalde bakalım hayırlısı artık

Hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama 2.bebekler biraz nazlı oluyorlar. Ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Sonra bir ay korundum. Ertesi ay tekrar hamile kaldım. Şimdi 32 haftalık hamileyim çok şükür. Oğlum 3 buçuk yaşında. Aslında araları daha az olsun isterdim ama nasip böyleymiş. Rabbim sana da hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelik nasip eder inşallah

Çok teşekkürler canım:))) . kaç yaşındasın?

Kızlar ben dün dayanamayıp idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra 2 tane daha yaptım onlarda aynı bu sabah kan testi yaptırdım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…