2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar
ben 3. ye hamileyim şu an.
darısı isteyenlerin başına. bizim kaza olda 3. ama mutluyuz . artık büyüdü . ilk başlarda bi şok yaşadık. geldi geçti şükür.

Bu ay yumurtlamam çok karışık oldu benim tam emin değilim canım

Son adet tarihini bilmiyor musun canım. İdrar testleri genelde doğru çıkıyor ama arada böyle olduğu da oluyor maalesef. Hayırlısı olsun inşallah

Amin canım hepimizin inşallah. Allah hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. Her şey nasip. Rabbim böyle uygun görmüş demek ki. İsteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin aratmasın rabbim.

H.buldum :)))
kızım 3 yaşında. ama yaşımda 35 :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)
aminn.yaşın iyi canım stres yapma takınca olmuyor ben çok taktım galiba 9. ayda geldi oğlum.Ben de 31 yaşımdayım kızım 6 olacak araları daha az olsun isterdim nasip böyleymiş

aminn canımm.hayırlısı neyse o olsun.durumumuz aynı gerçekten drumuz da aynı şeyi demiş.Senin ilki normal doğum oldu.

Evet canım. Zor da olsa 40+1 de normal doğum yaptım :)

Evet canım. Zor da olsa 40+1 de normal doğum yaptım :)
ben de 39+4 günlük doğum yapmıştım.ablam ve görümcemin kızı gelmişti izinleri bitiyordu kızım gelmiyordu bir türlü:))Bu bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kolayca doğar inşaallah.Doktorum 36. haftadan sonra doğsa da sorun olmaz dedi.

Kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
Abdominal canım çok az vaktin kaldı hayırlısıyla sen bi doğur biz de arkandan takip edeceğiz seni kuzum
Bugün Dr a gittik benim kıscem 1500 gr olmuş çok şükür
Bu arada doğum iznine çıktım bugün Dr Um raporumu verdi artık çalışmıyorum evime vakit ayıracağım

evet tatlım az vaktim kaldı oğluma kavuşmaya dr 36 dan sonra doğsa da sorun olmaz dedi.Senin prensesin kilosu maşallah gayet iyi benimki geçen ay 1.517 gr dı.şimdi 2.410 gr oldu.Ohh ne güzel dinlen bol bol bebişine rahat hazırlık yaparsın

Maşallah oğluşuna canım iyi kilo almış
Bizim Ağustos anneleri topiğimizden 1 arkadaşımız bugün 30 haftalık doğum yaptı Allah'ım yardımcıları olsun bebek ve annesinin bende bundan sonra dinleneceğim vaktinde gelsin aman erkenden gelmesin bebeklerimiz

merhaba şekerler

Ay Fatma sorma ya sabahtan beri bi tedirgin oldum. Fazileti duyunca.. Rabbim yardımcıları olsun çok erken geldi bebiş.
Bizimkiler zamanında gelsin inşallah.

Tuğbacım maşallah oğluşuna 41 kere...

izne ayrılmışssın ohh çok iyi..rahat rahat eksiklerini giderirsin. Bende artık okul kapansın istiyorum. Fıstığına da maşallahhh

izne ayrılmışssın ohh çok iyi..rahat rahat eksiklerini giderirsin. Bende artık okul kapansın istiyorum. Fıstığına da maşallahhh
evet çok iyi oldu dinlenme açısından dur bakalım neler yapacağım evde vakit nasıl geçecek ben de meraktayım
okulların kapanmasına da az kaldı canım vakit çabucak geçsin de sen de rahatla canım

günaydın
Abdominal maş oğluşuna annesi tam sanırım haftasınla uyumlu ilerliyor muz ve patates baya yarıyormuş bebeklere aklınızda olsun.
C ChoqSeqeR izne ayrılmışsın iyi yapmışsın vallah artık sefasını sür biraz dinlen oğluşunla ilgilenirsin çalışınca eminim çok zor bazı şeyler

sağol canım ben hala bulantıdan çok yemek yiyemesem de oğlum kilo almış çok şükür.30 haftalıkta çok erken Allah yardım etsin. Bol bol dinlen uyu canım.
Sağol Hacercim haftasıyla uyumlu çok şükür oğlum doktorum çok iyi dedi iri bebek daha zormuş.Muz yiyorum sık sık.sağol tavsiyen için.Dondurma da faydalı bebeğe kızımda bol bol yemiştim.

Aaaaaa dondurmamı ?
benim kız bayılıyor ona ya hergün bi tane yiyom nasıl harekleniyor ben yerken varya tarif edemem ağzının tadını biliyor benim yavru :)

Aaaaaa dondurmamı ?
benim kız bayılıyor ona ya hergün bi tane yiyom nasıl harekleniyor ben yerken varya tarif edemem ağzının tadını biliyor benim yavru :)
Evet dondurma:))Yerim onu ağzının tadını biliyor.
Ben kızımda o kadar çok dondurma yedimki anlatamam yediğim cornettoların haddi hesabı yok 3 tane yiyordum bir günde.Rahmetli anneciğim markete gider koca poşet dondurma getirirdi valla az taşımadı Allah razı olsun ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…