- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
ne kadar gecikmiştin ?Kızlar ben dün dayanamayıp idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra 2 tane daha yaptım onlarda aynı bu sabah kan testi yaptırdım negatif
Bu ay yumurtlamam çok karışık oldu benim tam emin değilim canımne kadar gecikmiştin ?
Bu ay yumurtlamam çok karışık oldu benim tam emin değilim canım
Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar
ben 3. ye hamileyim şu an.
darısı isteyenlerin başına. bizim kaza olda 3. ama mutluyuz . artık büyüdü . ilk başlarda bi şok yaşadık. geldi geçti şükür.
aminn.yaşın iyi canım stres yapma takınca olmuyor ben çok taktım galiba 9. ayda geldi oğlum.Ben de 31 yaşımdayım kızım 6 olacak araları daha az olsun isterdim nasip böyleymişH.buldum :)))
kızım 3 yaşında. ama yaşımda 35 :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)
aminn canımm.hayırlısı neyse o olsun.durumumuz aynı gerçekten drumuz da aynı şeyi demiş.Senin ilki normal doğum oldu.Ohh maşallah paşaya. Allah keyfini arttırsın :) hayırlısıyla normal doğum olur inş canım ya. Seninle aynı durumdayız. Benim de plasenta tam yukarıda değil. Dr büyük ihtimalle normal doğum olur dedi ama bu gidişle son anda belli olacak herhalde bakalım hayırlısı artık
aminn.yaşın iyi canım stres yapma takınca olmuyor ben çok taktım galiba 9. ayda geldi oğlum.Ben de 31 yaşımdayım kızım 6 olacak araları daha az olsun isterdim nasip böyleymiş
aminn canımm.hayırlısı neyse o olsun.durumumuz aynı gerçekten drumuz da aynı şeyi demiş.Senin ilki normal doğum oldu.
ben de 39+4 günlük doğum yapmıştım.ablam ve görümcemin kızı gelmişti izinleri bitiyordu kızım gelmiyordu bir türlü:))Bu bebeklerimiz sağlıkla vaktinde kolayca doğar inşaallah.Doktorum 36. haftadan sonra doğsa da sorun olmaz dedi.Evet canım. Zor da olsa 40+1 de normal doğum yaptım :)
evet tatlım az vaktim kaldı oğluma kavuşmaya dr 36 dan sonra doğsa da sorun olmaz dedi.Senin prensesin kilosu maşallah gayet iyi benimki geçen ay 1.517 gr dı.şimdi 2.410 gr oldu.Ohh ne güzel dinlen bol bol bebişine rahat hazırlık yaparsınKızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
Abdominal canım çok az vaktin kaldı hayırlısıyla sen bi doğur biz de arkandan takip edeceğiz seni kuzum
Bugün Dr a gittik benim kıscem 1500 gr olmuş çok şükür
Bu arada doğum iznine çıktım bugün Dr Um raporumu verdi artık çalışmıyorum evime vakit ayıracağım
Maşallah oğluşuna canım iyi kilo almışevet tatlım az vaktim kaldı oğluma kavuşmaya dr 36 dan sonra doğsa da sorun olmaz dedi.Senin prensesin kilosu maşallah gayet iyi benimki geçen ay 1.517 gr dı.şimdi 2.410 gr oldu.Ohh ne güzel dinlen bol bol bebişine rahat hazırlık yaparsın
Kızlar geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
Abdominal canım çok az vaktin kaldı hayırlısıyla sen bi doğur biz de arkandan takip edeceğiz seni kuzum
Bugün Dr a gittik benim kıscem 1500 gr olmuş çok şükür
Bu arada doğum iznine çıktım bugün Dr Um raporumu verdi artık çalışmıyorum evime vakit ayıracağım
evet çok iyi oldu dinlenme açısından dur bakalım neler yapacağım evde vakit nasıl geçecek ben de meraktayımizne ayrılmışssın ohh çok iyi..rahat rahat eksiklerini giderirsin. Bende artık okul kapansın istiyorum. Fıstığına da maşallahhh
sağol canım ben hala bulantıdan çok yemek yiyemesem de oğlum kilo almış çok şükür.30 haftalıkta çok erken Allah yardım etsin. Bol bol dinlen uyu canım.Maşallah oğluşuna canım iyi kilo almış
Bizim Ağustos anneleri topiğimizden 1 arkadaşımız bugün 30 haftalık doğum yaptı Allah'ım yardımcıları olsun bebek ve annesinin bende bundan sonra dinleneceğim vaktinde gelsin aman erkenden gelmesin bebeklerimiz
Sağol Hacercim haftasıyla uyumlu çok şükür oğlum doktorum çok iyi dedi iri bebek daha zormuş.Muz yiyorum sık sık.sağol tavsiyen için.Dondurma da faydalı bebeğe kızımda bol bol yemiştim.
Aaaaaa dondurmamı ?sağol canım ben hala bulantıdan çok yemek yiyemesem de oğlum kilo almış çok şükür.30 haftalıkta çok erken Allah yardım etsin. Bol bol dinlen uyu canım.
Sağol Hacercim haftasıyla uyumlu çok şükür oğlum doktorum çok iyi dedi iri bebek daha zormuş.Muz yiyorum sık sık.sağol tavsiyen için.Dondurma da faydalı bebeğe kızımda bol bol yemiştim.
Evet dondurma:))Yerim onu ağzının tadını biliyor.Aaaaaa dondurmamı ?
benim kız bayılıyor ona ya hergün bi tane yiyom nasıl harekleniyor ben yerken varya tarif edemem ağzının tadını biliyor benim yavru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?