2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

amin cnm mekanı cennet olsun inş.

Herkese merhaba, 2.kez anneliği yaşayacaklar.
Kısmet olursa ben de 2. kez anne olma durumumu öğrendim.
Sizlere sorum, ilk çocuğu 3-5 yaş aralığındaki anneler, kardeş haberini, ilk yavrunuza, "ne zaman (kaçıncı haftanızda)" ve "nasıl (hangi cümlelerle açıklayarak)" verdiniz.
Evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamız dileklerimle...

Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Bebeğini
Benim oğlum 7 Yaşında ben ilk 3 ay dolduğu zaman kardeşi olacağını karnımda bir bebek OLDUĞUNU söylemiştim

Savaşçım evet bugün evdeydim biraz sıkılır gibi oldum ama zamanla alışırım inşallah
Muz ve patates en sevdiklerim benim de :)

Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Bebeğini
Benim oğlum 7 Yaşında ben ilk 3 ay dolduğu zaman kardeşi olacağını karnımda bir bebek OLDUĞUNU söylemiştim
Teşekkür ederim cevabın için canım.
Kolaylıkla ve sağlıkla kavuşmanı dilerim.

Slm canlarim savha egeninannesi ecetuba rabbim daha iyi etsin kizlar ben hala beklemekteyimm adete 2 gun kala kan testi yaptim 1.20 cikti ve suan 3 gunum gecti bu ayda yok bebis nasip hersey

Slm canlarim savha egeninannesi ecetuba rabbim daha iyi etsin kizlar ben hala beklemekteyimm adete 2 gun kala kan testi yaptim 1.20 cikti ve suan 3 gunum gecti bu ayda yok bebis nasip hersey
slm canım biraz yükselmiş sanki hcg inşaallah adet olmazsın bebeğin gelmiştir.

kızlar bat günü aynı adet olacakmış gibi olup hamile olan varmı?

slm kızlar yuce rabbıme 11 aylık dnemeden sonra hamileyim bu ay sogan kuru yaptm ônce allahın izniyle sonrada sogan mucizesiyle hamile kaldım cok mutluyum

slm kızlar yuce rabbıme 11 aylık dnemeden sonra hamileyim bu ay sogan kuru yaptm ônce allahın izniyle sonrada sogan mucizesiyle hamile kaldım cok mutluyum

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah

çok güzel bi haber bu Allah tamamına erdirsin inş. cnm çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…