amin cnm mekanı cennet olsun inş.Evet dondurma:))Yerim onu ağzının tadını biliyor.
Ben kızımda o kadar çok dondurma yedimki anlatamam yediğim cornettoların haddi hesabı yok 3 tane yiyordum bir günde.Rahmetli anneciğim markete gider koca poşet dondurma getirirdi valla az taşımadı Allah razı olsun ondan..
Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin BebeğiniHerkese merhaba, 2.kez anneliği yaşayacaklar.
Kısmet olursa ben de 2. kez anne olma durumumu öğrendim.
Sizlere sorum, ilk çocuğu 3-5 yaş aralığındaki anneler, kardeş haberini, ilk yavrunuza, "ne zaman (kaçıncı haftanızda)" ve "nasıl (hangi cümlelerle açıklayarak)" verdiniz.
Evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamız dileklerimle...
Savaşçım evet bugün evdeydim biraz sıkılır gibi oldum ama zamanla alışırım inşallah
Teşekkür ederim cevabın için canım.Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Bebeğini
Benim oğlum 7 Yaşında ben ilk 3 ay dolduğu zaman kardeşi olacağını karnımda bir bebek OLDUĞUNU söylemiştim
Kız savha yazacaktım savaş olmuş tabletin azizliğiSavaşçım evet bugün evdeydim biraz sıkılır gibi oldum ama zamanla alışırım inşallah
Muz ve patates en sevdiklerim benim de :)
anladım ben zaten sorun yok :) savaş ta kocişin ismi yadırgamadım :)Kız savha yazacaktım savaş olmuş tabletin azizliği
slm canım biraz yükselmiş sanki hcg inşaallah adet olmazsın bebeğin gelmiştir.Slm canlarim savha egeninannesi ecetuba rabbim daha iyi etsin kizlar ben hala beklemekteyimm adete 2 gun kala kan testi yaptim 1.20 cikti ve suan 3 gunum gecti bu ayda yok bebis nasip hersey
Cnmmm ddun gene idrar yaptim negartif gelmiyo melegim bi turluslm canım biraz yükselmiş sanki hcg inşaallah adet olmazsın bebeğin gelmiştir.
Vaktini bekliyor canım bebeğin.Sağlık olsun inş en yakın zamanda gelir de kafa olarak rahatlarsın zor bir süreç hamile kalma süreci.Cnmmm ddun gene idrar yaptim negartif gelmiyo melegim bi turlu
Aynen cnm aynen seninde cok az kaldi masallag rabbim kurtarsin insVaktini bekliyor canım bebeğin.Sağlık olsun inş en yakın zamanda gelir de kafa olarak rahatlarsın zor bir süreç hamile kalma süreci.
aminn canım evet az kaldı çok şükür darısı başına inşaallah kandilin hürmetine.Aynen cnm aynen seninde cok az kaldi masallag rabbim kurtarsin ins
slm kızlar yuce rabbıme 11 aylık dnemeden sonra hamileyim bu ay sogan kuru yaptm ônce allahın izniyle sonrada sogan mucizesiyle hamile kaldım cok mutluyum
çok güzel bi haber bu Allah tamamına erdirsin inş. cnm çok sevindim.slm kızlar yuce rabbıme 11 aylık dnemeden sonra hamileyim bu ay sogan kuru yaptm ônce allahın izniyle sonrada sogan mucizesiyle hamile kaldım cok mutluyum
slm kızlar yuce rabbıme 11 aylık dnemeden sonra hamileyim bu ay sogan kuru yaptm ônce allahın izniyle sonrada sogan mucizesiyle hamile kaldım cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?