2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyilik güzellik şekerim sen naparsın

Çok şükür canım. Ben de sonunda alışverişimi yaptım. Aldıklarımı yıkadım. Yarın ütüleyip çantamı hazılıycam inş. Sonra da hazırlıklara yavaş yavaş devam işte

Slm kızlar buraya uzun zamandır yazmamıştım bende hamişim ve 22 haftalığız Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Aaa gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Slm kızlar buraya uzun zamandır yazmamıştım bende hamişim ve 22 haftalığız Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
C nm cok sevindim bi benle amanda29 kaldik demekki rabbim bizi de güldürür insallah Abdominal egeninannesi savha sizlere de masallah bebialerinizi koklamaniza az kaldi rabbim tamamini erdirsin insallah

Çok şükür canım. Ben de sonunda alışverişimi yaptım. Aldıklarımı yıkadım. Yarın ütüleyip çantamı hazılıycam inş. Sonra da hazırlıklara yavaş yavaş devam işte
hazırla vallah cnm ya son 1 ayın hele tubişin dahada az kaldı siz arkakaya doğum yapıcaksınız aman bizleri habersiz koymayın burda he

aman Allahım hemde 22 haftalıksın nasıl unuttun sen bizi bakim
şaka bir yana çok sevindim cnm rabbim tamamına erdirsin inş. hepimizin.

had, gözün aydın alışveriş tamamsa kafan da rahat olur.

Gözün aydın canım çok sevindim adına sağlıkla kucağına yavrunu alırsın inşaallah

Allahım bu cuma vakti sana amanda ve diğer bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin

Şafak 23 çok az kaldı heyecan korku bir sürü duygu yaşıyorum.Bebişimin her şeyi hazır.Hastane çantam hazır bekliyor.Bugün beşiği,arabası,küveti gelecek.Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz.

okurken ben bile heycanlandım ya hadi bakalım bir eksik küçük erkek mutlaka haberleşelim gerçi her türlü ulaşırım ben sizede :)

okurken ben bile heycanlandım ya hadi bakalım bir eksik küçük erkek mutlaka haberleşelim gerçi her türlü ulaşırım ben sizede :)
Ben de bu kadar az kalmasına şaşırdım daha vardı diyorum:))Gebelik takvimine baktım ki 23 yazıyor.Kıızım 39+4 günlükken doğdu.Eğer minik erkekim de öyle doğarsa 19 gün var doğuma.perşembe günü temizlikçi gelecek ondan önce gelmesin oğluşum ev temizlensin öyle:)))Haber veririm canım ben sana :))

erkekler günlerini genelde dolduruyor ama bellide olmaz bütün işleriniz ayarla...
demek birden geçti zaman ayy daha 2.5 ay var inş. benimde birden geçer.

erkekler günlerini genelde dolduruyor ama bellide olmaz bütün işleriniz ayarla...
demek birden geçti zaman ayy daha 2.5 ay var inş. benimde birden geçer.
hep öyle duydum erkek bebekler çok kalır diye ama kızımda doldurdu gününü.Bebek için gerekli olan her şey hazır evim de öyle pis değil:))Dün ıhlaya ahlaya temizledim.Ütü yapılacak onu da akşam oturarak yapıcam.Bebişimin ütülerini önceki hafta yapmıştım zaten.Dondurucum da acil durum için sarma,börek,haşlanmış et mevcut :))
Senin de az kalmış canım sezeryan olucaktın 2 ay kaldı diyelim :)))

kız sen ne hamaratsın maş.
az kaldı da aslında 3 eylül ama 39 za kadar beklemek istiyorum zayıf olmasını istemiyorum hatta konuşucam normal olursa normale al dicem önümüzdeki kontrolde inş. gerçi kabul etmicek ama şansımı denicem...
berrak nasıl heycanlımı benim oğlan her hafta soruyor ne kadar kaldı 7 aylık oldunmu vs

Canım iş başa düşünce mecbur hamarat oluyorsun yardım edecek kimsem yok:))Canım sezeryan oldun oğlunda değil mi normal olur mu acaba.Ben bi arkadaş için sordum doktoruma kesinlikle olmaz dedi riskli sonuçta hayırlısı neyse olsun.Ağustos sonu o zaman doğum yaparsın ne kaldı ki şunun şurasında hazırlıklar ne alemde
Berrak çok heyecanlı teyzesi eli hep karnımda kardeşi de ona bir tepki veriyor sesini duyunca kıpır kıpır.
Eneste çok heyecanlı demek sabırsızlanıyor kardeşine kavuşmak için.

aslında oluyormuş ama riskli tabi dr ve hasta bunu göze alacak bakalım hayırlısı.
evet ağustosun 24 ile 27 arası olucak gibi.
yerim ben senin tatlı cadını ya inş. doğduktan sonrada bu heveslerini hiç kaybetmezler

oyy okuyunca beni bile heyecan bastı :) sağlıkla doğsun inşallah oğluşun cnm

Beşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor

Eklentiler

• IMG_20150612_210441.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20150612_210506.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20150612_210520.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20150612_223427.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20150612_223603.webp
    26 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…