2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Tuğbiş aldıklarınız çok güzel.
yatağa bizde bakmıştık. Nekadara aldınız cm?
Arabası da çok güzel. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun

Beşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor
oyyyyy harikalar bi küçük erkek kaldı desene ohh mis...
arabayı beğendim bende bu şekilde olanlardan almayı planlıyorum ama bakalım sen kaça aldın?

Tuğbiş aldıklarınız çok güzel.
yatağa bizde bakmıştık. Nekadara aldınız cm?
Arabası da çok güzel. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun
Teşekkürler canım.Sadece oyun parkı 429 tl ayryetten yatak 80 tl ve uyku seti de 75 tl idi.Baya büyüyene kadar kullanır yatağı.Aminnn:))

oyyyyy harikalar bi küçük erkek kaldı desene ohh mis...
arabayı beğendim bende bu şekilde olanlardan almayı planlıyorum ama bakalım sen kaça aldın?
Evet tatlım tek küçük erkek kaldı herşeyi hazır.Arabayı 870 tl ye aldık canım travel sistem,puseti de var.Katlaması falan çok kolay tek elle yapılır, tekerleri de çıkıyor araba bagajına rahat koyabilirsin.

biliyorum cnm 3 kere mağzada baktım :) ya halam araba getirdi bana da emniyet kemeri yok ne yapsam bilemedim yeni alsammı almasammı bu travel sistemlerde çok hoşuma gidiyor ya.

biliyorum cnm 3 kere mağzada baktım :) ya halam araba getirdi bana da emniyet kemeri yok ne yapsam bilemedim yeni alsammı almasammı bu travel sistemlerde çok hoşuma gidiyor ya.
demek baktın çok uçuk fiyatlar var maxi cosi markası mesela 1.700 tl çok fazla o kadar para vermeye gerek yok.Benim de arabam vardı pierre cardin ama çok berbat bir arabaydı yolda gitmiyordu sağa yalpalıyordu.Emniyet kilidi çat diye açılıyordu.Halanın dediği arabanın emniyet kemeri yoksa tehlikeli canım yaa.Yıllar önce Berrak yoktu o zaman merkezde alışveriş yapıyordum.anne bebeği arabaya koymuş kemeri bağlı değil 6 aylık ancak.Bebek kafa üstü düşüyordu havada yakaladım.Kafa üstü düşse çok kötü olabilirdi.Böyle şeyler oluyor o yüzden önemli emniyet kemeri.

ay kesinlikle haklısın birde ben Enes te çok kullandım arabayı bundada kullanırım çarşı pazar vs lazım yani bakıcam artık sanırım alıcak gibiyim temmuz olsun bakalım.

Beşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor

Çok güzeller canım. İyi günlerde kullanın inşallah

Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah.

Günaydın. 4 yaşında kızım var. 2. Bebeği istiyoruz.en son 14 mayısta adet olmuştum. Hala adet olmadım. Çoğunlukla 28 günde adet olurdum ama geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım mevsimsel olduğunu düşünüyorum. Bu ay hamile gibi hissediyorum kendimi ama ilk hamileligimdeki belirtiler gibi değil o zaman sabah bulanti lari hemen başlamıştı ve kasık ağrım çok fazlaydı. Simdi bunlar yok.Ortak belirtiler görüşlere şişlik ve fazlaca uyku isteği. 2.hamilelik farklı oluyor mu? Siz neler yaşadıniz?
Tahlil için 15 haziran sonrasını bekliyordum tahlil yaptıracagim umarım bende aranıza katılirim.

Günaydın canım. Maşallah oğluşuna. Ne güzel her şey yolundaymış. Çok sevindim. Bundan sonra çok kilo almazsın herhalde. Belki 1 kilo falan. O da 40 haftayı doldurursan tabi. Hayırlısı artık baya az kaldı senin canım ya. Her an her şey olabilir :)
Ben de haftaya pazartesi gidicem inş dr a. Bakalım bizim durumlar nasıl. Plasenta meselesi biraz canımı sıkıyor. İnşallah yukarı çıkmıştır. Benim karnım bayağı aşağıda. Oğlumda böyle değildi. Plasentanın aşağıda olmasıyla alakası yoktur umarım
İyi haftalar hepimize

ayy tubiş 38 ci haftadasın ya hiç bişi kalmadı Allahın izni ile maş paşama kilosu da iyi şükür bu haftalar çok alıyorlar zaten kilo hiç sancın varmı hani derler ya ay gün sancısı gibi diye ?
cnm ya hayırlısı ile inş. kucağımıza alırız meleklerimizi ilk başı sen çektin ayağını sürüdün hepimiz arkandan geldik kalbi güzel arkadaşım.

günaydın canım
inş. çıkar hatta çıkmıştır normal doğuma engel olabiliyormuşta olmayabiliyormuş ta hakkında hayırlısı güzelcim.
az kalmış kontrole seninde zaten son aydasın oh ne güzel maş size ne güzel atlattınız sayılır :=)
hazırladınmı odasını yada beşik vs

sağol tatlım çok şükür yolunda her şey.70 olmadan tamamlasam hamileliği iyidir:)) her an her şey olabilir dr dedi şimdi açılma yok ama hiç belli olmaz 2. gebelik akşama bir bakmışsın doğurmuşsun:))
Plasenta meselesi zor tabi canım benim de öyleydi yukarı çıktı tamamen yukarda değil ama normal doğuma engel değil şu an.Bir arkadaşın son hafta yukarı çıktı plasentası normal doğum yaptı senin de öyle olabilir sıkma canını pozitif ol.Hakkında hayırlısı neyse o olsun

evet Hacercim bişey kalmadı artık sabah akşam doğurabilirim.Sancım arada oluyor geçiyor yalancı sancı 2. olduğundan anlıyorum gerçek sancı olmadığını.
Aynen ilk başı ben çektim dua ettim sizler için gerçekten hepimiz sağlıkla kavuşalım mis kokulu miniklerimize.Minik elleri ayakları tutmak için sabırsızlanıyorum:))

Merhaba kızlar.
Abdominal cnm az kalmış. Maşallah oğluşuna da koca adam olmuş :) zamanında sağlıkla gelsin aramıza inşallah
_myth_ cnm umarım sorun olmaz da plasenta çıkar yukarı.

Benim kontrolüm de perşembe günü. çok özledim oğluşumu ismi de EREN olacak bebeğimin. Abisi koydu epeydirde Eren diye konuşuyoruz benimsedik ismini. Abisinin sesini tanıyo o konuşnca bizimkinde bi tekmeler

sabahta aile hekimine gidip rapor aldım 5 günlük.oğluşumun kalp atışını dinledik. tansiyon kilo bakıldı. bi de tiroid için kan verdim. malum bizim seminer dönemi oluyo. gitmiycem 5+5 rapor alıcam.
havalar iyice ısındı antalya da hele bugün çok sıcak

Evet canım hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli alalım da inşallah kucağımıza gerisi çok da önemli değil aslında çok şükür canım bu günleri de gördük. Darısı başınıza inşallah. Ben bir tek çantayı hazırladım her ihtimale karşı. Diğer hazırlıkları p.tesi kontrolden sonra yaparım inş diye düşünüyorum. Erkenden bitirmiyim işleri sonra zaman geçmez diyorum :) siz naapıyorsunuz, siz de durumlar nasıl?

Yok canım 70 olmazsın hiç sanmıyorum. 37 den sonra her an gelebilirler bence müsaitiz yani :) havalar ısınmaya başladı çünkü. Bundan sonrası zor olacak artık. İyice ağırlaştık çünkü. Allah yardımcımız olsun.
Benim de son kontrolde biraz yukarı çıkmıştı plasenta aslında ama işte karnım aşağıda ya yine mi indi acaba diyorum. Hayırlısı artık ya rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dua ediyorum hep. Rabbim kabul eder inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…