- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
oyyyyy harikalar bi küçük erkek kaldı desene ohh mis...Beşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor
Teşekkürler canım.Sadece oyun parkı 429 tl ayryetten yatak 80 tl ve uyku seti de 75 tl idi.Baya büyüyene kadar kullanır yatağı.Aminnn:))Tuğbiş aldıklarınız çok güzel.
yatağa bizde bakmıştık. Nekadara aldınız cm?
Arabası da çok güzel. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun
Evet tatlım tek küçük erkek kaldı herşeyi hazır.Arabayı 870 tl ye aldık canım travel sistem,puseti de var.Katlaması falan çok kolay tek elle yapılır, tekerleri de çıkıyor araba bagajına rahat koyabilirsin.oyyyyy harikalar bi küçük erkek kaldı desene ohh mis...
arabayı beğendim bende bu şekilde olanlardan almayı planlıyorum ama bakalım sen kaça aldın?
biliyorum cnm 3 kere mağzada baktım :) ya halam araba getirdi bana da emniyet kemeri yok ne yapsam bilemedim yeni alsammı almasammı bu travel sistemlerde çok hoşuma gidiyor ya.Teşekkürler canım.Sadece oyun parkı 429 tl ayryetten yatak 80 tl ve uyku seti de 75 tl idi.Baya büyüyene kadar kullanır yatağı.Aminnn:))
Evet tatlım tek küçük erkek kaldı herşeyi hazır.Arabayı 870 tl ye aldık canım travel sistem,puseti de var.Katlaması falan çok kolay tek elle yapılır, tekerleri de çıkıyor araba bagajına rahat koyabilirsin.
demek baktın çok uçuk fiyatlar var maxi cosi markası mesela 1.700 tl çok fazla o kadar para vermeye gerek yok.Benim de arabam vardı pierre cardin ama çok berbat bir arabaydı yolda gitmiyordu sağa yalpalıyordu.Emniyet kilidi çat diye açılıyordu.Halanın dediği arabanın emniyet kemeri yoksa tehlikeli canım yaa.Yıllar önce Berrak yoktu o zaman merkezde alışveriş yapıyordum.anne bebeği arabaya koymuş kemeri bağlı değil 6 aylık ancak.Bebek kafa üstü düşüyordu havada yakaladım.Kafa üstü düşse çok kötü olabilirdi.Böyle şeyler oluyor o yüzden önemli emniyet kemeri.biliyorum cnm 3 kere mağzada baktım :) ya halam araba getirdi bana da emniyet kemeri yok ne yapsam bilemedim yeni alsammı almasammı bu travel sistemlerde çok hoşuma gidiyor ya.
ay kesinlikle haklısın birde ben Enes te çok kullandım arabayı bundada kullanırım çarşı pazar vs lazım yani bakıcam artık sanırım alıcak gibiyim temmuz olsun bakalım.demek baktın çok uçuk fiyatlar var maxi cosi markası mesela 1.700 tl çok fazla o kadar para vermeye gerek yok.Benim de arabam vardı pierre cardin ama çok berbat bir arabaydı yolda gitmiyordu sağa yalpalıyordu.Emniyet kilidi çat diye açılıyordu.Halanın dediği arabanın emniyet kemeri yoksa tehlikeli canım yaa.Yıllar önce Berrak yoktu o zaman merkezde alışveriş yapıyordum.anne bebeği arabaya koymuş kemeri bağlı değil 6 aylık ancak.Bebek kafa üstü düşüyordu havada yakaladım.Kafa üstü düşse çok kötü olabilirdi.Böyle şeyler oluyor o yüzden önemli emniyet kemeri.
çok güzeller canım Gül'e Gül'e kullanınBeşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor
Teşekkürler canımçok güzeller canım Gül'e Gül'e kullanın
Beşiğimiz arabamız geldi sonunda.bambu beşik alacaktık düşündük görsellikten önce kullanış diye o yüzden oyun parkı aldık.Araba da kocaman gözüküyor ama her parçası ayrılıyor
Amin canım sağollÇok güzeller canım. İyi günlerde kullanın inşallah
Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah.
ayy tubiş 38 ci haftadasın ya hiç bişi kalmadı Allahın izni ile maş paşama kilosu da iyi şükür bu haftalar çok alıyorlar zaten kilo hiç sancın varmı hani derler ya ay gün sancısı gibi diye ?Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah.
günaydın canımGünaydın canım. Maşallah oğluşuna. Ne güzel her şey yolundaymış. Çok sevindim. Bundan sonra çok kilo almazsın herhalde. Belki 1 kilo falan. O da 40 haftayı doldurursan tabi. Hayırlısı artık baya az kaldı senin canım ya. Her an her şey olabilir :)
Ben de haftaya pazartesi gidicem inş dr a. Bakalım bizim durumlar nasıl. Plasenta meselesi biraz canımı sıkıyor. İnşallah yukarı çıkmıştır. Benim karnım bayağı aşağıda. Oğlumda böyle değildi. Plasentanın aşağıda olmasıyla alakası yoktur umarım
İyi haftalar hepimize
sağol tatlım çok şükür yolunda her şey.70 olmadan tamamlasam hamileliği iyidir:)) her an her şey olabilir dr dedi şimdi açılma yok ama hiç belli olmaz 2. gebelik akşama bir bakmışsın doğurmuşsun:))Günaydın canım. Maşallah oğluşuna. Ne güzel her şey yolundaymış. Çok sevindim. Bundan sonra çok kilo almazsın herhalde. Belki 1 kilo falan. O da 40 haftayı doldurursan tabi. Hayırlısı artık baya az kaldı senin canım ya. Her an her şey olabilir :)
Ben de haftaya pazartesi gidicem inş dr a. Bakalım bizim durumlar nasıl. Plasenta meselesi biraz canımı sıkıyor. İnşallah yukarı çıkmıştır. Benim karnım bayağı aşağıda. Oğlumda böyle değildi. Plasentanın aşağıda olmasıyla alakası yoktur umarım
İyi haftalar hepimize
evet Hacercim bişey kalmadı artık sabah akşam doğurabilirim.Sancım arada oluyor geçiyor yalancı sancı 2. olduğundan anlıyorum gerçek sancı olmadığını.ayy tubiş 38 ci haftadasın ya hiç bişi kalmadı Allahın izni ile maş paşama kilosu da iyi şükür bu haftalar çok alıyorlar zaten kilo hiç sancın varmı hani derler ya ay gün sancısı gibi diye ?
cnm ya hayırlısı ile inş. kucağımıza alırız meleklerimizi ilk başı sen çektin ayağını sürüdün hepimiz arkandan geldik kalbi güzel arkadaşım.
günaydın canım
inş. çıkar hatta çıkmıştır normal doğuma engel olabiliyormuşta olmayabiliyormuş ta hakkında hayırlısı güzelcim.
az kalmış kontrole seninde zaten son aydasın oh ne güzel maş size ne güzel atlattınız sayılır :=)
hazırladınmı odasını yada beşik vs
sağol tatlım çok şükür yolunda her şey.70 olmadan tamamlasam hamileliği iyidir:)) her an her şey olabilir dr dedi şimdi açılma yok ama hiç belli olmaz 2. gebelik akşama bir bakmışsın doğurmuşsun:))
Plasenta meselesi zor tabi canım benim de öyleydi yukarı çıktı tamamen yukarda değil ama normal doğuma engel değil şu an.Bir arkadaşın son hafta yukarı çıktı plasentası normal doğum yaptı senin de öyle olabilir sıkma canını pozitif ol.Hakkında hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?