2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Amin canım inşallah Ben de yarın gidicem sağlık ocağına son izlem için. Hem de tiroid için kan vericem. Bayadır baktırmıyorum. İnş bi sorun yoktur.
Oğluşunun ismi çok güzel bu arada. Abisiyle de iyi anlaşacaklar öyle görünüyor
İstanbulda da hava çok sıcak. Canım denize girme imkanınız vardır sizin belki. Benim öyle bir imkanım olsa denizden çıkmam herhalde. Bırak denizi küvet bile olsa ona da razıyım o da yok Allah kolaylık versin hepimize.

selam.hanimlar nasilsiniz masallah herkes.hamile kalmis bir ben kalamadim.daha 2mciye kizim.2 yasinda olacak temmuzda hayirlisi ins bakalim..allah hayirlisiyla.kurtarsin insallah hepinizi

haklısın aslında son zaman vakit doldurucak şeyler lazım.
bizde iyiyiz prensesimle 2 gündür geziyorduk dün annemlerede uğradık gelinler kız kardeşim falan hepsi vardı benim kız resmen elini karnıma koyana Show yaptı cimcime...
bende bu hafta renkli doppleri olan bi hastaneye gidim diyorum ama benim istememle renkli bakarmı onu bilmiyorum işte.

selam.hanimlar nasilsiniz masallah herkes.hamile kalmis bir ben kalamadim.daha 2mciye kizim.2 yasinda olacak temmuzda hayirlisi ins bakalim..allah hayirlisiyla.kurtarsin insallah hepinizi
sağolasın tşkler :)
kızın küçükmüş daha en azından buda avantaj inş. en kısa zamanda gelir meleğiniz.

teysesi koca adam oldu bacakları uzunmuş dr umuz öyle dedi.:)))
Senin kontrol de yakın çok heyecanlı :))ismi de çok güzel aferin abisine iyi anlaşacaklar o zaman:)Benim oğluşta ablasına öyle tekmeli tepkiler veriyor arı şarkısını söylüyor onu duyunca kıpır kıpır:))Antalya sıcak olur buralarda henüz öyle bunlatıcı sıcak yok hatta yorganla uyuyabilirsin ilk defa bu yaz böyle oldu önceki seneler mayısta pikeye geçerdik.Hamilelikte de çok sıcak çekilmiyor Allah yardım etsin..

inşaallah olmam:)) son kontrolde yukarı çıkmışsa daha aşağıya inmez karnın inmiştir aşağıya doğum yakın ya.Benim karnım indi aşağıya.Hayırlısı neyse o olsun çok düşünme sen dua et tevekkül et o zaman her şey daha güzel oluyor

Maşallah prensese o zaman. Daha şimdiden cilvelere başlamış :) Benim de kuzenimin oğullarının sünnet kına ve mevlüdü vardı c.tesi pazar. Valla çok yoruldum. Ondan mıdır bilmem kızım bugün biraz sakin.
Canım bilmiyorum ki öyle isteyince renkli ultrasona girebiliyor musun. Neden renkli ultrasona girmek istiyorsun ki kızını mı özledin :)

Yok yok olmazsın ama ben olurum herhalde :) inşallah öyledir sadece karnım inmiştir. Ben bi de kasıklarımda çok hissediyorum hareketleri. Sanki kasıklarımda kazı çalışması var. Senin de öyle mi? Oğlumda sancılarım geldiği halde aşağı inmemişti karnım. Hatta baya uğraştık doğum kanalına girsin diye. Şimdi böyle olunca tuhaf geliyor biraz. Aslında çok düşünmemeye çalışıyorum ama arada kafama takılıyor işte. Hayırlısı artık

Yorgunluk baya etkiliyor ya bebişleri.
Ay evetttt renkli görmek istiyorum aslında geçen hafta gittim dr ama normal usg yüzünü bile zoruna gördüm.
İnsan dayanamıyor ki çok özlüyor:):):)

Günaydın kızlar

Sıcaklar başladı 2 gündür uykular bölük pörçük, zorlanmaya başlıyoum artık. yürüyüşler paytaklaşıyo benim

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yorgunluk baya etkiliyor ya bebişleri.
Ay evetttt renkli görmek istiyorum aslında geçen hafta gittim dr ama normal usg yüzünü bile zoruna gördüm.
İnsan dayanamıyor ki çok özlüyor:):):)

Ben de renkli ultrasona girdiğimde ellerini yüzünden hiç çekmemişti. Doğru düzgün görememiştik. Bi şansını dene bakalım belki görürsün

Günaydın kızlar

Sıcaklar başladı 2 gündür uykular bölük pörçük, zorlanmaya başlıyoum artık. yürüyüşler paytaklaşıyo benim

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın canım. Sıcaklar çok fena. Bi sıcak basıyor, bi wc ihtiyacı, bi de oğlum uyanıyor üstüne. Artık arada ne kadar uyuyabilirsen. Bu arada ben de penguen gibi yürümeye başladım

Kızlar ben de ilk defa doğumla ilgili bi rüya gördüm. Dün konuşunca rüyama girmiş demek ki. Beni doğuma alıyorlar ıkın diyolar. Bir türlü ıkınamıyorum. O kadar üzülüyorum ki ilk doğumda yapmıştım halbuki şimdi niye olmadı falan diyorum. Sonra doğuramıyorsun diyip beni eve gönderiyorlar

kaç kilo oldun canım sen:)Benim hareketleri değişiyor bazen kaburgama vuruyor bazen kasıklarda göbek çevresinde ve yanlarda.Ben kazı çalışmasını rahim ağzında hissediyorum:)hayırlısı ile doğum yapalım inşallah aramızda çok yok zaten.
tam bir hamile rüyası Allah hayırlara getirsin:)))Ben de gördüm geçen gün bebeğin plasentası elime gelmiş çok korkuyorum.Bilinç altı işte plansenta aşağıda olduğundan gördüm:))

ahaaahaaaaa

Allahım hayırlara çıkarsın rüyani inş. baya bi etkilenmişsin kuzum sen ya rabbim hayırlı doğular nasip etsin inş. hepimize

Slm hanımlar bn daha yeni uyeyim 30 yaşındayım sekiz yasında bi oğlum var ikinci bebeği çok istiyorum ama cesaretin yokk esimde çok ilgili değil ikinci bebek için çok mu geç kaldım acaba ikinci bebek için bilmiyorum açıkçası napcamida hicc bilmiyorum .:-(

eşin konusunda bişey diyemem ama kendin için kesinlikle doğurmalısın hiç te geç değilsin bende 32 yaşımdayım bi çoğumuzda 30 lu yaşlardayız ....

68 kiloyum canım normalde ben de öyle çeşitli yerlerde hissediyorum ama son zamanlarda kasıklarımda çok hissetmeye başladım. Sanki çıkmaya çalışıyor :) hayırlısıyla doğururuz inşallah
Sorma canım doğurana kadar ne rüyalar görücez kim bilir :)

ahaaahaaaaa

Allahım hayırlara çıkarsın rüyani inş. baya bi etkilenmişsin kuzum sen ya rabbim hayırlı doğular nasip etsin inş. hepimize

Sorma sabah kalktım gülüyorum kendi kendime :) amin canım inşallah güzel güzel doğumlarımız olur hepimizin

kilon çok değil ki aynı sayılırız ben 67 yim:))kaç ile başladın hamileliğe.Ben 61 ile başladım.Artık zamanı kasıklarda hareketlerin ne kaldı şunun şurasında.herşeyini hazır et nolur nolmaz ben hazırladım her şey tamam çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…