Merhaba kızlar.
Abdominal cnm az kalmış. Maşallah oğluşuna da koca adam olmuş :) zamanında sağlıkla gelsin aramıza inşallah
_myth_ cnm umarım sorun olmaz da plasenta çıkar yukarı.
Benim kontrolüm de perşembe günü. çok özledim oğluşumuismi de EREN olacak bebeğimin. Abisi koydu epeydirde Eren diye konuşuyoruz benimsedik ismini. Abisinin sesini tanıyo o konuşnca bizimkinde bi tekmeler
sabahta aile hekimine gidip rapor aldım 5 günlük.oğluşumun kalp atışını dinledik. tansiyon kilo bakıldı. bi de tiroid için kan verdim. malum bizim seminer dönemi oluyo. gitmiycem 5+5 rapor alıcam.
havalar iyice ısındı antalya da hele bugün çok sıcak
haklısın aslında son zaman vakit doldurucak şeyler lazım.Evet canım hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli alalım da inşallah kucağımıza gerisi çok da önemli değil aslındaçok şükür canım bu günleri de gördük. Darısı başınıza inşallah. Ben bir tek çantayı hazırladım her ihtimale karşı. Diğer hazırlıkları p.tesi kontrolden sonra yaparım inş diye düşünüyorum. Erkenden bitirmiyim işleri sonra zaman geçmez diyorum :) siz naapıyorsunuz, siz de durumlar nasıl?
sağolasın tşkler :)selam.hanimlar nasilsiniz masallah herkes.hamile kalmis bir ben kalamadim.daha 2mciye kizim.2 yasinda olacak temmuzda hayirlisi ins bakalim..allah hayirlisiyla.kurtarsin insallah hepinizi
teysesi koca adam oldu bacakları uzunmuş dr umuz öyle dedi.:)))Merhaba kızlar.
Abdominal cnm az kalmış. Maşallah oğluşuna da koca adam olmuş :) zamanında sağlıkla gelsin aramıza inşallah
_myth_ cnm umarım sorun olmaz da plasenta çıkar yukarı.
Benim kontrolüm de perşembe günü. çok özledim oğluşumuismi de EREN olacak bebeğimin. Abisi koydu epeydirde Eren diye konuşuyoruz benimsedik ismini. Abisinin sesini tanıyo o konuşnca bizimkinde bi tekmeler
sabahta aile hekimine gidip rapor aldım 5 günlük.oğluşumun kalp atışını dinledik. tansiyon kilo bakıldı. bi de tiroid için kan verdim. malum bizim seminer dönemi oluyo. gitmiycem 5+5 rapor alıcam.
havalar iyice ısındı antalya da hele bugün çok sıcak
inşaallah olmam:)) son kontrolde yukarı çıkmışsa daha aşağıya inmez karnın inmiştir aşağıya doğum yakın ya.Benim karnım indi aşağıya.Hayırlısı neyse o olsun çok düşünme sen dua et tevekkül et o zaman her şey daha güzel oluyorYok canım 70 olmazsın hiç sanmıyorum. 37 den sonra her an gelebilirler bence müsaitiz yani :) havalar ısınmaya başladı çünkü. Bundan sonrası zor olacak artık. İyice ağırlaştık çünkü. Allah yardımcımız olsun.
Benim de son kontrolde biraz yukarı çıkmıştı plasenta aslında ama işte karnım aşağıda ya yine mi indi acaba diyorum. Hayırlısı artık ya rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dua ediyorum hep. Rabbim kabul eder inşllah
haklısın aslında son zaman vakit doldurucak şeyler lazım.
bizde iyiyiz prensesimle 2 gündür geziyorduk dün annemlerede uğradık gelinler kız kardeşim falan hepsi vardı benim kız resmen elini karnıma koyana Show yaptı cimcime...
bende bu hafta renkli doppleri olan bi hastaneye gidim diyorum ama benim istememle renkli bakarmı onu bilmiyorum işte.
inşaallah olmam:)) son kontrolde yukarı çıkmışsa daha aşağıya inmez karnın inmiştir aşağıya doğum yakın ya.Benim karnım indi aşağıya.Hayırlısı neyse o olsun çok düşünme sen dua et tevekkül et o zaman her şey daha güzel oluyor
Yorgunluk baya etkiliyor ya bebişleri.Maşallah prensese o zaman. Daha şimdiden cilvelere başlamış :) Benim de kuzenimin oğullarının sünnet kına ve mevlüdü vardı c.tesi pazar. Valla çok yoruldum. Ondan mıdır bilmem kızım bugün biraz sakin.
Canım bilmiyorum ki öyle isteyince renkli ultrasona girebiliyor musun. Neden renkli ultrasona girmek istiyorsun ki kızını mı özledin :)
Yorgunluk baya etkiliyor ya bebişleri.
Ay evetttt renkli görmek istiyorum aslında geçen hafta gittim dr ama normal usg yüzünü bile zoruna gördüm.
İnsan dayanamıyor ki çok özlüyor:):):)
Günaydın kızlar
Sıcaklar başladı 2 gündür uykular bölük pörçük, zorlanmaya başlıyoum artık. yürüyüşler paytaklaşıyo benim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kaç kilo oldun canım sen:)Benim hareketleri değişiyor bazen kaburgama vuruyor bazen kasıklarda göbek çevresinde ve yanlarda.Ben kazı çalışmasını rahim ağzında hissediyorum:)hayırlısı ile doğum yapalım inşallah aramızda çok yok zaten.Yok yok olmazsın ama ben olurum herhalde :) inşallah öyledir sadece karnım inmiştir. Ben bi de kasıklarımda çok hissediyorum hareketleri. Sanki kasıklarımda kazı çalışması var. Senin de öyle mi? Oğlumda sancılarım geldiği halde aşağı inmemişti karnım. Hatta baya uğraştık doğum kanalına girsin diye. Şimdi böyle olunca tuhaf geliyor biraz. Aslında çok düşünmemeye çalışıyorum ama arada kafama takılıyor işte. Hayırlısı artık
tam bir hamile rüyası Allah hayırlara getirsin:)))Ben de gördüm geçen gün bebeğin plasentası elime gelmiş çok korkuyorum.Bilinç altı işte plansenta aşağıda olduğundan gördüm:))Kızlar ben de ilk defa doğumla ilgili bi rüya gördüm. Dün konuşunca rüyama girmiş demek ki. Beni doğuma alıyorlar ıkın diyolar. Bir türlü ıkınamıyorum. O kadar üzülüyorum ki ilk doğumda yapmıştım halbuki şimdi niye olmadı falan diyorum. Sonra doğuramıyorsun diyip beni eve gönderiyorlar
ahaaahaaaaaKızlar ben de ilk defa doğumla ilgili bi rüya gördüm. Dün konuşunca rüyama girmiş demek ki. Beni doğuma alıyorlar ıkın diyolar. Bir türlü ıkınamıyorum. O kadar üzülüyorum ki ilk doğumda yapmıştım halbuki şimdi niye olmadı falan diyorum. Sonra doğuramıyorsun diyip beni eve gönderiyorlar
eşin konusunda bişey diyemem ama kendin için kesinlikle doğurmalısın hiç te geç değilsin bende 32 yaşımdayım bi çoğumuzda 30 lu yaşlardayız ....Slm hanımlar bn daha yeni uyeyim 30 yaşındayım sekiz yasında bi oğlum var ikinci bebeği çok istiyorum ama cesaretin yokk esimde çok ilgili değil ikinci bebek için çok mu geç kaldım acaba ikinci bebek için bilmiyorum açıkçası napcamida hicc bilmiyorum .:-(
kaç kilo oldun canım sen:)Benim hareketleri değişiyor bazen kaburgama vuruyor bazen kasıklarda göbek çevresinde ve yanlarda.Ben kazı çalışmasını rahim ağzında hissediyorum:)hayırlısı ile doğum yapalım inşallah aramızda çok yok zaten.
tam bir hamile rüyası Allah hayırlara getirsin:)))Ben de gördüm geçen gün bebeğin plasentası elime gelmiş çok korkuyorum.Bilinç altı işte plansenta aşağıda olduğundan gördüm:))
ahaaahaaaaa
Allahım hayırlara çıkarsın rüyani inş. baya bi etkilenmişsin kuzum sen ya rabbim hayırlı doğular nasip etsin inş. hepimize
kilon çok değil ki aynı sayılırız ben 67 yim:))kaç ile başladın hamileliğe.Ben 61 ile başladım.Artık zamanı kasıklarda hareketlerin ne kaldı şunun şurasında.herşeyini hazır et nolur nolmaz ben hazırladım her şey tamam çok şükür68 kiloyum canımnormalde ben de öyle çeşitli yerlerde hissediyorum ama son zamanlarda kasıklarımda çok hissetmeye başladım. Sanki çıkmaya çalışıyor :) hayırlısıyla doğururuz inşallah
Sorma canım doğurana kadar ne rüyalar görücez kim bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?