- 16 Haziran 2015
- 52
- 13
- 3
Neden cnm bilmiyorum derken esinle alakalimiAnladım cnm inşallah olur bnde ikinci bebek için napcami bilmiorum
C nm cok sevindim bi benleamanda29 kaldik demekki rabbim bizi de güldürür insallah Abdominal egeninannesi @savha sizlere de masallah bebialerinizi koklamaniza az kaldi rabbim tamamini erdirsin insallah
Sorma sabah kalktım gülüyorum kendi kendime :) amin canım inşallah güzel güzel doğumlarımız olur hepimizin
Herkese selamlar kızlar maşallah az kalmış günlerinizkilon çok değil ki aynı sayılırız ben 67 yim:))kaç ile başladın hamileliğe.Ben 61 ile başladım.Artık zamanı kasıklarda hareketlerin ne kaldı şunun şurasında.herşeyini hazır et nolur nolmaz ben hazırladım her şey tamam çok şükür
Rebbim inşallah hayirlisiyla nasip eder tekrar arkadasimKızlar uzun zamandır yazmadım sizlere bu düşük olayı beni çok etkiledi... Bir süre ayrı kalmak istedim konulardan...
Benden ne yazık ki müjdeli bir haber yok henüz :)
Dün dondurulmuş embriyolarım için tekrar tedaviye başladım... 26 Haziranda kontrolüm var... Rabbim bu kez nasip eder mi bilmem, hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyorum...
Hayırlısı olsun canım biraz uzak kalman iyi olmuşKızlar uzun zamandır yazmadım sizlere bu düşük olayı beni çok etkiledi... Bir süre ayrı kalmak istedim konulardan...
Dün dondurulmuş embriyolarım için tekrar tedaviye başladım... 26 Haziranda kontrolüm var... Rabbim bu kez nasip eder mi bilmem, hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyorum...
Hayırlısı olsun canım biraz uzak kalman iyi olmuş
Şimdi yeni bir sürece başlamışsın hayırlısıyla bu süreçte de bence fazla okuyup araştırma akışına bırak Düşünmemeye çalış inşallah bu sefer olacak.
Cnm bnm ilk hamileliğin böyleydi test hatta uç sefer yapitm gittim yine aldim ardi ardina eczane gittim evet dedi ve hamileydim hayirlisi olsun cnmArkadaslar su fotolari bir yorumlayinEki Görüntüle 1558979
Ben de dün profiline baktım en son mayısta girmişsin merak ettim iyi olmana sevindim.Ayrı kalman iyi olmuş konulardan o zaman insanın kafası allak bullak oluyor.Hadi hayırlısı inşaallah kavuşursun bu sefer ikinci bebişine.Kızlar uzun zamandır yazmadım sizlere bu düşük olayı beni çok etkiledi... Bir süre ayrı kalmak istedim konulardan...
Evet canım az kaldı benim son günlerim.Senin de azalmış zamanın sağlıkla doğum yaparsın inşaallah.Son zamanlar zor , çok çabuk yorulma oluyorHerkese selamlar kızlar maşallah az kalmış günleriniz
Ben şimdiye kadar 15 kilo aldım artık baya zorlanıyor Um 2 adım yürüyünce yoruluyorum dinlenmek istiyorum
_myth_ rüyana çok güldüm canım ya Allah hayırlara çıkarsın
Nasilyani 15 dk içindeki boyle oldu bende 2 dk flan bekleyip atiyorum sinir oluyorum çünkü ynlsmi yapiyimBu test ilk 5 ile 15 dakika arasimda bu sinucu verdi.bu ay sadece 1 kere birlikte olmustuk.hala saskinim
Hamilesin bence benim şimdiki bebeğimde bundan daha silik çıkmıştı 25 saniyede belirmişti ikinci çizgi şimdi 38. haftalık hamileyim:)Sen de inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniArkadaslar su fotolari bir yorumlayinEki Görüntüle 1558979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?