2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evet yaa geç kaldimin farkındayım esimde gonulsuzken çocuk istemiorum açıkçası onu bu duruma nasıl yoneltirim onuda bilmiyorum :-(

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum çok kullanmayida bilemiyorum 26 yasindayim bir kizin var çok şükür 5,5 yasinda ikinci bebeğimi istiyorum ama 8 9 aydir olmuyor ve bu artik kafama takilmaya başladı neyapmam lazim Nasil yol izlemem lazim evde yapabileceğimiz birşeyler var kür falan yaziyolar kizlar ama hic bilmiyorum yardim edrmsnz

C nm cok sevindim bi benle amanda29 kaldik demekki rabbim bizi de güldürür insallah Abdominal egeninannesi @savha sizlere de masallah bebialerinizi koklamaniza az kaldi rabbim tamamini erdirsin insallah

Kızlar uzun zamandır yazmadım sizlere bu düşük olayı beni çok etkiledi... Bir süre ayrı kalmak istedim konulardan...
Benden ne yazık ki müjdeli bir haber yok henüz :)
Dün dondurulmuş embriyolarım için tekrar tedaviye başladım... 26 Haziranda kontrolüm var... Rabbim bu kez nasip eder mi bilmem, hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyorum...

Sorma sabah kalktım gülüyorum kendi kendime :) amin canım inşallah güzel güzel doğumlarımız olur hepimizin

Herkese selamlar kızlar maşallah az kalmış günleriniz
Ben şimdiye kadar 15 kilo aldım artık baya zorlanıyor Um 2 adım yürüyünce yoruluyorum dinlenmek istiyorum
_myth_ rüyana çok güldüm canım ya Allah hayırlara çıkarsın

Rebbim inşallah hayirlisiyla nasip eder tekrar arkadasim

Hayırlısı olsun canım biraz uzak kalman iyi olmuş
Şimdi yeni bir sürece başlamışsın hayırlısıyla bu süreçte de bence fazla okuyup araştırma akışına bırak Düşünmemeye çalış inşallah bu sefer olacak.

Sağol canım inşallah hayırlısı olur... Artık araştıracak birşey kalmadı benim için :) sadece süreci yaşayıp nasibi bekleyeceğim... Yapılmamış bir genetik testimiz vardı onuda yaptırdık ve şükür bir sorun çıkmadı... Şimdi sadece günlerin hızla akıp geçmesini bekleyeceğim... Sende maşallah bebişi büyütmüşsün :) Rabbim sana da tüm bebek bekleyen annelere de sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Ben de dün profiline baktım en son mayısta girmişsin merak ettim iyi olmana sevindim.Ayrı kalman iyi olmuş konulardan o zaman insanın kafası allak bullak oluyor.Hadi hayırlısı inşaallah kavuşursun bu sefer ikinci bebişine.
Evet canım az kaldı benim son günlerim.Senin de azalmış zamanın sağlıkla doğum yaparsın inşaallah.Son zamanlar zor , çok çabuk yorulma oluyor

Allah razi olsun arkadaslar yani hemen baktigimda da silik var gibiydi ama 5 dakika sonra bu hale gelmisti.ilk cocugum 20 aylik.2.yi cok istiyordum 3 aydir falan ama bu ay sadece 1 kere birlikte olmustuk ve yumurtlamam olmadi gibi hissetmistim.o yuzden hala soktayim

iyi akşamlar Hayırlı Ramazanlar herkese...
Rabbim bu mübarek ay da biz bebek bekleyenleri yavrularına sağlıkla kavuştursun... 2. kez anne olmak isteyen arkadaşlarıma da hayırlısıyla en kısa zamanda hamilelik nasip etsin inşallah..

amanda29 cnm hakkında hayırlısı. sabırla dua ile olacak inşallah.

Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Oğluşla hasret giderdik pek yüzünü göstermese de. ağzını kocaman açtı :) boyu 40 cm kilosuda 1550 gr mış. Doktor iyi dedi. tek tek organlarınada baktı benim hassasiyetimi bildiğinden. haftasıyla herşey uyumluymuş. bi sonraki randevumuz 2 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…