2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba arkadaşlar topik ne kadar yalnız kalmış öyle.
Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3.600 gr gözüktü ultrasonda.Drum o kadar yoktur bence tahmini zaten dedi.
Vee 1 temmuz çarşamba günü hastaneye yatıyorum sabah 7 gibi.Normal doğum olacak suni sancı ile.Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor.Eşimin doğum tarihi de 1 temmuz baba oğul aynı gün doğmuş olacaklar Allahın izniyle son 6 günüm kaldı

Selam kızlar. Ramazan girdi gireli o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Sahura kalkmak beni mahvediyor. Ramazan girdiğinden beri uyku uyumuyorum diyebilirim. Bu yüzden hiç dinlenemiyorum. Eşim de sağolsun sahur konusunda takıntılı. Sahura kalkamazsa açlıktan öleceğini falan sanıyor. Allah yardımcımız olsun valla çok zorlanıyorum.
egeninannesi canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Maşallah paşaya
Abdominal canım çok az kalmış. Çok heyecanlı yaa :) ilk bebişimiz geliyor ne güzel. Rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah.
Bu arada ben de üç gün önce kontrole gitmiştim. Bebişim 2660 gr 47cm olmuş. Biraz zayıf gibi. Gerçi dr iyi dedi. Hiç iştahım yok bu ara. Bi de aşırı yorgunluk var. Bebeğime de yansımış herhalde. Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Hayırlısıyla kurtuluruz inşallah

Aynı yorgunluk bende de var canım.Hiç uyumuyorum sahura kalkmak çok zor benim eşim de aynı illa kalkacak sahura.Az kaldı canım korku heyecan bir sürü duygu yaşıyorum.
Ultrason tahmini ölçüm yapıyor oğluma 3.600 gr dedi ama dr biraz daha azdır kilosu dedi.Senin de öyle olabilir o yüzden sıkma canını.Zayıfta doğsa çabuk toparlar

Merhaba kizlar.
tugbacim çok sagol.
senin fistigada masallahh
Tuğbiş az kalmis pasaya kavusmana.Masallahh onada. Ay cok heyecanliii kavusacaksin Allahin izniyle mis kokuluna :)

slm kızlar ramazan koşturmaca ile geçiyor o Yüzden İnternet'e pek giremiyorum
Tuba cım maşallah çok az kalmış doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah canım bir avazda kurtulursun inşallah
Kızlar benim eşimde sahura Kalkıyor ama ben şöyle yapıyorum 1 e kadarfilan uyumuyorum sonra yatmadan önce onun çayını yumurtasını yiyeceklerini hazırlayıp bırakıyorum o kendisi Kalkıp yiyip yatıyor ben sahurda da onu beklersem salak gibi oluyorum
Büyük oğlanı da erken kaldırıyorum çünkü camiye götürüyorum onu da
Biz kadınların işi bitmez kızlar
Daha hastane çantası hazırlamadım onu hazırlamam gerekiyor

Kolay doğumlar dilerim.
Sağlıkla kavuşun.

aminn canım benim.Ben de sahura kalkıyorum eşimle namazı bekliyorum o yüzden yatmam 4 ü buluyor.Kadınların işi bitmez şimdi bebekler geliyor daha çok artacak:)
Bizim de site içinde kurs var çocuklar için ama götüremiyorum kızımı .Hastane çantanı hazırla canım kafan çok rahat eder.

Kolay doğumlar dilerim.
Sağlıkla kavuşun.
Teşekkür ederim hepimiz inşaallah kolayca bebeklerimize kavuşuruz.

Merhaba kizlar.
tugbacim çok sagol.
senin fistigada masallahh
Tuğbiş az kalmis pasaya kavusmana.Masallahh onada. Ay cok heyecanliii kavusacaksin Allahin izniyle mis kokuluna :)
Çok az kaldı canım heyecanlıyım garip duygular yaşıyorum.Bir aksilik olmazsa haftaya bugün oğlum 2 günlük olacak:))

Cnmmmmm rabbim kurtarsin ne okur bana dua et adim pinarrrr senin adina ne cok seviniyorum maşallah sana

aminn canım dua ederim ne demek.Darısı başına inşaallah sen de en yakın zamanda bebeğinin haberini alırsın
kaç gündür aklımdasın ya bu kı naptı diye nasılsın sancın falan varmı sen aklıma geldikçe çok heycanlanıyorum ilk sen doğum yapıcaksın ya son haftan rabbim bi avazda kurtarsın inş. sağlıcakla oğlunu kucakla...

yaaa ben sayfayı kaybettim ara ara ara bulamadım hamilelik beni saflaştırdı resmen teknolojiden sanki hiç anlamıyorum
yeşim tubiş sizler nasılsınız ? nasıl gidiyor ?

Canım benim sancım falan yok oğlumun keyfi yerinde.Çarşamba günü yatıyorum hastaneye suni sancı verecekler.Aminn sağlıkla inşaallah kavuşurum oğluma.Size de dua edicem.

Canım benim sancım falan yok oğlumun keyfi yerinde.Çarşamba günü yatıyorum hastaneye suni sancı verecekler.Aminn sağlıkla inşaallah kavuşurum oğluma.Size de dua edicem.
oyyy oyy suni sancı denencek he bu çarşamba mı ?
sağol cnm benimde dualarım seninle inş.

oyyy oyy suni sancı denencek he bu çarşamba mı ?
sağol cnm benimde dualarım seninle inş.
evet canım suni sancı denenecek bu çarşamba yani 1,5 gün kaldı sabah 7 de yatıcam hastaneye Sağol canım dua bekliyorum korkuyorum.Kıızımda her şey normal gelişmişti önce nişanım geldi sonra suyum 8 saat sonra da doğum yapmıştım.

az daha belesen normal süreci 6 günün var daha neden bu hafta ?

Doktorum risk almak istemiyor canım bebek kakasını yutabilirmiş ondan dolayı Rabbim hayırlısını versin.
anladım cnm inş. hadi hayırlısı diyelim ayetel kürsüyü okumayı unutma sakın. biliyorsun dur ama hatırlatayım dedim

anladım cnm inş. hadi hayırlısı diyelim ayetel kürsüyü okumayı unutma sakın. biliyorsun dur ama hatırlatayım dedim
sağol canım unutur muyum hep dilimde bir de sümme sebile yesserah o da çok iyi Hz Meryemin duası.Garip duygular içerisindeyim oğlumu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…