2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım maşallah dün gibi bebiş haberini verdiğin yazmasamda okuyorum sayfayı
bebişine sağlıkla kavuşasın inşallah eşinle aynı güne denk gelmesi çok güzel olmuş

fatmacım maşallah seninde bebiş büyümüş
sağlıkla kucağına al kuzunu inşallah

hay maşallah canım senin kuzuda büyümüş sağlıkla kucağına al yavrunu sende

Mrblar.Ben de 2. gebeliği düşünüyorum Allah izin verirse.İlk bebeğim şu an 7 aylık. Aralarını çok fazla uzatmak istemiyorum.Hatta 3. ve 4.yü de istiyorum.Yaşım fazla ilerlemeden yakın aralıklarla doğurmak istiyorum.Diğer taraftan da nasıl olur, sonra pişman olur muyum ki diyorum.Fakat ben kardeşlerin en fazla 1-1.5 yaş araları olması taraftarıyım.Yakın aralıklarla doğum yapan var mı aranızda, görüşlerinizi alabilir miyim?

Tuğbaaa yarın yatıyorsunnn... Rabbim bir avazda kurtarsın canm. aklımız sende olacak. sağlıkla kavuş oğluşuna fırsat bulduğun ilk zaman dada bizi haberdar et lütfen

Tuğbaaa yarın yatıyorsunnn... Rabbim bir avazda kurtarsın canm. aklımız sende olacak. sağlıkla kavuş oğluşuna fırsat bulduğun ilk zaman dada bizi haberdar et lütfen
Evet tatlım çok az kaldı dr aradı 6 gibi yatıcam hastaneye.Aminnnnnn.İlk fırsatta yazarım canım inşaallah çok heyecanlıyım bana dua edin şu an ihtiyacım olan tek şey dua

Evet tatlım çok az kaldı dr aradı 6 gibi yatıcam hastaneye.Aminnnnnn.İlk fırsatta yazarım canım inşaallah çok heyecanlıyım bana dua edin şu an ihtiyacım olan tek şey dua

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah çok kolay bir doğum olur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla

Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((

Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
ay cnm ya kıyamam ben meleğine rabbim şafi ismiyle şifa versin inş.
maş çok güzel gelişimi
dualarımız sizinle bi tanem haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…