- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba arkadaşlar topik ne kadar yalnız kalmış öyle.
Bugün kontrolüm vardı.Bebeğim 3.600 gr gözüktü ultrasonda.Drum o kadar yoktur bence tahmini zaten dedi.
Vee 1 temmuz çarşamba günü hastaneye yatıyorum sabah 7 gibi.Normal doğum olacak suni sancı ile.Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor.Eşimin doğum tarihi de 1 temmuz baba oğul aynı gün doğmuş olacaklar Allahın izniyleson 6 günüm kaldı
slm kızlar ramazan koşturmaca ile geçiyor o Yüzden İnternet'e pek giremiyorum
Tuba cım maşallah çok az kalmış doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah canım bir avazda kurtulursun inşallah
Kızlar benim eşimde sahura Kalkıyor ama ben şöyle yapıyorum 1 e kadarfilan uyumuyorum sonra yatmadan önce onun çayını yumurtasını yiyeceklerini hazırlayıp bırakıyorum o kendisi Kalkıp yiyip yatıyor ben sahurda da onu beklersem salak gibi oluyorum
Büyük oğlanı da erken kaldırıyorum çünkü camiye götürüyorum onu da
Biz kadınların işi bitmez kızlar
Daha hastane çantası hazırlamadım onu hazırlamam gerekiyor
Yeşim maşallah kuzuna kocaman olmuş paşaminşallah canım. sağlıkla gelsin minik kuş
Hacerr nerelerdesin sen
Kızlar dönence aldınız mı?
kaç gündür aklımdasın ya bu kı naptı diye nasılsın sancın falan varmı sen aklıma geldikçe çok heycanlanıyorum ilk sen doğum yapıcaksın ya son haftan rabbim bi avazda kurtarsın inş. sağlıcakla oğlunu kucakla...
yaaa ben sayfayı kaybettim ara ara ara bulamadım hamilelik beni saflaştırdı resmen teknolojiden sanki hiç anlamıyorum
yeşim tubiş sizler nasılsınız ? nasıl gidiyor ?
Evet canım dün gibi çok hızlı geçti günler.Aminn Rabbim sana da nasip eder inşaallah hayırlı zamandacanım maşallah dün gibi bebiş haberini verdiğin yazmasamda okuyorum sayfayı
bebişine sağlıkla kavuşasın inşallah eşinle aynı güne denk gelmesi çok güzel olmuş
Sağol cnm inş darısı başına.hay maşallah canım senin kuzuda büyümüş sağlıkla kucağına al yavrunu sende
sağol canım benim zaman çabuk geçiyor bayramdan sonra bekliyoruz inş minik kuzuyu. Allah senin de gönlüne göre versin fulyacımfatmacım maşallah seninde bebiş büyümüş
sağlıkla kucağına al kuzunu inşallah
Senin normal mi cnm sezaryen mi olacak ?sağol canım benim zaman çabuk geçiyor bayramdan sonra bekliyoruz inş minik kuzuyu. Allah senin de gönlüne göre versin fulyacım
Yeşim bittimi okul yarınmı son.
Erenim nasıl
Evet tatlım çok az kaldı dr aradı 6 gibi yatıcam hastaneye.Aminnnnnn.İlk fırsatta yazarım canım inşaallah çok heyecanlıyım bana dua edin şu an ihtiyacım olan tek şey duaTuğbaaa yarın yatıyorsunnn... Rabbim bir avazda kurtarsın canm. aklımız sende olacak. sağlıkla kavuş oğluşuna fırsat bulduğun ilk zaman dada bizi haberdar et lütfen
inş. cnm rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşEvet tatlım çok az kaldı dr aradı 6 gibi yatıcam hastaneye.Aminnnnnn.İlk fırsatta yazarım canım inşaallah çok heyecanlıyım bana dua edin şu an ihtiyacım olan tek şey dua
aminn canım benim Allah razı olsun..inş. cnm rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş
sen uyuyamazsında bu gece heycandan :)aminn canım benim Allah razı olsun..
Evet tatlım çok az kaldı dr aradı 6 gibi yatıcam hastaneye.Aminnnnnn.İlk fırsatta yazarım canım inşaallah çok heyecanlıyım bana dua edin şu an ihtiyacım olan tek şey dua
ay cnm ya kıyamam ben meleğine rabbim şafi ismiyle şifa versin inş.Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?