Cnm benim oglum da dogdugunda solunum problemi cekti. Ben de sadece yarim saat gorebildim oglusumu.5 gün yatti.e.solunumu ve emmesi duzene girince cikti.saglikli bir sekilde cikar insallahKızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
çok çok geçmiş olsun cnm benim ya imtihanın en zoru evet evlatla olanı buna şükür ama neleri var çok sevindim iyi olmasına dahada iyi olucak inş.Sağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
Sağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
Bebekler güçlü olur annesi, o hepsini atlatacak Allahın izniyle...Sağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
canım doğum yapmışsın şimdi gördümSağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
benim sezeryan olacakSenin normal mi cnm sezaryen mi olacak ?
Birde sizin ağustos topiğine nolmuş öyle
hadi hayırlısı olsun inş. sağ sağlim alalım kucaklarımıza evlatlarımızı.benim sezeryan olacak
Bu.yük ihtimalle pzt günü sezeryan günüm netleşecek artık bebeğimin karnındaki son Zaman'ları bayramdan sonra doğabilir sıra size geliyor.
Ağustos topiği kapandı malesef kullanamıyoruz
sen nasılsın kuzum sancın ağrın sızın varmı ?Abdominal canım oğluşun nasıl? İnşallah çıkmışsınızdır hastaneden
sen nasılsın kuzum sancın ağrın sızın varmı ?
oy cnm benim ya demek aceleci çıkıcak bizim kız sağlıkla gelsin de varsın erken olunİdare ediyorum canım. Baya ağırlaştım. Çok zorlanıyorum artık . Dün iki kere sancılandım ilk defa. Dinlendim biraz geçti. 3 gün önce dr a gitmiştim. Bebek kanala girmeye başlamış. 10 undan sonra her an gelebilir dedi. Gününü bekliycek gibi görünmüyormuş. Ben de son hazırlıkları yapıyorum işte. Bitsin herhalde annemlere giderim kalmaya. Çok çabuk yoruluyorum çünkü.
Sen nasılsın canım prensesin nasıl. Her şey yolundadır inşallah
Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
Sağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?