2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Allah bağışlasın, maşallah yavrunuza.
İnşallah solunumu düzelir çabucacık da, kucaklaşırsınız en kısa zamanda...

Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((
Cnm benim oglum da dogdugunda solunum problemi cekti. Ben de sadece yarim saat gorebildim oglusumu.5 gün yatti.e.solunumu ve emmesi duzene girince cikti.saglikli bir sekilde cikar insallah

Tuğbacım kuzucuk kilosu gayet iyi doğmuş maşallah 41 kere. Allah anali babali buyutsun.
Solunum da düzene girer çabucak inşallah cnm sen üzülme. Dualarimiz seninle Rabbim bian evvel Oğlusunu kucağına almayi nasip etsin.

Kızlar bugün 11 34 de oğlum dünyaya geldi kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da. 3.720 gr 52 cm doğdu kucagima alamadım hala dua bekliyorum yavrum için: (((

Canım Rabbim şifa versin oğluşuna. En kısa zamanda kavuşursun inşallah. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle.

Sağol un kızlar oğlum yine kuvezde akciğerleri için abiyotik tedavisi görüyor.Bugün emzirmeye başladım çok zor emiyor.2 defa emdi. Solunumu biraz düzene girdi. Dr yarın çıkabilir dedi ama 4 gün yatabilir gibi de konuştu ne zormus bunları yaşamak Allahbbeterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin

çok çok geçmiş olsun cnm benim ya imtihanın en zoru evet evlatla olanı buna şükür ama neleri var çok sevindim iyi olmasına dahada iyi olucak inş.
sen nasılsın iyisindir inş.

Canım çok geçmiş olsun. İyiye gidiyormuş durumu çok şükür. En kısa zamanda tamamen atlatır inşallah. Çok zor bir durum biliyorum. Benim oğlum da bir gün küvezde kalmıştı. Rabbim evlatlarımızı bize, bizi de onlara bağışlasın inşallah.

Günaydın HAYIRLI CUMALAR
Tuğbacım umarım bugun sende bebişte daha iyisinizdir. Bu mübarek günün hürmetine oğluşun bian önce sağlığına kavuşup evine dönsün inşallahhhh

Bebekler güçlü olur annesi, o hepsini atlatacak Allahın izniyle...
Sen moralini bozma, sütün gelsin. O emmeye alışır, hatta 2 yıl sonra sen ona nasıl emmeyi bıraktıracağım diye bile düşünmeye başlarsın.
Zor zamanlar geçsin, kolaylıklar gelsin tez zamanda hem sizin sizin hem de tüm zorda olan anne ve bebekleri için inşallah.

canım doğum yapmışsın şimdi gördüm
İnşallah en kısa zamanda da hastaneden sağ salim çıkacak oğluşun bol bol emsin de kendine gelsin hemen

Senin normal mi cnm sezaryen mi olacak ?
Birde sizin ağustos topiğine nolmuş öyle
benim sezeryan olacak
Bu.yük ihtimalle pzt günü sezeryan günüm netleşecek artık bebeğimin karnındaki son Zaman'ları bayramdan sonra doğabilir sıra size geliyor.
Ağustos topiği kapandı malesef kullanamıyoruz

hadi hayırlısı olsun inş. sağ sağlim alalım kucaklarımıza evlatlarımızı.

sen nasılsın kuzum sancın ağrın sızın varmı ?

İdare ediyorum canım. Baya ağırlaştım. Çok zorlanıyorum artık . Dün iki kere sancılandım ilk defa. Dinlendim biraz geçti. 3 gün önce dr a gitmiştim. Bebek kanala girmeye başlamış. 10 undan sonra her an gelebilir dedi. Gününü bekliycek gibi görünmüyormuş. Ben de son hazırlıkları yapıyorum işte. Bitsin herhalde annemlere giderim kalmaya. Çok çabuk yoruluyorum çünkü.
Sen nasılsın canım prensesin nasıl. Her şey yolundadır inşallah

oy cnm benim ya demek aceleci çıkıcak bizim kız sağlıkla gelsin de varsın erken olun
genelde kızlar 38. hafta gibi doğuyor zaten erkekler gibi günlerini doldurmuyorlar orda bile kendimizi belli ediyoruz işte ahh bu kadın milleti :)
iyiyim bende cuma kızcemi gördüm 1850 gr olmuş yüzünü kapatmıştı göremedim zaten renki usg değil sağlığı yerinde ya yeter bana şükür bi sıkıntımız yok bizim de.
dün kişisel eksiklerini aldım son aya bırakmayım diye bugün de araba alıcam nasip se inş. ondan sonrada çantayı hazır eder bekleriz artık meleklerimizin gelmesini :)

CANIM MAŞALLAH KUZUNA SAĞLIKLA KAVUŞMUŞSUNUZ
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN KUZUYA
TEBRİK EDERİM

KUZUN GÜÇLÜ MERAK ETME SEN ANNESİ DÜZELECEK
HASTANEDE KALMASI GEREKİYORSA KALSIN DÜZELSİN KUZUCUK
MERAK ETME SONRAKİ GÜNLER YILLAR HEP BERABER OLACAKSINIZ EVLADINLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…