Merhaba kızlar biz de hamilelik serüveninin sonuna gelmek üzereyiz 21 Temmuz da sezeryan günü verdi Dr Um
15 gün sonra hayırlısıyla bebeğim doğmuş olacak
Sağlıkla kolaylıkla kavuşmanızı dilerim.Merhaba kızlar biz de hamilelik serüveninin sonuna gelmek üzereyiz 21 Temmuz da sezeryan günü verdi Dr Um
maş. cnm ya nasıl çabuk geçti sanki bayram sonu prensesin geliyor demek sağ sağlim kavuşun inş. darısı başımıza...Merhaba kızlar biz de hamilelik serüveninin sonuna gelmek üzereyiz 21 Temmuz da sezeryan günü verdi Dr Um
canım maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu, ben izinde olacağım şimdiden tebrik ederim
Sağlıkla kolaylıkla kavuşmanızı dilerim.
Sağolun kızlar darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallahmaş. cnm ya nasıl çabuk geçti sanki bayram sonu prensesin geliyor demek sağ sağlim kavuşun inş. darısı başımıza...
38 ci haftada mı alıcak dr şimdi.
oy cnm benim ya demek aceleci çıkıcak bizim kız sağlıkla gelsin de varsın erken olun
genelde kızlar 38. hafta gibi doğuyor zaten erkekler gibi günlerini doldurmuyorlar orda bile kendimizi belli ediyoruz işte ahh bu kadın milleti :)
iyiyim bende cuma kızcemi gördüm 1850 gr olmuş yüzünü kapatmıştı göremedim zaten renki usg değil sağlığı yerinde ya yeter bana şükür bi sıkıntımız yok bizim de.
dün kişisel eksiklerini aldım son aya bırakmayım diye bugün de araba alıcam nasip se inş. ondan sonrada çantayı hazır eder bekleriz artık meleklerimizin gelmesini :)
ay hakket dalgamı geçiyon kızzz cadımCanım bizim kız bizimle dalga geçiyor :) dr kanala girdi demişti. Şimdi de çıkmış. Pek gelmeye niyeti yok :) kilo alımı da yavaşlamış. Zor olsa da stres yapmamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık.
Maşallah prensesine canım. Biraz nazlı bizim kızlar. Biz de ilk defa son kontrolde yüzünü baya net gördük. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Hadi bakalım hazırlıklar bitsin nazlı bebişler gelsin inşallah hayırlısıyla
ay hakket dalgamı geçiyon kızzz cadım
az kaldı tubişim bayramı geçirirsin inş. da rahat rahat doğar meleğin çok yorma kendini de sen.
dr ne dedi suni sancı falan bişey dedimi 20 sine kadar beklicek demi ?
Kızlar nişanım geldi. Sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum. Dua edin bana
Allahım yardımcın olsun kuzum hayırlı doğumlar inş.Kızlar nişanım geldi. Sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum. Dua edin bana
Nasıl sevindim tarif edemem rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.Canım bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim... Dualarını da beni unutmayın olur mu?
Bence sende çok takmama çalış... Ben bu denemeden hiç umutlu değildim. Hem işler çok yoğun ve stresliydi hemde kızımı sürekli kucaklamak durumunda kaldım transfer sonrası ama Rabbim nasip etti bu gün müjdeyi aldım, inşallah sağlıkla devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?