2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kızlar biz de hamilelik serüveninin sonuna gelmek üzereyiz 21 Temmuz da sezeryan günü verdi Dr Um
15 gün sonra hayırlısıyla bebeğim doğmuş olacak

Merhaba kızlar biz de hamilelik serüveninin sonuna gelmek üzereyiz 21 Temmuz da sezeryan günü verdi Dr Um

canım maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu, ben izinde olacağım şimdiden tebrik ederim

maş. cnm ya nasıl çabuk geçti sanki bayram sonu prensesin geliyor demek sağ sağlim kavuşun inş. darısı başımıza...
38 ci haftada mı alıcak dr şimdi.

canım maşallah sağlıkla kucağına al yavrunu, ben izinde olacağım şimdiden tebrik ederim

Sağlıkla kolaylıkla kavuşmanızı dilerim.

maş. cnm ya nasıl çabuk geçti sanki bayram sonu prensesin geliyor demek sağ sağlim kavuşun inş. darısı başımıza...
38 ci haftada mı alıcak dr şimdi.
Sağolun kızlar darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Savhacım 39. Haftaya girmiş olacağız doğum zamanında

Canım bizim kız bizimle dalga geçiyor :) dr kanala girdi demişti. Şimdi de çıkmış. Pek gelmeye niyeti yok :) kilo alımı da yavaşlamış. Zor olsa da stres yapmamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık.
Maşallah prensesine canım. Biraz nazlı bizim kızlar. Biz de ilk defa son kontrolde yüzünü baya net gördük. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Hadi bakalım hazırlıklar bitsin nazlı bebişler gelsin inşallah hayırlısıyla

Abdominal canım Temmuz annelerinde gördüm. Çıkmışsınız hastaneden hadi gözün aydın. Çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah canım.

ay hakket dalgamı geçiyon kızzz cadım
az kaldı tubişim bayramı geçirirsin inş. da rahat rahat doğar meleğin çok yorma kendini de sen.
dr ne dedi suni sancı falan bişey dedimi 20 sine kadar beklicek demi ?

Kizlar merhaba haberlerinizi aliyir amanda29 nasil acaba haber alamaiyoru Abdominal cnm insallah cikmisindir hasta neden rabbim yardimcin olsun ben hala beklemedeyim bu ayda fos ciktum hayirlsisi allahtan

Canım bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim... Dualarını da beni unutmayın olur mu?

Bence sende çok takmama çalış... Ben bu denemeden hiç umutlu değildim. Hem işler çok yoğun ve stresliydi hemde kızımı sürekli kucaklamak durumunda kaldım transfer sonrası ama Rabbim nasip etti bu gün müjdeyi aldım, inşallah sağlıkla devam eder.

ay hakket dalgamı geçiyon kızzz cadım
az kaldı tubişim bayramı geçirirsin inş. da rahat rahat doğar meleğin çok yorma kendini de sen.
dr ne dedi suni sancı falan bişey dedimi 20 sine kadar beklicek demi ?

Sorma canım ya bu kız bizi şimdiden oynatıyor parmağında. Aşağı insin diye yürüyorum. Ben yürüdükçe o yukarı çıkıyor sanki Bi sıkıntı olmazsa beklicez inş. Dr 20 sini bulmaz diyordu ama bu gidişle bulacak gibi. Suni sancıyla ilgili bir şey söylemedi. Gerçi doğurayım da suni sancıyı falan düşünmüyorum artık. Çarşamba kontrol var yine. Bakalım ne olacak

Merhaba kızlar hayırlı kandiller

amanda29 canım çok sevindim bu guzel habere Rabbim sağlıkla kavustursun insallahh. Hem de böyle mübarek bi günde

Abdominal Nasılsıniz? Biraz bizim forumda yaz be kuzum

Bizimde bugün kontrol vardı oğluşumun masallahï varmış doktor amcası öyle dedi 2560 gr olmus

Selam kızlar amanda29 gozun aydin cok sevindim saglikla kucagina alirsib insaallah.
egeninannesi canım benim yazmak çok istiyorum oğlum ve kizimdan fırsat yok.oğlum bütün zamanımı alıyor gaz sancıları başladı. Kızım desen çok.kıskanıyor beni çok ama çok bunaltiyor.Oynatmaya az kaldı yani buna da.sukur.Bizden haberler böyle zaman nasıl geçti anlamadım oğlum kucagimda 13 günlük oldu bile.
Senin oglusa da maşallah tombik olacak herhalde:))

Kızlar nişanım geldi. Sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum. Dua edin bana

egeninannesi canjm seni gördüm ruyamda kısa sureli dalmisim.oğlumu uyuturken kıvırcık saçlı 6 yasında bir kızın varmış çok tatliymis bana sarılmış sen Yesimin kızı misin dedim evet dedi çok tatliymis hayırlara gelsin inşaallah :))

Nasıl sevindim tarif edemem rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…