Gazlı bir bebek haSelam kızlar @amanda29 gozun aydin cok sevindim saglikla kucagina alirsib insaallah.
egeninannesi canım benim yazmak çok istiyorum oğlum ve kizimdan fırsat yok.oğlum bütün zamanımı alıyor gaz sancıları başladı. Kızım desen çok.kıskanıyor beni çok ama çok bunaltiyor.Oynatmaya az kaldı yani buna da.sukur.Bizden haberler böyle zaman nasıl geçti anlamadım oğlum kucagimda 13 günlük oldu bile.
Senin oglusa da maşallah tombik olacak herhalde:))
Maş çok güzel kilosu Eren cimin.Merhaba kızlarhayırlı kandiller
@amanda29 canım çok sevindim bu guzel habereRabbim sağlıkla kavustursun insallahh. Hem de böyle mübarek bi günde
@ecetuba84 Nasılsıniz? Biraz bizim forumda yaz be kuzum
Bizimde bugün kontrol vardı oğluşumun masallahï varmış doktor amcası öyle dedi2560 gr olmus
egeninannesi canjm seni gördüm ruyamda kısa sureli dalmisim.oğlumu uyuturken kıvırcık saçlı 6 yasında bir kızın varmış çok tatliymis bana sarılmış sen Yesimin kızı misin dedim evet dedi çok tatliymis hayırlara gelsin inşaallah :))
Maş çok güzel kilosu Eren cimin.
Senle arka arkaya doğurcaz zaten gün aldınmı doğum için ?
Oyy canım sağlıkla dogsun prenses inşallah annesini çok yormadan
sağlıklı haberler inizi bekliyoruz
Allahım yardımcın olsun kuzum hayırlı doğumlar inş.
Dualarım seninle.
_myth_ Tubacim Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarırsin inşaallah.
gözün aydın canım benim sağlıcakla büyüt meleğiniÇok sağolun kızlar. Allah razı olsun. Ben dün 6 buçukta prensesime normal doğumla kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
gözün Aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun bayramdan 2 gün sonra da benim prensesim gelecek kızlar heyecanlıyımÇok sağolun kızlar. Allah razı olsun. Ben dün 6 buçukta prensesime normal doğumla kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben bu Mesajı kaçırmışım şimdi görüyorum tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli Olmasını dilerimCanım bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim... Dualarını da beni unutmayın olur mu?
Bence sende çok takmama çalış... Ben bu denemeden hiç umutlu değildim. Hem işler çok yoğun ve stresliydi hemde kızımı sürekli kucaklamak durumunda kaldım transfer sonrası ama Rabbim nasip etti bu gün müjdeyi aldım, inşallah sağlıkla devam eder.
ne kaldı şurda :)gözün Aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun bayramdan 2 gün sonra da benim prensesim gelecek kızlar heyecanlıyım
cnm sanırım ya doğumdasındır yada yeni çıkmışındır umarım kızında sende iyisinizdir vakit bulursan haber et mutlaka.Son iki gün
selamlar merak etmişsin savhacım Dr 21 temmuza gün vermişti ve o gece ben uyuyamadım sabah 3 de azıcık uyumuşum uyuduktan 1 saat sonra ben de ıslaklık oldu baktım suyum gelmiş kızım Dayanamadı :) saat 7:30 da hastaneye gidecektik Aslında ama minik kızım sayesinde 5 de oradaydık nöbetçi Dr yaptı ameliyatımı çok şükür ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz yarın sabah taburcu oluyoruz Kızımın adı elif Nur 2700 kg olarak Doğducnm sanırım ya doğumdasındır yada yeni çıkmışındır umarım kızında sende iyisinizdir vakit bulursan haber et mutlaka.
oy oy oy maş cnmselamlar merak etmişsin savhacım Dr 21 temmuza gün vermişti ve o gece ben uyuyamadım sabah 3 de azıcık uyumuşum uyuduktan 1 saat sonra ben de ıslaklık oldu baktım suyum gelmiş kızım Dayanamadı :) saat 7:30 da hastaneye gidecektik Aslında ama minik kızım sayesinde 5 de oradaydık nöbetçi Dr yaptı ameliyatımı çok şükür ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz yarın sabah taburcu oluyoruz Kızımın adı elif Nur 2700 kg olarak Doğdu
sağol canım darısı sizlerin başına inşallah bence stresten oldu çünkü son gün çok üzüldüm strese girdim Ağladım gece de uyuyamadım tabi etkilemiştir mutlaka.oy oy oy maş cnmbenim stres tenmi oldu acaba olsun sağ sağlim doğmuş ya sen nasılsın ? adıyla hayırlı ömür yaşasın inş. çok güzelmiş ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?