2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Gazlı bir bebek ha işin zor inş çok sürmez bu durum.
Cnm çok normal kıskanması kızında çok küçük sonuçta alışıcak zamanla relax olmaya çalış. Sütün nasıl bu arada gaz için rezene sende iç oğluşuda bi kaç çay kaşığı içir baya iyi geliyor.

Maş çok güzel kilosu Eren cimin.
Senle arka arkaya doğurcaz zaten gün aldınmı doğum için ?

Oyy canım sağlıkla dogsun prenses inşallah annesini çok yormadan
sağlıklı haberler inizi bekliyoruz

Allahım yardımcın olsun kuzum hayırlı doğumlar inş.
Dualarım seninle.

_myth_ Tubacim Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarırsin inşaallah.

Çok sağolun kızlar. Allah razı olsun. Ben dün 6 buçukta prensesime normal doğumla kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

gözün aydın canım benim sağlıcakla büyüt meleğini

Gözün aydın tuğbacım ikimizin de iyi olmasına sevindim. Allah analı babalı buyutsun

Hacerrrrr sıra bize geliyo

gözün Aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun bayramdan 2 gün sonra da benim prensesim gelecek kızlar heyecanlıyım

Ben bu Mesajı kaçırmışım şimdi görüyorum tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli Olmasını dilerim

cnm sanırım ya doğumdasındır yada yeni çıkmışındır umarım kızında sende iyisinizdir vakit bulursan haber et mutlaka.
selamlar merak etmişsin savhacım Dr 21 temmuza gün vermişti ve o gece ben uyuyamadım sabah 3 de azıcık uyumuşum uyuduktan 1 saat sonra ben de ıslaklık oldu baktım suyum gelmiş kızım Dayanamadı :) saat 7:30 da hastaneye gidecektik Aslında ama minik kızım sayesinde 5 de oradaydık nöbetçi Dr yaptı ameliyatımı çok şükür ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz yarın sabah taburcu oluyoruz Kızımın adı elif Nur 2700 kg olarak Doğdu

oy oy oy maş cnm benim stres tenmi oldu acaba olsun sağ sağlim doğmuş ya sen nasılsın ? adıyla hayırlı ömür yaşasın inş. çok güzelmiş ismi

oy oy oy maş cnm benim stres tenmi oldu acaba olsun sağ sağlim doğmuş ya sen nasılsın ? adıyla hayırlı ömür yaşasın inş. çok güzelmiş ismi
sağol canım darısı sizlerin başına inşallah bence stresten oldu çünkü son gün çok üzüldüm strese girdim Ağladım gece de uyuyamadım tabi etkilemiştir mutlaka.

Kizlarrrrrrr herkezler teker teker gitmis nrrdesiniz dogum yaoan arkadaslarimi tebrik ediyorum bejleyenler de bi avazda kurtulsun herkezler birakip topigi gitmis bu topigu ben acmistim ama bi tek ben hamile kalamadim nasip iste ben yarin sivas yolcusuyum gideyumde organik seyler le beslenyim belki bebisimle gelirim herkez allaha emanet olsun insallah

Günaydın kızlar
Geceleri uyuyamiyorum epeydir sinir oluyorum ya. Yorgun kalkmak sinir bozucu.koca göbeği yerleştiremiyorum
Yarın 36 haftalik oluyoruz ve kontrolümüz var. Doğum tarihimiz belli olacak. Çok heyecanlıyım. Hazırlıklarımiz tamam gibi. Cantamizida bugün hazirliycam
H hilaliko senden de guzel haberi alicaz Allahin izniyle moralini bozma.
@ecetuba84 _myth_ kızlar bebislerle hayat nasıl geçiyo
kuzulari meraktan etmiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…