2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

evet canım gazman bir oğlum var bazen iyi oluyor bazen de kıvrım kıvrım kıvranıyor geçer bu günler inş.2. ci de insan daha sakin oluyor ağlaması bile sevimli geliyor.Rezene içiyorum oğluşuma da veriyorum her zaman etkili değil sanki.

Tubişş gözün aydın ben yeni gördüm.Prensesine kavuşmuşsun.Bahtı güzel olsun inşallah.

Gözün aydın canım sende kavuşmuşsun presesine.Bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün inşaallah.

Son zamanlar zor oluyor canım ben de hiç uyuyamıyordum.Balkona çıkıyordum nefes almak için.az kaldı oğluşuna kavuşmana sağlıkla gelsin inşaallah.

Canım Allah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.

aminn canım benim darısı senin oğluşun başına inşaallah

Aminnn cnm çok sağol.
Dün kontrolümüz vardı. Şükür hersey yolunda nst de sancı çıkmadı
vee doğum tarihimiz 14 Agustos.
acayip heyecanlıyım tarih belli olunca.
Cuma gününe denk geliyo 12 sini veriyordu doktor ben istedim 14 unu. Mübarek günün hurmetine inşallah Erenim sağlıklı doğar. Spinal sezeryan olacak. Odaları flnda gördüm hersey içime sindi

çok sevindim cnm ya tarih belli olmasına insan nasılda heycan yapıyor inş. sağlıkla alıcaksın kucağına Allahın izni ile yakışıklı bi tospağa olucak paşa
bende yarın gidicem tarih belli olucak artık birde hastaneyi görmedim gerçi Eneside orda doğum yaptım ama 8 yıl geçti malüm.
yarın bende güzel haberleri veririm inş.

Canım benim senin de çok az kalmış 17 gün sonra prensine kavuşacaksın.Sağlıkla atlatırsınız inşaallah doğum sürecini.Eren prensimizde arramıza katılacak.

Ayy insallahh kızlar çok sagolun.
oğluşumu bi sağlıklı görseydim başkada bişey istemiyorum.
Hacer yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Tuğba oğluşuna bayıldım çok şeker maşallah ablasına mı benziyo ne

Teşekkür ederiz teyzesi.Evet oğluşum ablasına benziyor.kan gurupları bile aynı:))

Kızcem kocaman olmuş 2700 kg bu kadar beklemiyordum 12 gün sonra yine çağırsı nst ye giricem günü belirlicez ama büyük ihtimalle 27 ağustos ta doğum şükür herşey yolunda bizden haberler böyle

Kızcem kocaman olmuş 2700 kg bu kadar beklemiyordum 12 gün sonra yine çağırsı nst ye giricem günü belirlicez ama büyük ihtimalle 27 ağustos ta doğum şükür herşey yolunda bizden haberler böyle

Maşallah zeynep hanıma
benimde dün biraz kanamam oldu hemen hastaneye gittim. Nst de sancı çıkmadı dikkat et dedi doktor. Annem geldi o bakıyorum bana ama çok korktum dün.
Bizede dua edin zamanında dogsun oğlum

savha hacercim maşallah prensesine.kilosu iyi zaman yaklaşmış kavuscaksin kızına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
egeninannesi Yesimcim geçmiş olsun inşaallah vaktinde gelir oğlusun az kaldı biraz daha dayansin.

Maşallah zeynep hanıma
benimde dün biraz kanamam oldu hemen hastaneye gittim. Nst de sancı çıkmadı dikkat et dedi doktor. Annem geldi o bakıyorum bana ama çok korktum dün.
Bizede dua edin zamanında dogsun oğlum
geçmiş olsun cnm nedenmiş kanama bişey dedimi dr ?
idrar yolu enf. genelde neden oluyor bu tarz kanamalara bi baktır istersen.

Ben bu Mesajı kaçırmışım şimdi görüyorum tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli Olmasını dilerim

Çok sağol canım benim ama maalesef bu gebeliğimde düşükle sonuçlandı... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Nasip olmuyor...

Bende artık sana eşlik ediyorum canım, üzülme sen...

Çok sağol canım benim ama maalesef bu gebeliğimde düşükle sonuçlandı... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Nasip olmuyor...

Bende artık sana eşlik ediyorum canım, üzülme sen...
Canım benim Allah sabır versin çok üzüldüm( Allah hakkında hayırlısını versin.Hayırlısı böyle demek ki

Merhaba topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun
Ben 30 yaşımdayım 5 yaşında bir kızım var.İkinci bebeğimizi düşünüyoruz
4. ayımız sağlıkla gelsin inşaaallah hepimizin bebekleri

Kızlar isimleriniz ne tanisalim biraz

Ben Yeşim. Ögretmenim. Antalya'dayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım Ben Tuğba Samsundan atanmamış öğretmenim

Ben de İstanbul’dan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin

merhaba seninle adaşmışız:))Allah zihin açıklığı versin ne okuyorsun.
ilk mesajlarımız tanıştığımız zaman ne çabuk geçmiş neler yaşamışızz.O zaman oğlum yoktu şimdi beşiğinde uyuyor hayat çok garip.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

ilk mesajlarımız tanıştığımız zaman ne çabuk geçmiş neler yaşamışızz.O zaman oğlum yoktu şimdi beşiğinde uyuyor hayat çok garip.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Tuğba ay çok duygulandim yaa
Gerçekten nereden nereye
Şükürler olsun bu günümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…