evet canım gazman bir oğlum var bazen iyi oluyor bazen de kıvrım kıvrım kıvranıyor geçer bu günler inş.2. ci de insan daha sakin oluyor ağlaması bile sevimli geliyor.Rezene içiyorum oğluşuma da veriyorum her zaman etkili değil sanki.Gazlı bir bebek haişin zor inş çok sürmez bu durum.
Cnm çok normal kıskanması kızında çok küçük sonuçta alışıcak zamanla relax olmaya çalış. Sütün nasıl bu arada gaz için rezene sende iç oğluşuda bi kaç çay kaşığı içir baya iyi geliyor.
Tubişş gözün aydın ben yeni gördüm.Prensesine kavuşmuşsun.Bahtı güzel olsun inşallah.Çok sağolun kızlar. Allah razı olsun. Ben dün 6 buçukta prensesime normal doğumla kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gözün aydın canım sende kavuşmuşsun presesine.Bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün inşaallah.selamlar merak etmişsin savhacım Dr 21 temmuza gün vermişti ve o gece ben uyuyamadım sabah 3 de azıcık uyumuşum uyuduktan 1 saat sonra ben de ıslaklık oldu baktım suyum gelmiş kızım Dayanamadı :) saat 7:30 da hastaneye gidecektik Aslında ama minik kızım sayesinde 5 de oradaydık nöbetçi Dr yaptı ameliyatımı çok şükür ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz yarın sabah taburcu oluyoruz Kızımın adı elif Nur 2700 kg olarak Doğdu
Son zamanlar zor oluyor canım ben de hiç uyuyamıyordum.Balkona çıkıyordum nefes almak için.az kaldı oğluşuna kavuşmana sağlıkla gelsin inşaallah.Günaydın kızlar
Geceleri uyuyamiyorum epeydir sinir oluyorum ya. Yorgun kalkmak sinir bozucu.koca göbeği yerleştiremiyorum
Yarın 36 haftalik oluyoruz ve kontrolümüz var. Doğum tarihimiz belli olacak. Çok heyecanlıyım. Hazırlıklarımiz tamam gibi. Cantamizida bugün hazirliycam
H hilaliko senden de guzel haberi alicaz Allahin izniyle moralini bozma.
Abdominal @_myth_ kızlar bebislerle hayat nasıl geçiyo
kuzulari meraktan etmiyor değilim
Canım Allah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.Kizlarrrrrrr herkezler teker teker gitmis nrrdesiniz dogum yaoan arkadaslarimi tebrik ediyorum bejleyenler de bi avazda kurtulsun herkezler birakip topigi gitmis bu topigu ben acmistim ama bi tek ben hamile kalamadim nasip iste ben yarin sivas yolcusuyum gideyumde organik seyler le beslenyim belki bebisimle gelirim herkez allaha emanet olsun insallah
Oyy Masallahhh kuzumaaOğluşum 26 günlük oldu zaman ne hızlı akıyor hiçbir şey anlamadım.
aminn canım benim darısı senin oğluşun başına inşaallahOyy Masallahhh kuzumaa
nice sağlıklı günleri olsun
aminn canım benim darısı senin oğluşun başına inşaallah
çok sevindim cnm ya tarih belli olmasına insan nasılda heycan yapıyor inş. sağlıkla alıcaksın kucağına Allahın izni ile yakışıklı bi tospağa olucak paşaAminnn cnm çok sağol.
Dün kontrolümüz vardı. Şükür hersey yolunda nst de sancı çıkmadı
vee doğum tarihimiz 14 Agustos.
acayip heyecanlıyım tarih belli olunca.
Cuma gününe denk geliyo 12 sini veriyordu doktor ben istedim 14 unu. Mübarek günün hurmetine inşallah Erenim sağlıklı doğar. Spinal sezeryan olacak. Odaları flnda gördüm hersey içime sindi
Canım benim senin de çok az kalmış 17 gün sonra prensine kavuşacaksın.Sağlıkla atlatırsınız inşaallah doğum sürecini.Eren prensimizde arramıza katılacak.Aminnn cnm çok sağol.
Dün kontrolümüz vardı. Şükür hersey yolunda nst de sancı çıkmadı
vee doğum tarihimiz 14 Agustos.
acayip heyecanlıyım tarih belli olunca.
Cuma gününe denk geliyo 12 sini veriyordu doktor ben istedim 14 unu. Mübarek günün hurmetine inşallah Erenim sağlıklı doğar. Spinal sezeryan olacak. Odaları flnda gördüm hersey içime sindi
Teşekkür ederiz teyzesi.Evet oğluşum ablasına benziyor.kan gurupları bile aynı:))Ayy insallahh kızlarçok sagolun.
oğluşumu bi sağlıklı görseydim başkada bişey istemiyorum.
Hacer yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Tuğba oğluşuna bayıldım çok şeker maşallahablasına mı benziyo ne
Kızcem kocaman olmuş 2700 kg bu kadar beklemiyordum 12 gün sonra yine çağırsı nst ye giricem günü belirlicez ama büyük ihtimalle 27 ağustos ta doğum şükür herşey yolunda bizden haberler böyle
geçmiş olsun cnm nedenmiş kanama bişey dedimi dr ?Maşallah zeynep hanıma
benimde dün biraz kanamam oldu hemen hastaneye gittim. Nst de sancı çıkmadı dikkat et dedi doktor. Annem geldi o bakıyorum bana ama çok korktum dün.
Bizede dua edin zamanında dogsun oğlum
Ben bu Mesajı kaçırmışım şimdi görüyorum tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli Olmasını dilerim
Kizlarrrrrrr herkezler teker teker gitmis nrrdesiniz dogum yaoan arkadaslarimi tebrik ediyorum bejleyenler de bi avazda kurtulsun herkezler birakip topigi gitmis bu topigu ben acmistim ama bi tek ben hamile kalamadim nasip iste ben yarin sivas yolcusuyum gideyumde organik seyler le beslenyim belki bebisimle gelirim herkez allaha emanet olsun insallah
Canım benim Allah sabır versin çok üzüldümÇok sağol canım benim ama maalesef bu gebeliğimde düşükle sonuçlandı... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Nasip olmuyor...
Bende artık sana eşlik ediyorum canım, üzülme sen...
Merhaba topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun
Ben 30 yaşımdayım 5 yaşında bir kızım var.İkinci bebeğimizi düşünüyoruz
4. ayımız sağlıkla gelsin inşaaallah hepimizin bebekleri
Kızlar isimleriniz ne tanisalim biraz
Ben Yeşim. Ögretmenim. Antalya'dayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk canım Ben Tuğba Samsundan atanmamış öğretmenim
Ben de İstanbuldan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin
ilk mesajlarımız tanıştığımız zaman ne çabuk geçmiş neler yaşamışızz.O zaman oğlum yoktu şimdi beşiğinde uyuyor hayat çok garip.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.merhaba seninle adaşmışız:))Allah zihin açıklığı versin ne okuyorsun.
ilk mesajlarımız tanıştığımız zaman ne çabuk geçmiş neler yaşamışızz.O zaman oğlum yoktu şimdi beşiğinde uyuyor hayat çok garip.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?