Günaydın cnm. Hayirlisi olsun insallah adet olmazsinda guzel haber verirsin bize.
Bizdede iki gece bosa gecti egenin sünnet olmasi babaya da düşkün esim iki gündür onla uyuyo.
Saglik olsun napalım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi yaa tüh :) ama yumurtlama zamanın daha geçmemiştir tahminimce. Şu sıralar olabilir. Bundan sonra boş geçmezsiniz inşallah.
Günaydın Tugbisim aynen evde test olunca bitiriyorum ben hemen.Hadi bakalım belki vardır birşey geç döllenme olur belli mi olur.
Haklisin Tuğba. Allahtan yaz mevsimi, günısı var banyo sorun olmuyo yetrki calisma olsun :)
Esiminde canina minnet.siritiyo pis pis ege yanimda yat baba dedikçe. Bi istiyo bi istemiyo cazibe meselesi iste hahaa
Tlfna yukledigim takvime göre yumurtlama zamanım yarın.
Arkadaşlar hani ben adet oldum ya 2 temmuz akşamı leke seklinde geldi dun de sadece leke dun test yaptım çok silik ikinci çizgi var birazdan yine test yapacam bakalım inşaallah olur umutsuzken umutlanmak güzel bir duygu
Canım benim test yaptim vi daha birşey yok öbürü sonuçta saatler sonra çift çizgi çıktı
Bugundu dimi senin adet günün?
Simdi nasıl sadece koyu lekelenme mi var?
Evet canım bugün adet günün su an hicbir lekelenme yok ilk gelen pembe ydi sonra açık kahve bugün hic gelmedi
Evet canım bugün adet günün su an hicbir lekelenme yok ilk gelen pembe ydi sonra açık kahve bugün hic gelmedi
Insallah geç dollenmedirde yerleşme kanamasıdir. Yarin sabah ilk adetle bidaha yap bakalım test.
Buarada testlerde geldi demekki
inşaallah canım öyledir umut fakirin ekmeği işte:)testler geldi beni deli etti gelene kadar:)bakalım bugün adetim devam etmezse yarın da tekrarlayacağım resmi gördün mü çift çizgi görünüyor dimi:)
Evet silikte olsa var. Daha erken demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?