bende istiyorum 2. bebisimi..zor belki ama yas geciyor bir yandan...Rabbim saglicakla hayirlica yollasin kuzularimizi
Aminn... basladinizmi calismalara :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tuğba ---------------- 4 Temmuz
Miracle----------------- 8 Temmuz
Duamm-----------------13 Temmuz
egeninannesi-----------19 Temmuz
Listemizi öne cekeyim biraz :)
canim maalesef benimki dogal yoldan olmuyor...asilama deniyoruz bir kac seferdir. bakalim hayirlisi...
bende istiyorum 2. bebisimi..zor belki ama yas geciyor bir yandan...Rabbim saglicakla hayirlica yollasin kuzularimizi
Evet canım bugün adet günün su an hicbir lekelenme yok ilk gelen pembe ydi sonra açık kahve bugün hic gelmedi
Ayy canım heyecanlandım valla. İnşallah hamilesindir de güzel haberi verirsin bize hayırlısıyla.
İnşaallah canım Allahım bu ramazan günü hepimizin yüzünü güldürsun.
Arkadaşlar sanirim hamileyim yani çok umutluydum bu ay günüm 2 gun geçti dun aksam yaptigim testte birşey cikmadi sabah yaptigimda ise belli belirsiz bir cizgi vardi golge gibi bakalim bu aksam tekrar yapacagim insallah pozitif cikar beklemek acaba demek cok zormus ilkinde bilmeyerek olmustu o yuzden hic bu sıkıntıları yasamamistim allah bebek bekleyen herkesin yuzunu insallah en kisa zamanda güldürur..
Aminn insallah allah isteyen herkese en kisa zamanda bu duyguyu nasip eder ben oglumun tepkisinden korkuyordum sabah citlattim biraz korktugum gibi olmadi allahtan :)
7 bitti 2 hafta once kesinlikle istemiyordu benimde hatam var aslinda ilk baslarda bende cok sicak bakmiyordum 2. Cocuk fikrine onun da istememesi isime gelmisti sonradan cok konustuk anlattik kardeslik duygusunu neler yasayacaklarini yine de ne tamam dedi ne de olmaz ama yumusadi hissettim bugun de olabilir dedigimde sasirdi ama kusmedi aglamadi buna da sukur dedim :) cok duskundur bana ben de ona biliyorum tek kaygisi beni paylasmak yoksa eminim benim paşam cok cok iyi abi olacaktır
Ne güzel bi haber bu. :)
Aminn darısı başımıza
Merhaba benim 4.5 yasinda bir kizim var 2 senedir korunmuyoruz denemedigim kür kalmadi kac doktor degisti butun tahliller fln temiz ama yinede olmuyo benden once hamile kalanlar 2 ciye hamileilk cocuguma 2 ayda hamile kaldim ama bu neden boyle ugrastirdi anlamadim.Ayrica bi sorum olucak kizlar dogum kontrol hapi kullnmistim adet duzensizligi vardi diye o hap benim rahmimi zayiflatmis oyle diyolar boyle bisey olabilir mi????
Merhaba. Hormonlariniza baktirdiniz mı tsh degerine fln?
Dogum kontrol hapinin boyle bi etki yapacagini sanmıyorum. Ogluma hamile kalmadan önce bende dogum kontrol hapi kulkandim. Biraktiktan sonra ikinci ay hamile kaldim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Canım doğum kontrol hapını kaç ay kullandın :26: Bırde doktorum ne tahlil varsa yaptı rahim filmi bile temiz çıktı bi sorun yok dedi adetim düzensiz 1.5 ayı falan buluyo adet görmem zaten hep hormon testi yapılıyodu her gittiğimde kan alınıyodu fln bişi cıkmıyodu ben ayrıyetten tsh fln bakın demedım söylemem mi lazım ??? doktorum 3 defa klomen tedavisi uyguladı kendılıgınden olmassa aşılama yaparız dedi ben artık 3.klomenden sonra bıktım gıtmedım doktora ve sonrakı aylar kendılıgınden adet görmeye baladım artık hapsız görüyorum cok şükür.şimdi aklıma takılıyo acaba aşılama yaptırsamıydım yumurtalıkları yoruyomuş diyolar kafa yorma olur dediler hep çevreden dolayı aksattım tedavımı ama 3 ay oldu kendılıgınden olmadı hala bi gelişme yok.ben şimdi aşılama için gitsem tekrar klomen tedavisi yapar mı bu şart mı yoksa dırekt aşılamaya mı gönderir nolur zor durumdayım uzun oldu bıraz ama kafam allak bullak aydınlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?