- 21 Aralık 2013
- 72
- 2
- 98
Ben doğum kontrol hapini bir sene kullanmistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam 2inci bebiş im icin tedaviye başladım hayırlısı Allah gonlumuzdekini hayırlısı ni versin
İnşaallah canım Allahım bu ramazan günü hepimizin yüzünü güldürsun.
Bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı obur pozitif çıkan yanlıştı galiba adet olmuyorum hala bugün oruca basladim.bebek düşündüğüm den beri hep garip şeyler yaşıyorum. Hayırlısı artik
Hayırlısı Tuğbacim. Streste etkiliyo.
Dün gecede bosa gecti benim. Esime sinir oldum konusmuyorum. Anlamda veremiyorum bi oyle bi boyle davranmasina. Sinirden uyuyamadim ağladım. Ne istiyosa onu yapsın.
Canım senin eşin arada korunmasız ilişki deniyo hiç değilse,benimki hala korunuyo. Ağustosta 3 sene dolacak bebişimizi kaybedeli. Bebeğimizi kaybetmeden 3. Planları yapıyordu.
Ben bu adamları anlayamıyorum her zorluğu biz yaşayacaz buna rağmen istiyoruz, onlar istemiyor. En çok da oğlum için istiyorum.30 haziran doğum günüydü 7 yaşı doldu. Bende 37 yaşında olacam ağustosta 77liyim
Canım benim seni çok iyi anliyorum ben eşime 3 yıl dil döktüm zor ikna oldu 5 aydır iste.şimdide olmuyor. Ben de ayni ağladım senin gibi.Sıkma canini erkeğin inadı da çok zor.Bütün sikintiyi çekecek olan sensin beyefendi sadece keyfine bakacak.Ramazanin hurmetine Allah gönlümüze göre versinHayırlısı Tuğbacim. Streste etkiliyo.
Dün gecede bosa gecti benim. Esime sinir oldum konusmuyorum. Anlamda veremiyorum bi oyle bi boyle davranmasina. Sinirden uyuyamadim ağladım. Ne istiyosa onu yapsın.
Canım senin eşin arada korunmasız ilişki deniyo hiç değilse,benimki hala korunuyo. Ağustosta 3 sene dolacak bebişimizi kaybedeli. Bebeğimizi kaybetmeden 3. Planları yapıyordu.
Ben bu adamları anlayamıyorum her zorluğu biz yaşayacaz buna rağmen istiyoruz, onlar istemiyor. En çok da oğlum için istiyorum.30 haziran doğum günüydü 7 yaşı doldu. Bende 37 yaşında olacam ağustosta 77liyim
An itibariyle adet oldum hayırlısı artik.
Bi istiyomus gibi korunmamasi simdide tam yumurtlama donemimde inat edip istememesi dahada canımı yakiyo. Ne buya oyun mu oynuyoruz. Dediginiz gibi zaman geciyo hersey zorluklar bizum ustumuzde ama ne hikmetse basmıyo kalın kafaları. Cok sinirliyim taviz vermiycem bu tavrimdan. Cocugum icin hersey hercocuk kardes duygusunu tatmali.
Canım ya sıkma canini sana tavsiyem abdest al kuran oku inan çok ferahlatiyor. Rabbim seni ve sıkıntını biliyor bu da bir imtihan üzme canini Allah sana belki de en güzel hediyeyi hazirliyor .İçim sıkılıyoo. Hicbisey yapmadan yaticam bütün gün
Allahım gonlumuze göre versin. Dua etmekten baska yolda yok.
Evet canım hayırlısı. En doğru zamanda nasip edecek rabbim inşallah. Biraz akışına bırakmaya çalış.
Herkese merhaba
5 yasında bur kızım var.biz de artık 2.yi düşünmeye baslayanlardaniz.en cok da kızım istiyor bir kardeşi olmasını.gecen ay ilk denememizde başarılı olamadık.en son 24 Haziran'da adet gördüm ve beklemedeyim bu ay sonuna kadar.kizimin kardessiz büyümesini asla istemiyorum ama bir taraftan da hazır değilim gibi geliyor.arasa bir bu forumu okuyup kendimi motive ediyorum.bu ay hamile kalırım insallah ailemize yeni bir bireyin katılacak olması beni cok heyecanlandiriyor.ins herkesin duaları kabul olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm bende ikinci kez anne olmak istiyorum gerçi oğluşum daha bir buçuk yaşında ama ben pko hastası olduğum için bide sadece sol tüpüm olduğu için şimdiden başladım tedaviye bakalım hayırlısı😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?