Kızlar nasılsınız exetuba cnm hayırlısı olsun miracle ne yaptı egeninannesi nerde nasıl yeni arkadaşlar sizler de hoş geldiniz benim eş bir haftaya gidiyor adete bir hafta var bakalım bu ay kaldım kaldım hayırlısı inşallah
Kızlar nasılsınız exetuba cnm hayırlısı olsun miracle ne yaptı egeninannesi nerde nasıl yeni arkadaşlar sizler de hoş geldiniz benim eş bir haftaya gidiyor adete bir hafta var bakalım bu ay kaldım kaldım hayırlısı inşallah
Günaydın kizlar. İyi pazarlar hepinize... keyifli gecsin günümüz sıkıntı, dert, tasa bizden uzak olsun insalllahhhhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım inşallah. İyi geceler bu arada :) bugün baya kalabalık misafirim vardı ancak girebildim. Canım çıktı. Tabanlarım sızlıyor :S ama atlattım çok şükür :)
Canım yorucu olmus senin için atlatmissinda gecmisler olsun.
Sende test yap cnm bugün. Insallahhhh guzel haber vetirsin bizeeee
Aslında bugün test yapmayı düşünüyordum ama şimdi adet günümü bekliyim diyorum. Pek umudum yok o yüzden.
Biliyorum günün yarın. Tsh hamilrlikte yukselirmisya acaba mı dedim :) sen bilirsin tabi canım.
Bekliyim bekliyim. Sonra testler boşa gidiyor :)
Bekleyelim
Sıcaktada temizlik hic cekilmiyo yahuu ter icinde kaldım
Aman sorma dünkü kalabalıktan sonra ev battı. Biraz toparlamaya çalıştım ama daha bir sürü iş var. Canım da hiç iş yapmak istemiyor.
Evde iş hic bitmiyo valla. Kapı pencere açık olunca heryer toz
Berrakın annesi Tuğba nerelerde acabaa?
iyiyim canım hayırlısı artik nazlı bebisim ne zaman gelicek kombilir.inşaallah sen de vardır birşeyler.Kızlar nasılsınız exetuba cnm hayırlısı olsun miracle ne yaptı egeninannesi nerde nasıl yeni arkadaşlar sizler de hoş geldiniz benim eş bir haftaya gidiyor adete bir hafta var bakalım bu ay kaldım kaldım hayırlısı inşallah
Oo süper hadi bakalım inşaallah tu tunuyordur bebiss:)Günaydın iyi haftalar kızlar :)
Eşimle düzeldi aramız, iki calisma yaptık. Mutluyum valla gerisi rabbimin takdirine kalmış :)
Bekliyim bekliyim. Sonra testler boşa gidiyor :)
Buradayım canım iftarda misafirim vardı dun çok yoruldum i
O yüzden ugrayamadim.Berrak beni.seviyor su an yumuşak yanaklı fıstık annem diye seviyor :) sen nasılsın canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?