2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ben soğan kuru yapacağım ama ramazanda nasıl olacak ac karnına bilmiyorum. Yesimcim sen yapmistin dimi miden dayandı mi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok be tugbam bi gun yaptim sonra ramazan girdi kaldı benim kür
Ramazanda nasil olcak sahurdan önce icmelisin bide iftardannonce. Ne bilimm sahur neysede iftardan öncesi olmaz yaa o aclikla soğan

Şu an ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi hiçbir belirti yok. Bana da hamile değilim gibi geliyor. Canım ben de çok fazla anlamıyorum yumurtladığımı. Adetten bir hafta sonra bel ağrım oldu. Bir hafta sonra tekrar oldu. Pek kestiremiyorum yani. Akıntıdan falan hiç anlamıyorum zaten. Sen de çalışabildiğin kadar çalış :) gerisi rabbime kalmış artık

Elimizden geleni yapalimda gerisin Allahin takdiri :)
Senin bu ay ilk denemendi dimi

Ben soğan kuru yapacağım ama ramazanda nasıl olacak ac karnına bilmiyorum. Yesimcim sen yapmistin dimi miden dayandı mi??

Canım soğan kürünü ben yapmıştım. Normalde benim midem hassastır. Çiğ soğan hiç yiyemem ama soğan suyu beni hiç rahatsız etmedi. Hatta birkaç gün sonra hoşuma bile gitmeye başlamıştı.

öncelikle selam
gününe azmı kaldı senin ay ne çabuk geçiyor zaman ya hadi artık güzel haberler verirsin inş.
benimde koca gidiyor çarşamba yada perşembe tamda yumurtlama zamanım ama artık relaks olucam kendime söz verdim...
benimde mantar sorunum devam ediyor pragesteron maf etti beni koca gitsin ilaç yazdırıcam... soğanı yapamadım bende ya zaten ramazanda çokta zor olur vallah koy verdim ben olursa intahapla bile olur

Canım benim inşaallah Rabbim sana kız evladı verir her gün sukrediyorum Allaha bana kızımı verdiği icin.Erkek annesi olmak nasıl ben de onu bilmiyorum.Oğlum olsun da isterim bir kızım daha olsa onu da isterim ))Dinleniyorum canım yemeğim var sadece çamaşır yikiyacam Berrak hanim yatagimi bir güzel cisledi :))
Bunu duymak iyi oldu canım bakalım de deneyecem de iftar da nasıl olur bilmiyorum
Doğru diyorsun ben de onu düşünüyorum iftarda açlıkla soğan burnunu yıkayıp öyle icecem artik :))

Selam canım. Evet adetim yaklaştı ama tiroidim çok yükseldiği için ben bu aydan pek umutlu değilim. Hayırlısı artık.
Geçmiş olsun canım bu arada. Bence de boşver hiç takma kafana. Allah nasip ettikten sonra her türlü olur.

selam hatunlar naslsnizzzzzzzzz internetimmm yoktuu yazamadimmmmmmm...var mi aramaizda hamis olan bakalimmm

selam hatunlar naslsnizzzzzzzzz internetimmm yoktuu yazamadimmmmmmm...var mi aramaizda hamis olan bakalimmm

Selam canım. Maalesef hamişimiz yok. En yakın adet benimkisi. Bel ağrılarım başladı. Yakında kırmızı kartı görürüm herhalde. Sende var mı bişeyler?

bılmıoyorum cnm hayırlısı olsun ıınsallah

Kızımı doktora goturdum bugün bademcikleri çok büyüktu geniz eti de ayni şekilde Dr en kısa surede ameliyat dedi. Kan verirken içim kiyildi hastaneyi inletti ağlamaktan. Zor bir ameliyat değilmiş ayni gün taburcu ediliyormuş ben anne olarak yine de korkuyorum: (

Cnm geçmiş olsun fıstık kızına. Korkma egede oldu.

geçmiş olsun canım hiç korkma benim oğlan 3 yaşındayken aldırdık biz çok basit sadece ayılırken biraz sorun oluyor onun harici hemen toparlanıyorlar ama sıcaklar geçsin öle yaptır dr bana öle tavsiye etmişti haa bide yarım narkoz araştırırsın zaten sen...

Geçmiş olsun canım. Konu çocuk olunca ne olursa olsun annelerin içi gidiyor. Rabbim yardım etsin. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…