2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar kırmızılar görünmeye başladı. Zaten bu ay hamile kalsaydım tsh bebeğe zarar verir mi diye kendimi yer bitirirdim herhalde.

Kızlar kırmızılar görünmeye başladı. Zaten bu ay hamile kalsaydım tsh bebeğe zarar verir mi diye kendimi yer bitirirdim herhalde.

Var bunda da bi hayır cnm. Haklısın. Rabbim herseyin en guzelini verir. Önumuzdeki aya insallahhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın cnm olsun varsın gelsın kırmızılar alıştık nede olsa bende çok umutluydum ama olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım. Sağlık olsun. Bebişler de gelir inşallah hayırlısıyla.

Var bunda da bi hayır cnm. Haklısın. Rabbim herseyin en guzelini verir. Önumuzdeki aya insallahhhhh

Evet canım hem ramazan da çıktıktan sonra çalışmalar daha verimli olabilir :)

cnm hayırlısı olsun bu topık hepımızız hamıle kalaNA KADAR HAMILELIK BOYUNCA DEVAM ETSIN HIC BIRAKMAYALIM HAFTADA BIRDE OLSA GIRELIM KIZLARE SOZ VERINNNNNN ONUMUZDEKI AYLAR INSALLAH HEPIMIZ KALIRIZ

Gülşaheylül epeydir yoktun. Nasılsın?

cnm benım kızada dedı cocuk doktoru ben kulak burun bogaza goturdum arastırdım bı doktorla kalmadım zaten en saglıklısı 7 yasından sonrakı amelıyat bana cocuk dktru amelıyat dedı k.b.b gerek yok kucuk genız etı c dedı arastır cnm bı doktorla kalma

cnm hayırlısı olsun bu topık hepımızız hamıle kalaNA KADAR HAMILELIK BOYUNCA DEVAM ETSIN HIC BIRAKMAYALIM HAFTADA BIRDE OLSA GIRELIM KIZLARE SOZ VERINNNNNN ONUMUZDEKI AYLAR INSALLAH HEPIMIZ KALIRIZ

İnşallah canım hepimiz hamile kalırız da hayırlısıyla güzel haberlerimizi burdan veririz

Cnm geçmiş olsun fıstık kızına. Korkma egede oldu.

Öyle mi canim ameliyat olanlar çok rahatliyormus sonra inşaallah öyle olur.
Size de geçmiş olsun canım.bizim Dr bademcik aldırmaya karşı bir Dr 7 ay bekledik geniz eti de ayni şekilde hic kuculmedi.pazartesi ameliyat olacak vakit kaybetmeyelim der drmuz sıcakta olunca ne oluyor ki tehlikeli mi?
Geçmiş olsun canım. Konu çocuk olunca ne olursa olsun annelerin içi gidiyor. Rabbim yardım etsin. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.
Aynen canim öyle tedirgin oldum.İnşaallah çabucak iyileşir kizim

Zaman bian önce gecsin yaa... Hepimiz hamiş olup heyecanla paylasimlarda buluşalım :)
Allahım duy biziiiiii cok istiyoruzz çok

Ege rahatladı gercekten gece çok horlama vardı. Hepsi gecti geniz eti alininca. Gerci alinsa bile tekrar edebiliyormus. Egeninde bademcikler normalden büyüktü geniz eti alinirken bademcikleride lazerle küçülttu doktorumuz. Rahatiz şimdi hastaliklarimiz azaldi cok ateşlenirdi eskiden.

Hadi hayırlısı canım herseyde var bur hayır TSH düzelir inşaallah bir daha ki ay tam gaz çalışmalara devam...

Canım ben araştırdım hatta bir kaç Dr a götürdüm çok fazla boğaz enfeksiyonu oluyor bi huzurlu uyumuyor.canim sikiliyor anne uyurken diyor.5 senedir böyle ateşi çıkıyor sık sik artik rahat etsin istiyorum.ağzı açık gözlerinin altı çökük.bakalım kızım inşaallah rahatlar.
Ne güzel canim siz rahatlamissiniz inşaallah benim prensesim de rahatlar.su an uyuyor çok fena horluyor yavrum.

Rahatlar cnm. Gelisimini etkiliyor sonuçta. Yemek yemesi bile buna bağlı geniz tıkalı olunca nefes alamıyo istahsız oluyo çocuk.

Rahatlar cnm. Gelisimini etkiliyor sonuçta. Yemek yemesi bile buna bağlı geniz tıkalı olunca nefes alamıyo istahsız oluyo çocuk.

Evet gelişimini etkiliyor çok yemek seçiyor.Bakalım pazartesi nasıl gececek

Zaman bian önce gecsin yaa... Hepimiz hamiş olup heyecanla paylasimlarda buluşalım :)
Allahım duy biziiiiii cok istiyoruzz çok

İnşaallah Yesimcim miniklerimiz gelsinler özledik artik minik elleri ayakları, mis kokuyu

bizim tek geniz etiydi dr serinde daha iyi olur demişti etrafımdanda öyle duydum hep geçmiş olsun canım hemen toparlancak korkma sakın 10 dk lık işlem ayılması 30 dk falan onda sıkıntı var tek.

Selam kızlar. Bugün randevum vardı dahiliyeden. Kan verdim hormon degerleri için. Endokronolojiyede sevk etti ondaki randevumda yarın 11.30 da. Yarin sabah sonuçlarımı alıp endokrin doktoruna gostericem. Umarım TSH normal degerlerdedir.

bizim tek geniz etiydi dr serinde daha iyi olur demişti etrafımdanda öyle duydum hep geçmiş olsun canım hemen toparlancak korkma sakın 10 dk lık işlem ayılması 30 dk falan onda sıkıntı var tek.
Anladım bizde bademcik kocaman su ara hele çok fena kızım uyurken çocuk nefes alamıyor yazın da oluyormuş sorun olmazmis .inşaallah dediğin gibi kolay olur.
Geçmiş olsun canjm inşaallah değerlerin normal cikar

İ

Son düzenleme:

İnşallah canım yaa. Takmamaya çalışıyorum ama benim canımı bayağı sıktı bu tsh. Sanki biraz problem olacak gibi geliyor bana. Hayırlısı artık. İnşallah seninki normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…